canım 2 aydan sonra zaten normal olacak ..ozlmmde sanırım tatilde ortada yok..seninde iyi olmana sevindim artık darısıda olacaklara olsun:92:
kesinikle canım darısı tüm olacakların başına..hala inanamıyorum ben bile kendime :) tatlım senin çok olduu hala o diriiğini koruyormu..sarkma felan oladı değilmi..gerçi hala benimkıler sallanmıyor bile:)) sarkmayı düşünüyorumm :))) ama çok güzel bi duyguymuş sütyensiz bile giysilerin güzel durması..bu arada izlerin ne durumda tatlım
birileri beni mi çağırdı acabaaa :)) kulaklarım çınladı sankiyaa bayram telaşı falan hiç giremedim kızlar bu aralar.nasılsınız bakalım:)) bende keyifler güzel.ama sağ göğsüm hala daha yukarda.farkediliyo yanii sağ ve sol arasındaki fark :S ağrım da oluyo sabah kalktığımda.ne zama geçcek bunlar tamamen bilmiyorummm. papatyayı gördüm olmuş gelmiş.hiç de haber vermedin papatya merak ettik senii :)) acaba dedim vaz mı geçti.ohhh çok şükür olmuş kurtulmuşsun canımcım :))çok çok geçmiş olsun.anlat bakalım nasıl geçti operayonun kaç cc uyguladı sürecin nasıl geçiyo:)) darısı tüm olmak isteyenlerin başına :)
canım benim 1.5 seneyi gecti halen diri ve sarkma felan yok allaha şükür daha doğal ve yumuşak normal bir gögüsten hiçbir farkı yok ..südyensizde elbise giymek cok keyifli gercekten ..izlerim yakından bakılınca gögüsün altını kaldırdığımda anca görüyorum cok silik ben her banyoda 2 aydan sonra diyim kese yaptım o izlerin olduğu kısma cok etkisi oldu tavsiye ederim yap sende canım masajlarınıda ihmal etme yumuşamasına cok yardımcı oluyor arada bitkisel yağlarlada masajını yapabilirsin fıstık
merhaba papatya_1919. kas zarı altı mı oldun? kaç cc kullanıldı? eski ölçün neydi? sürecin nasıldı? ve geçmiş olsun.darısı başıma inşallah.
slm artn..teşekkürderim gecti şükür:)..evet kas zarı altı oldu 325 cc takıldı.eskı ölçülerimi bilmiyorumm ama meme dokum yoktu benım.şuan büyüklüğünden gayet memnunum.doktoruma bıraktımm zaten o uygun olanı koyuyor zaten sen büyüklüğü konusunu bence çok sıkıntı yapma tabi özel istediğin bişey varsa söyle mutlaka.ilk hafta bıraz sıkıntı oluyor onu atlattınmı sorun yok tatlımm..sonuçta ameliyat agrısı olacak tabi..heraketlerin ksıtanıyor.2.hafta da epey iyileşmiş oluyorsunn zatenn..zaman gectikcee daha da toparlıyorsunn kedını..şuan mutluyumm şükürve çogu kişide mutlu sanırım burdan okumuşsunur..umarımm tatlımm sende bir an önce olursunn bu sürcı atlatırsınn..
inş.canımm bizde 1.5 sene sonra senn gb oluruz..evet şuann mutluyumm sert olsalarda:) Allahım pişman etmesinn çok şükür sağlımızdda iyi.doktor bey krem verdi iz için bende yakında onu kullanmaya başlayacamm dediğin gb bıraz daha iyileşince bende yaparım kese olaynı.evett sabahları kalktıgımda çok gergin oluyorlar..o yağlar iyi gelebilir dediğinn gibi tatlım..yakında alırımm bendee ii olurr..ilk zamnlar elimi değemiyordumm çok sertlerdi..zaman gectıkce yumuşadıgını farkediyorumm..tavsiyelerinee ihtiyacımız olacak bu iyilrşme döneminde de :)
dokunun olmamasına rağmen 325 cc takılması çok iyi gerçekten. ben de en fazla 300cc isterim gibi geliyor. dr görüştüğümde daha bir netleşir. sonuçta benim de göğüs dokum çok çok az (hiç göğüs dokum yok diyenlerin de benimki kadar vardır gibi geliyor.)
bakalım o sürece ne zaman gireceğim...:26:
hadi bakalım canım darısı o zaman sana olsun inşş gögüs dokunun olması artı bir avantaj oluyor ama olmamasıda sorun değil sonuçta silikon takıyor
daha doğal durur doku olunca.. bakalım kısmet ne zamana bana...
ameliyatttttttttttttt olup kaybolanlar nerdesinizzzz cıkın ortayaaa foto ekleyin yavvv:)
ben yakında yeni fotolar eklicem sen ekledin inşallah bu kadar sitemin üstüne :82:
ben yakında yeni fotolar eklicem sen ekledin inşallah bu kadar sitemin üstüne :82:
aynen canim, hakikaten oozzllmm nerelerdesin bak ameliyatimi oldum iyilestim hala yoksunöözzlleemm,papatya1919,aykızz aklıma gelen bunlar nerdesinizzzzzzzzzzzzz ameliyat oluppp yok oldunuzzz merak ediyorummm nasıl oldu cicişlerr giripte bi haberdar edin ayyy
aynen canim, hakikaten oozzllmm nerelerdesin bak ameliyatimi oldum iyilestim hala yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?