- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.208
Merabalar bu yorumunuzu görünce yazmak istedim bendevcok istiyorum ama eşim le ikinci cocugada karar verince erteledim. Oğlum 1 yaşına girdi ve ben şuan neredeyse kilomu verdim tabi göğüsler yerde ve düz olmuş. Eşime dedim istiyorum oda ben memnunum ne gerek var bu halinle de m dedi ama ben tabi istiyorum diye ısrar edince araştır dedi. Sizde acanlva öncesi ve sonrası varmı baksam en azından yardımcı olan arkadaşlar çoğunlukla bekar ama bana emziren annelerini merak ediyorum ben emzirdigim için emzirme sonrası nasıl toplanıyor diye merak ediyorum. Beni izleyebilirmisinz 88=Ben haric zaten herkes cok begeniyor esim zaten cok memnun bide zamaninda diyodu yaptirma ben seni öylede seviyom diye simdiki aklim olsa 30 yasini beklemezdim ama neYse hayirlisi böyleymis
Seninkiler benimkiler gibi olcak simdiden belli benimde ilk gün ayni öyleydi sonradan kaslar kendini salinca güzellescekkkk
Ben haric zaten herkes cok begeniyor esim zaten cok memnun bide zamaninda diyodu yaptirma ben seni öylede seviyom diye simdiki aklim olsa 30 yasini beklemezdim ama neYse hayirlisi böyleymis
Seninkiler benimkiler gibi olcak simdiden belli benimde ilk gün ayni öyleydi sonradan kaslar kendini salinca güzellescekkkk