• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oozzllmm Meme Estetiği Ameliyatı

meraba kızlar bişey sorcam iz için hangi kremi kullanıyosunuz, scarex scarfade contractubex bunlardan hangisini alıyım sizce, bide bazıları 1 ay sonra kullanılması gerekiyo demiş geç değil mi

canım contractubex olanını al o daha iyi

kızlar ben geldim tatildeydim bir süredir.. petunyacım ameliyat olmuşsun cok geçmiş olsun 1 haftadan sonra bişeyin kalmaz masajlarını ihmal etme ve yağ sürmede faydalı gerilmeni azaltır.okuduğuma göre paptya-19191da oluyormuş sanırım oda bugün yarın olur yada olmuştur. hepinize cok cokk geçmiş olsun fıstıklar sizde aramıza katıldınız hayırlı olsun memişler.dddd

çok sağol canım desteklerin için oldu bitti çok şükür :9:

ben contractubex aldım canım başladım sürmeye 1 ay olmadı daha ameliyat olalı ama kesi yerim cok benim o yüzden çok iz kalsın istemiyorum, bakalım sana ne dicek

contractubex ı bende kullandım..hıc bısey kullanmamaktan ıyı tabı geneldede onuu onerrıyolar ama ben doktoruma sordugumda mucızelerde yaratmıyo demıstı ama sen bılırsın dedı yıne bana..bı medıkal tanıdıgımda eurojelı onerdı baya ıddıalı bı urun ama ben kullanmadım..10 yıla kadar olan dıkıs ızlerını gecırıyo dedı..benım zaten 1 yılı gectı ve ızlerım cok ben cok dıkkatlı baktıkca goruyorum o yusden kullanmadımda..ıstersen onuda dene ama ben kullanmadııgım ıcın eurojel hakkında bır yorum yapamıyorum bet olarak sadece ıddıalı oldugunu bılıyorum

canım contractubex olanını al o daha iyi

aldım tatlım sağol,ben de çok giremiyorum sen de yoktun heralde canım :16: bi de sütyen almak istiyorum, önerebileceğiniz bi sporcu sütyeni var mı günlerdir bakıyorum alamadım. penye ama biraz sıkı olsun istiyorum :26: çok ayrık göğüslerim böyle kalcak galiba :44:

contractubex ı bende kullandım..hıc bısey kullanmamaktan ıyı tabı geneldede onuu onerrıyolar ama ben doktoruma sordugumda mucızelerde yaratmıyo demıstı ama sen bılırsın dedı yıne bana..bı medıkal tanıdıgımda eurojelı onerdı baya ıddıalı bı urun ama ben kullanmadım..10 yıla kadar olan dıkıs ızlerını gecırıyo dedı..benım zaten 1 yılı gectı ve ızlerım cok ben cok dıkkatlı baktıkca goruyorum o yusden kullanmadımda..ıstersen onuda dene ama ben kullanmadııgım ıcın eurojel hakkında bır yorum yapamıyorum bet olarak sadece ıddıalı oldugunu bılıyorum

anladım canım sağol, benim doktorum da ben istiyorum diye verdi kremi, şimdilik bunu kullanıyım sonra olmazsa dediğini denerim.. peki sütyen olarak bi önerin var mı canım

anladım canım sağol, benim doktorum da ben istiyorum diye verdi kremi, şimdilik bunu kullanıyım sonra olmazsa dediğini denerim.. peki sütyen olarak bi önerin var mı canım

ben nbb nın sporcu sutyenının aldım..sıkı tutan bı tane sporcu sutyenı kullanırsan daha ıyı sekıl almasını saglıyo.nbb den memnun kaldım ben..

aldım tatlım sağol,ben de çok giremiyorum sen de yoktun heralde canım :16: bi de sütyen almak istiyorum, önerebileceğiniz bi sporcu sütyeni var mı günlerdir bakıyorum alamadım. penye ama biraz sıkı olsun istiyorum :26: çok ayrık göğüslerim böyle kalcak galiba :44:

canım benim doktorumun verdiği sporcu südyeni vardı ve cok rahattı güzel bir ürün adını yazayım ondan al triumph-triaction aynen bakarak yazdım markasını üstüne bedenine göre deneyerek al o ayrılık zamanla gider daha cok yeni yumuşadıkca oturcak korkma canım tatildeydim yeni geldim fıstık.d

çok sağol canım desteklerin için oldu bitti çok şükür :9:

hadi bakalım fıstık sende aramıza katıldın birazda sana yorum yaparız artık memişler hayırlı olsun bir sıkıntın olursa sorabilirsin yardımcı olmaya calışırım

hadi bakalım fıstık sende aramıza katıldın birazda sana yorum yaparız artık memişler hayırlı olsun bir sıkıntın olursa sorabilirsin yardımcı olmaya calışırım

valla bu sıcakta ameliyat olmak da ayrı bi sıkıntıymış sıcak bi taraftan agrılar bi taraftan tatlım bu dikiş yerlerindeki yara kabukları ne kadar sürede dökülür acayip bi kaşıntı var bende iyileşiyorlar sanırım o yüsden

canım benim doktorumun verdiği sporcu südyeni vardı ve cok rahattı güzel bir ürün adını yazayım ondan al triumph-triaction aynen bakarak yazdım markasını üstüne bedenine göre deneyerek al o ayrılık zamanla gider daha cok yeni yumuşadıkca oturcak korkma canım tatildeydim yeni geldim fıstık.d

hoşgeldin canım o kadar sıcakki insanın hep tatilde olası geliyo zaten :) dediğin markayı görmüştüm ama denemedim keşke deneseydim neyse yarın çıkınca bakiyim kaliteli bişeydi iyi hatırlattın canım sağol :16:

hayır karar veremedim, şimdiye kadar nebil bozdoğan ve zühtü demirle görüştüm. Nebili eledim, zühtü hocayı tuttum ama o da gögüs altı kesisi tekniği kullanıyor ben iz kalsın istemiyorum. Koltukaltından yapılsın istiyrum, ferruh bingül var o koltukaltı çalışıyor o na muayene olucam birde, sonra karar vericem hemde aynı anda burunda hafif bir kemer var onu düzelttiricem. yaz bitsin kışa doğru inşallah, doktor konusunda başka önereceğiniz birileri var mı, sende zühtü hocaya oldum sanırım dimi ???

hayır karar veremedim, şimdiye kadar nebil bozdoğan ve zühtü demirle görüştüm. Nebili eledim, zühtü hocayı tuttum ama o da gögüs altı kesisi tekniği kullanıyor ben iz kalsın istemiyorum. Koltukaltından yapılsın istiyrum, ferruh bingül var o koltukaltı çalışıyor o na muayene olucam birde, sonra karar vericem hemde aynı anda burunda hafif bir kemer var onu düzelttiricem. yaz bitsin kışa doğru inşallah, doktor konusunda başka önereceğiniz birileri var mı, sende zühtü hocaya oldum sanırım dimi ???

evet cnm zühtü hocaya oldum şimdi yanından geliyorum herşey yolundaymış biraz şişkinliklerim var bi iki hafta sonra tekrar gidicem masaj verecek sanırım.. illaki koltukaltı diyorsan bişey diyemem ama zühtü demir i kesinlikle öneririm benim öncesinden sıfır dokum olmasına rağmen cok doğal duruyor bu yeni halleriyle bile

canım meme altındada ız o kadar bellı olmuyokı bende senın gıbı koltukaltı dusunuyodum doktorum hepsının avantaj ve dezavantajlarını acıkladı ve ben memealtına dondum..en rısksız ve sut kanallarına zarar vermeyen bı yontem.koltukaltında protez tam oturmayybılıyoda..cerrahın memeyı en ıyı gordugu yerde memealtı.onemlı olan dogru cerrahı bulmak ve yontemı ona bırakmak.sen sadece buyukluk konusunda ne ıstedıgını dusunmelısın kesı yerı yada yontem degıl..ben buyuk ve yuvvarlak dedım doktoruma.. doktorumda yuvarlagı tercıh eden bırıydı gerısınede karısmadım..bende koltuk altını sordum ama doktorum onermedı ama ıstıyosan yaparımda dedı bende koltukaltını eledım..sonucta hıcbırımız cerrah degılız ve onlar kadar amelıyatada gırmedık..doktoruna guvendıysen secımı doktorun bırrak bence..tabı senın kararın ama onemlı olan cerrahına karar vermen..
benım 1 yıl oldu ızlerım yok denecek kadar az..

Son düzenleme:
valla bu sıcakta ameliyat olmak da ayrı bi sıkıntıymış sıcak bi taraftan agrılar bi taraftan tatlım bu dikiş yerlerindeki yara kabukları ne kadar sürede dökülür acayip bi kaşıntı var bende iyileşiyorlar sanırım o yüsden

canım sıcakta tabi daha cok rahatsız oluyosundur haklısın..yara ve dikişlerin bünyenin iyileşmesine baka 15,20 günü bulur zaten tek bir dikiş oluyor oda kendi yada doktorun alır ondan sonra kabukların ve yaraların iyileşince ameliyat sonrası iz kalmasın diye jel vercel ilaç onu sürekli kullan hergün sür bide 2 ayında ben öyle yapmıştım cok faydası var her banyoda oraya kese yani peeling yap cok faydasını görürsün tavsiye

canım zühtü bey benim bildiğim kadarıyla koltukaltındanda yapıyordu esasında sana bırakıyor bende sorduğumda ikisinin arasındaki farkları anlatmıştı. koltukaltı düşünüyorsan cok iyi araştırmanı tavsiye ederim bi ara burda bir topikte okumuştum olan bir kişinin sorunlarını ama hangisiydi nick neydi unuttum pişmandı yani tabi illaki herkes öyle olacak diye bişeyde yok birazda bu konular şans meselesi karar vermek cok zor seni anlayabiliyorum aynı dönemleri bende yaşadım sana kolay gelsin

ameliyatı yeni olan arkadaşlarım önceliklegeçmiş ve akabinde hayırlı olsun. Naçizane bir tavsiyem olacak yara izleriniz için, belki biliyorsunuzdur ama ben kendimde tescillediğim için rahatlıkla tekrarlayayım dedim. Bandaj alındıktan hemen sonra iz olan yerlere önce aynısefa merhemi ve hemen sonra bir bezin üzerine dökeceğiniz isveç şurubu ama ithalinden olacak, sirkelisi değil, koyup streçle kapatırsanız ve bunu 3, 4 saatte bir yenilerseniz izleriniz hemen iyileşiyor şahen benim 1 ayın sonunda hiç belli değildi. Bilginize:)

Back