canım senin şafak kaç kaldı gün aldınmı sen ne zamandı fıstık sıra sende artık .dd
şafak 15 tatlımm..hayırlısıyla benimde güzel geçer inş.bende sizlerr gibi mutlu bi şekilde buraya yazarımm..güzeell olcağınıı düşünüyorumm ama o sürec nasıl gececekk sonrası nasıl olacakk??? bi sürüü şeyy..
:))) gayet iyiyim canımcımmm çok az artık ağrım.ağrı bile denmez ona.yavaş yavaş masaj yapıyorum işte geçen hafta kontrole geldim.evet ne zamandır göremiyoduk seni gezmelerdeydin biliyorum :)) canım benim seni görünce daha çok cesaretlendim zaten.seninkiler gibi olacakları günü sabırsızlıkla bekliyorum şimdi.gerçekten çok çok çok güzellerdi. ben de en kısa zamanda foto çekip koyayım doğru söylüyosun.şimdi kabuklarımın düşmesi için krem verdi doktor onu sürüyorum daha hepsi düşmedi.tamam canım dediklerini harfiyen yerine getircem neticede tecrübe sensin :))) bi de ben çok titizlenirim böyle şeylere uygularım yani.evet senin izlerin çok çok silikti benimkilerde öyle olur umarım.zaten kesi yeri küçücük bişey.şimdi heyecanla yumuşamalarını bekliyorummmmmmm.küçük küçük masajlar yapıyorum işte bakalım :)))
bende çokkk yakında ameliyat oluyorum hem mutluyum hemde stresliyim korkuyorum umarım sorunsuz geçer:18: hastaneye giderken yanımda neler götürmeliyim kızlar tecrübelisiniz yardım edinn bir gece kalmayı düşünüyorum... çok merak ediyorum nasıl olacak
tşkrler kızlar inşallah.. bi an önce ameliyat günüm gelsin istiyorum böyle beklemek çok stresli hep olumlu düşünmeye çalışıyorum kendi kendime moral veriyorum
canım az kalmış seninde inş sende olup en kısa zamanda aramıza dönersin sanada yorum yaparız böylee şimdi kafanda deli sorular vardır bunu kesinlikle eminim aynı seyleri yaşadık sonuçta ama olduktan sonra bir bakmışsın unutmuşsun bile zaman cok cabuk geçiyor yani sadece ameliyat olana kadar bi sıkıntı olduktan sonra 1 hafta bir sıkıntı sonra mutluu mesut dolaşcan meme bana göre cok zor değil burun cok zor agrı felan olmasa burunda beklemek varya offf şekil oturması bunda en fazla 2 ay sonra gögüsler senden oluyor anlamıyosun bile kafana fazla bişey takma pozitif ol yeter
inş.ank.cımm bende mutlu mutluu dolaşacağımm..bişey soracam sana şuan memişlerinn iyice oturmuştur..yumuşsklıkları nasıl özellikle..bide ameliyat olduktan ne kadar sonra denize girebiliyoruzz bi sakıncası varmıı bu konu hakkında bi bilgin varmıı..bide ameliyat sonrasıı ilk günlerimi rahat gecirmemde tavsiyelrin varsaa zevkle dinlerimmm..ne kadarr çok şey sordum dimi :))
çok geçmiş olsun, bende zühtü beyle görüştüm ama hala cesaret edip karar veremiyorum. Gögüs altında iz kalacak korkum var, koltuk altından mı yaptırsam. Ama zühtü beyde çok iyi keşke koltukaltından da çalışsa. Arkadaş olarak eklersen fotolarına bakalım olur mu :)) çok merak ediyorum
canım korkulcak bişey yok benim 1.bucuk sene oldu ve izlerimi kimse göremez o kadar silik ve aynadan bakıldığı zaman bile alta kaldığından gögüsü kaldırmadan incelemeden anlaşılmıyor bile koltukaltı ameliyatı bana zor geldiğinden bende gögüsaltından oldum ve özzlemmde beni canlı olarak gören bir arkadaşımdır o bile izleri göremedi o kadar silik yani tabi sen bilirsin gerci ama korkulcak birşey yok
Canım tekrardan merhaba.Sürecini takip ediyordum.Ama birde baktım ki,sen iyileşip alışverişine çıkmışsın bile:)Güle güle giy canım:)Fakat şu masajlarımı ihmal ettim kısmına takıldım biraz...Tatlım herşeyi ihmal et ama masajı asla.Benim o günlerim gelse de düzenli masajlarıma başlasam die sabırsızlanıyorum.Aman bacım.biraz daha özen ve dikkat
iki üç saat sonra ameliyata giricem çok heyecanlıyım :18::18::18: narkoz olayından çoookkk korkuyorum dua edin bana :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?