• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oozzllmm Meme Estetiği Ameliyatı

canım 2 aydan sonra zaten normal olacak ..ozlmmde sanırım tatilde ortada yok..seninde iyi olmana sevindim artık darısıda olacaklara olsun:92:

kesinikle canım darısı tüm olacakların başına..hala inanamıyorum ben bile kendime :) tatlım senin çok olduu hala o diriiğini koruyormu..sarkma felan oladı değilmi..gerçi hala benimkıler sallanmıyor bile:)) sarkmayı düşünüyorumm :))) ama çok güzel bi duyguymuş sütyensiz bile giysilerin güzel durması..bu arada izlerin ne durumda tatlım

kesinikle canım darısı tüm olacakların başına..hala inanamıyorum ben bile kendime :) tatlım senin çok olduu hala o diriiğini koruyormu..sarkma felan oladı değilmi..gerçi hala benimkıler sallanmıyor bile:)) sarkmayı düşünüyorumm :))) ama çok güzel bi duyguymuş sütyensiz bile giysilerin güzel durması..bu arada izlerin ne durumda tatlım

canım benim 1.5 seneyi gecti halen diri ve sarkma felan yok allaha şükür daha doğal ve yumuşak normal bir gögüsten hiçbir farkı yok ..südyensizde elbise giymek cok keyifli gercekten ..izlerim yakından bakılınca gögüsün altını kaldırdığımda anca görüyorum cok silik ben her banyoda 2 aydan sonra diyim kese yaptım o izlerin olduğu kısma cok etkisi oldu tavsiye ederim yap sende canım masajlarınıda ihmal etme yumuşamasına cok yardımcı oluyor arada bitkisel yağlarlada masajını yapabilirsin fıstık

birileri beni mi çağırdı acabaaa :)) kulaklarım çınladı sanki :P yaa bayram telaşı falan hiç giremedim kızlar bu aralar.nasılsınız bakalım:)) bende keyifler güzel.ama sağ göğsüm hala daha yukarda.farkediliyo yanii sağ ve sol arasındaki fark :S ağrım da oluyo sabah kalktığımda.ne zama geçcek bunlar tamamen bilmiyorummm. papatyayı gördüm olmuş gelmiş.hiç de haber vermedin papatya merak ettik senii :)) acaba dedim vaz mı geçti.ohhh çok şükür olmuş kurtulmuşsun canımcım :))çok çok geçmiş olsun.anlat bakalım nasıl geçti operayonun kaç cc uyguladı sürecin nasıl geçiyo:)) darısı tüm olmak isteyenlerin başına :)

canım en cok ben anıyorumdur seni:))) sağla sol arasındaki fark zamanla oturacaktır ona takılma hayatım masajlarda onun için zaten sağ gögüsüne üsten bastırma ile ilgili bir masaj vardı onu bir sor daha cok yap o gögüsüne zühtü beyede bir ara sor tabi başka bişeyde önerebilir sana ..agrılar normal tabi ara ara adet dönemlerinde, üstüne yattığında yada arada iğne batar gibi agrılar ve bazen tek gögüste agrı olur hepsi normal bendede oluyordu bunlar zamanla geciyor seninde yeni sayılır korkma hayatım hepsi düzelir gecer.

ozlmmcim nete giremedim uzun süre oyüzden sizi habersiz bıraktım..hastaneye gittim eğer hemşireler felan hemen hazırlamasaydı beni tüyecektımm ordan aklımdan geçmedi değildi :)) hasteneye gidince zaten ne olduğunu anlamadım bi baktımm ameiyathanedeyimm sonra odamda açtım gözlerimi.o an narkozunn etkısınden olacakkı gayet iyiyiydimm tabi etksısı gecene kadar.zaten ertesi gün çıktım.doktor agrı kesıcı felan verdi ilaçlarla zor bır hafta gecırdım.benım çok ağrım oldu ılk hafta.artn arkadaşım da bu süreci sormuş ama gözünü korkutma.herkesinn ağrısı farklı oluyormuşş.senn daha rahat olablır.yaa o haftaa ustumu bile değiştremiyordumm yataktan kalkarken çok zorlanıyordum annem çok yardımcı oldu saolsunn..neysekı gectı o gunler çok şüür şuan iyiyimm.325 cc takmış doktorum bana.şaşırdımm buna.ozlemmm sennle kıyasladığımda diyordumm benımde en fazla 300 olur.ama 325 oluş:) ama memnunum..güzel büyüklüğü bence.ama şiş hala tam olarak şişliğin gectiğini sanmıorum.bu arada benimde sağ göğsümde diğerinden daha şiş.sanırımm zamanla gececekk..ama senn ağrılarınn çabucak gecer umarım..benimkilerde tam olarak iyileşmedii..ne zamn tam olarak iyileşecek diyee merak ediyorumm senn ıyı oldugunu bilmek benıde rahatlacakk.gerçi şuan çok iyiymmm..ama korkuyorumm dikkat etmeye calışyorumm hala hareketlerimde..tatlım sen izler için doktorun verdiği kremı kullanmaya başladınmı..ama memnunumm sonuçta pişman değilimm evet agrımm oldu ama mutluyumm:) olmayı düşünenlerde bunu göz ardı etmesin derim..

canım benim 1.5 seneyi gecti halen diri ve sarkma felan yok allaha şükür daha doğal ve yumuşak normal bir gögüsten hiçbir farkı yok ..südyensizde elbise giymek cok keyifli gercekten ..izlerim yakından bakılınca gögüsün altını kaldırdığımda anca görüyorum cok silik ben her banyoda 2 aydan sonra diyim kese yaptım o izlerin olduğu kısma cok etkisi oldu tavsiye ederim yap sende canım masajlarınıda ihmal etme yumuşamasına cok yardımcı oluyor arada bitkisel yağlarlada masajını yapabilirsin fıstık

inş.canımm bizde 1.5 sene sonra senn gb oluruz..evet şuann mutluyumm sert olsalarda:) Allahım pişman etmesinn çok şükür sağlımızdda iyi.doktor bey krem verdi iz için bende yakında onu kullanmaya başlayacamm dediğin gb bıraz daha iyileşince bende yaparım kese olaynı.evett sabahları kalktıgımda çok gergin oluyorlar..o yağlar iyi gelebilir dediğinn gibi tatlım..yakında alırımm bendee ii olurr..ilk zamnlar elimi değemiyordumm çok sertlerdi..zaman gectıkce yumuşadıgını farkediyorumm..tavsiyelerinee ihtiyacımız olacak bu iyilrşme döneminde de :)

merhaba papatya_1919. kas zarı altı mı oldun? kaç cc kullanıldı? eski ölçün neydi? sürecin nasıldı? ve geçmiş olsun. :nazar: darısı başıma inşallah.

slm artn..teşekkürderim gecti şükür:)..evet kas zarı altı oldu 325 cc takıldı.eskı ölçülerimi bilmiyorumm ama meme dokum yoktu benım.şuan büyüklüğünden gayet memnunum.doktoruma bıraktımm zaten o uygun olanı koyuyor zaten sen büyüklüğü konusunu bence çok sıkıntı yapma tabi özel istediğin bişey varsa söyle mutlaka.ilk hafta bıraz sıkıntı oluyor onu atlattınmı sorun yok tatlımm..sonuçta ameliyat agrısı olacak tabi..heraketlerin ksıtanıyor.2.hafta da epey iyileşmiş oluyorsunn zatenn..zaman gectikcee daha da toparlıyorsunn kedını..şuan mutluyumm şükür :nazar: ve çogu kişide mutlu sanırım burdan okumuşsunur..umarımm tatlımm sende bir an önce olursunn bu sürcı atlatırsınn..

slm artn..teşekkürderim gecti şükür:)..evet kas zarı altı oldu 325 cc takıldı.eskı ölçülerimi bilmiyorumm ama meme dokum yoktu benım.şuan büyüklüğünden gayet memnunum.doktoruma bıraktımm zaten o uygun olanı koyuyor zaten sen büyüklüğü konusunu bence çok sıkıntı yapma tabi özel istediğin bişey varsa söyle mutlaka.ilk hafta bıraz sıkıntı oluyor onu atlattınmı sorun yok tatlımm..sonuçta ameliyat agrısı olacak tabi..heraketlerin ksıtanıyor.2.hafta da epey iyileşmiş oluyorsunn zatenn..zaman gectikcee daha da toparlıyorsunn kedını..şuan mutluyumm şükür :nazar: ve çogu kişide mutlu sanırım burdan okumuşsunur..umarımm tatlımm sende bir an önce olursunn bu sürcı atlatırsınn..

dokunun olmamasına rağmen 325 cc takılması çok iyi gerçekten. ben de en fazla 300cc isterim gibi geliyor. dr görüştüğümde daha bir netleşir. sonuçta benim de göğüs dokum çok çok az (hiç göğüs dokum yok diyenlerin de benimki kadar vardır gibi geliyor.)
bakalım o sürece ne zaman gireceğim...:26:

inş.canımm bizde 1.5 sene sonra senn gb oluruz..evet şuann mutluyumm sert olsalarda:) Allahım pişman etmesinn çok şükür sağlımızdda iyi.doktor bey krem verdi iz için bende yakında onu kullanmaya başlayacamm dediğin gb bıraz daha iyileşince bende yaparım kese olaynı.evett sabahları kalktıgımda çok gergin oluyorlar..o yağlar iyi gelebilir dediğinn gibi tatlım..yakında alırımm bendee ii olurr..ilk zamnlar elimi değemiyordumm çok sertlerdi..zaman gectıkce yumuşadıgını farkediyorumm..tavsiyelerinee ihtiyacımız olacak bu iyilrşme döneminde de :)

ohh ohh maşallah diyeyim 3 ay sonra yumuşacık olurlar masajlarını kremini ihmal etme fıstık yağda al normal losyon kremlerdende olur deriyi yumuşatsın onlarda etkili olur biraz zamanla tabi sonra artık doğuştan senin gibi oluyorlar herzaman yardımcı olurum size sorularınız oldumu yazın yanıtlarım mesela adet dönemlerinde bazende ara ara batmalar bir gögüste daha şişlik bunların hepsi cok normal bende halen bazen batma ufak agrılar oluyor oda normalmiş sordum yani korkmayın kızlar sizinki cok tazecik daha:)) tam anlamıyla iyileşşince yok olmayın foto felanda ekleyin görelim merak ediyorum ben koyamadım burundan dolayı ama olsun size yorum yapalım

dokunun olmamasına rağmen 325 cc takılması çok iyi gerçekten. ben de en fazla 300cc isterim gibi geliyor. dr görüştüğümde daha bir netleşir. sonuçta benim de göğüs dokum çok çok az (hiç göğüs dokum yok diyenlerin de benimki kadar vardır gibi geliyor.)
bakalım o sürece ne zaman gireceğim...:26:

hadi bakalım canım darısı o zaman sana olsun inşş gögüs dokunun olması artı bir avantaj oluyor ama olmamasıda sorun değil sonuçta silikon takıyor

daha doğal durur doku olunca.. bakalım kısmet ne zamana bana...

tabi canım doku olunca daha farklı olur ama olmayıncada yapacak bişey yok artık ama yine olmayan arkadaşlarımda oldu dokusu az cok güzel oldular merak etme canım sonuç güzel olması önemli

ameliyatttttttttttttt olup kaybolanlar nerdesinizzzz cıkın ortayaaa foto ekleyin yavvv:)

öözzlleemm,papatya1919,aykızz aklıma gelen bunlar nerdesinizzzzzzzzzzzzz ameliyat oluppp yok oldunuzzz merak ediyorummm nasıl oldu cicişlerr giripte bi haberdar edin ayyy

merhabalar mesaj sayım az olduğu için özelden mesaj atamıyorum onun için zühtü beye ameliyat olan kişilere buradan mesaj atıyorum ben de ankaradayım ve zühtü beye ameliyat olmayı düşünüyorum bana önerir siniz ne gibi süreçlerden geçiyoruz biraz da korkuyorum malum destek olursanız sevinirim

Back