Esmerim0786 meme büyütme estetiği ameliyatı

kızlar bugün 5.günüm ameliyattan sonra pansuman için doktora gittim . sağ göğsümde dren yerimden sızıntı olduğu için hala daha banyo yapamıycam . :KK43:
birde ameliyat sonrası sütyeni ne kadar paraya aldınız?
ben protezi aldığım medikalciden voe marka ameliyat sonrası sütyeni 150 tl ye aldım acaba daha uyguna bulabilirmiyim? bilgilendirirseniz sevinirim kızlar :)

Ben ameliyat olalı nir ay oldu doktorum o markayı önermedi mgrostaki ayyıldızdan sporcu sütyeni aldırdı incelik tül gibi...o öve marka sert yapılıydı korse gibiydi

Ben ameliyat olalı nir ay oldu doktorum o markayı önermedi mgrostaki ayyıldızdan sporcu sütyeni aldırdı incelik tül gibi...o öve marka sert yapılıydı korse gibiydi

zaten sürekli takmıycakmışsın bu sütyenide kısa bi süre .bende bakıcam biraz daha iyileşince ayyıldız yada magic form dan .

Gecmis olsun arkadas emin ol sonuctan memnun kalacaksin ben kom markanin sutyenini kullandim alti tel ustu saten ve dantel benim ameliyat sonrasi sutyenim bandajla sarilarak yapilmisti kom un o sutyeni de 45 liraydi

canım ben ameliyat sonrası hemen takılan o korse gibi olan sütyeni 10-15 gün kadar taktım sanırım..daha fazla kullanmış olamam.doktorum kontrolde kendisi çıkarttı o sütyeni ve benim aldığım ay yıldız sütyeni taktı...bu sütyenide ilk 3 ay düzenli kullandım.sonrasinda diğer sütyenlere geçtim,arada süryensizde gezdim tabi bunada izin verdi doktorum :KK34:

Doktoruna bu sütyenleri göster tabi,hangisini önerirse onu alırsın.ay yıldız'ın sütyenine verdigim linkten bakarsan estetik sonrası kullanılan sütyen oldugunu okursun zaten :KK66: yardımcı olabildiysem ne mutlu bana,he zaman buradayız canımcıgım :KK19:

selam,
ben de ameliyat olalı 2 hafta olmasına ragmen doktor hemen telsiz normal sütyenlere gecebilecegimi söyledi. Gece takmasan bile olur dedi..ama çogu yerde 3 ay hiç çıkarmayın diye yazıyor..ne yapmalıyım bilemedim..
Ve masaj hareketleri verdi..ama çok canım yanıyo ve hiç hareketleri yapasım gelmiyo..yara izlerim de duruyo ayrıca..
Ve hareketlerimi çok kısıtlıyorum sanki düşeceklermiş gibi korkuyorum..ve göğüs uçları biraz aşagıda gibi geliyor..
Zamanla şekil oturacak mı acaba? Biraz bilgilendirirseniz sevinirim..

selam,
ben de ameliyat olalı 2 hafta olmasına ragmen doktor hemen telsiz normal sütyenlere gecebilecegimi söyledi. Gece takmasan bile olur dedi..ama çogu yerde 3 ay hiç çıkarmayın diye yazıyor..ne yapmalıyım bilemedim..
Ve masaj hareketleri verdi..ama çok canım yanıyo ve hiç hareketleri yapasım gelmiyo..yara izlerim de duruyo ayrıca..
Ve hareketlerimi çok kısıtlıyorum sanki düşeceklermiş gibi korkuyorum..ve göğüs uçları biraz aşagıda gibi geliyor..

Ben bu işi anlamadım benim doktorum 1ay ayyıldızdan sporcu sütyenini önerdi...voe marka götürdüm istemedi bunlar sıkı protezin yukarı kaçar dedi.... Bir ayım doldu artık sporcu sütyeni dahil 1ay hiç birşey takmayacaksınız dedi...bana güven dediğimi yap dedi....protez yukarı kaçarsa hersey bosa gider dedi....uçlarına silikon verdi...doktorların dedikleri birbiriyle uyum sağlamıyor...ama benim göğüslerimde çok güzel oldu :)))

Gecmis olsun arkadas emin ol sonuctan memnun kalacaksin ben kom markanin sutyenini kullandim alti tel ustu saten ve dantel benim ameliyat sonrasi sutyenim bandajla sarilarak yapilmisti kom un o sutyeni de 45 liraydi

sağol teşekkür ederim canım şimdilik en az 3 ay altı telli sütyenleri kullanamıycam ben ameliyat olalı bugün 12. günümdeyim daha .
O yüzden ameliyat sonrası sütyenimi takıyorum.Biraz daha iyi hissedince kendimi bakmaya gidicem .

selam,

çok geçmiş olsun canım sana da telsiz geçebilirsin tabiki doktorun öyle söylediyse ancak sporcu sütyeni birazcık daha iyi toparlıyor ameliyat sonrası diye duydum burda daha önce ameliyat olan arkadaşlardan. Yine sen bilirsin sana rahatsızlık vermez ise gecede tak bence . MAsajı bazı doktorlar hemen öneriyor bazıları ise en az 1 ay geçtikten sonra yapmaya başlanıyor.Benim doktorum daha masaj hareketi falan vermedi .bugün son bi kez daha pansumana gittim. Yarın banyo yapabilirsin dedi çok rahatladım.Hiç korkup canını sıkma zamanla oturur elbet:):)

sen nerde oldun ameliyatını doktorun kim di kaç cc hangi yöntem uygulandı canım ne çok soru sordum :):)

Ben bu işi anlamadım benim doktorum 1ay ayyıldızdan sporcu sütyenini önerdi...voe marka götürdüm istemedi bunlar sıkı protezin yukarı kaçar dedi.... Bir ayım doldu artık sporcu sütyeni dahil 1ay hiç birşey takmayacaksınız dedi...bana güven dediğimi yap dedi....protez yukarı kaçarsa hersey bosa gider dedi....uçlarına silikon verdi...doktorların dedikleri birbiriyle uyum sağlamıyor...ama benim göğüslerimde çok güzel oldu :)))

Canım doktordan doktora değişiyo demekki birde uyguladığı yöntemde farklı olabilir beni çok sıkmadı voe tamam biraz babanne sütyeni gibi ama herhangi bi rahatsızlık olmadı. Ama burda hiç duymadım 1 ayın dolduktan sonra hiç bişey takmamayı .genelde herkes en az 3 ay sporcu sütyenini takıyor. Benim göğüslerimde şuan allaha şükür iyi . :)

Sanada aynı soru olucakcanım ama sen nerde oldun ameliyatını doktorun kim ? kaç cc ve hangi yöntem uygulandı kas altı, dual plan, kas üstü?

Canım doktordan doktora değişiyo demekki birde uyguladığı yöntemde farklı olabilir beni çok sıkmadı voe tamam biraz babanne sütyeni gibi ama herhangi bi rahatsızlık olmadı. Ama burda hiç duymadım 1 ayın dolduktan sonra hiç bişey takmamayı .genelde herkes en az 3 ay sporcu sütyenini takıyor. Benim göğüslerimde şuan allaha şükür iyi . :)

Sanada aynı soru olucakcanım ama sen nerde oldun ameliyatını doktorun kim ? kaç cc ve hangi yöntem uygulandı kas altı, dual plan, kas

Ben antalyada dr akin demiralaya kas zari alti(digerlerine gore farkli bir teknik) yontemiyle oldum...250 cc mentor marka puturlu yuzey takildi...bende duydum korse gibi sporcu sudyenini ama akin bey kesinlikle istemiyor....protez yukari kacar sikmiycaz hatta bir ay takmiycaz dedi...ama su konuya katiliyorum bi arkadasimin protezi yularida surekli masajyapiyor..herkesin ayri bir yontemi var...benimde 35.gunum :)

Ben antalyada dr akin demiralaya kas zari alti(digerlerine gore farkli bir teknik) yontemiyle oldum...250 cc mentor marka puturlu yuzey takildi...bende duydum korse gibi sporcu sudyenini ama akin bey kesinlikle istemiyor....protez yukari kacar sikmiycaz hatta bir ay takmiycaz dedi...ama su konuya katiliyorum bi arkadasimin protezi yularida surekli masajyapiyor..herkesin ayri bir yontemi var...benimde 35.gunum :)

Anladım canım tekrardan geçmiş olsun .Bu protezin yukarı kaçması meselesini doktorum Op.Dr Mehmet Arif Karagöze sordum .Benim için böle birşeyin mümkün olmıyacağını ona göre ölçüm yapıp ameliyat yaptığını söyledi . Zaten Şuanda alllaha şükür hiç bir problemim yok Göğüslerim gayet güzel ve iiiyi oldu.Evet gerçekten herkesin farklı bir yöntemi var.Ama ben gayet memnunum doktorumdan .

Belki Aldığın Voe marka sütyeninin bedeni küçük olmuş olabilir o yüzden sıkar demiştir.Çünkü Ben bile 85 beden aldım voe marka sütyeni 255 cc mentor high profil takılmış haliyle .

Anladım canım tekrardan geçmiş olsun .Bu protezin yukarı kaçması meselesini doktorum Op.Dr Mehmet Arif Karagöze sordum .Benim için böle birşeyin mümkün olmıyacağını ona göre ölçüm yapıp ameliyat yaptığını söyledi . Zaten Şuanda alllaha şükür hiç bir problemim yok Göğüslerim gayet güzel ve iiiyi oldu.Evet gerçekten herkesin farklı bir yöntemi var.Ama ben gayet memnunum doktorumdan .

Belki Aldığın Voe marka sütyeninin bedeni küçük olmuş olabilir o yüzden sıkar demiştir.Çünkü Ben bile 85 beden aldım voe marka sütyeni 255 cc mentor high profil takılmış haliyle .

Bende 85 beden aldım ama doktor dokusuna bakıp istemedi...sadece ayyıldız kullanmalarını istiyorum hastalarımın dedi...protez kaçması ölçümle alakalı değil...çok sıkılırsa göğüs protez yukarı kaçarmış...benim arkadaşımın ameliyattan sonra kaçtı...benim 250 cc high profil pütürlü kohajiv jel...göğüs dokumda vardı...acaba 270 mi olsa diye düşünüyorum :)))

Bende 85 beden aldım ama doktor dokusuna bakıp istemedi...sadece ayyıldız kullanmalarını istiyorum hastalarımın dedi...protez kaçması ölçümle alakalı değil...çok sıkılırsa göğüs protez yukarı kaçarmış...benim arkadaşımın ameliyattan sonra kaçtı...benim 250 cc high profil pütürlü kohajiv jel...göğüs dokumda vardı...acaba 270 mi olsa diye düşünüyorum :)))

Yanlış yazmışım benim 225 cc mentor high profil koheziv jel pürtüklü yüzey benimde 255 cc değil yani seninkine göre biraz daha küçük ama boyutundan memnunum zaten küçük yapılı biriyim çok büyük protezde bana olmazdı.
Benim doktorumda kulllanabilirsin demişti zaten ayyıldızı ben ameliyattan çıktığım an takılmıştı.Bu voe marka sütyen bu hafta sonu alıcam bende ayyıldız yada magic form dan . Bugün 15. günüm gayet iyiyim :):)

Yanlış yazmışım benim 225 cc mentor high profil koheziv jel pürtüklü yüzey benimde 255 cc değil yani seninkine göre biraz daha küçük ama boyutundan memnunum zaten küçük yapılı biriyim çok büyük protezde bana olmazdı.
Benim doktorumda kulllanabilirsin demişti zaten ayyıldızı ben ameliyattan çıktığım an takılmıştı.Bu voe marka sütyen bu hafta sonu alıcam bende ayyıldız yada magic form dan . Bugün 15. günüm gayet iyiyim :):)

Benim boyum 1.61 kilom 56 .... Bende büyük göğüs istemedim...ameliyatın 20.gününe kadar AKIN beye bunlar bence büyük deyip keske 220 cc olsaydı dedim....ama ödem gitti...göğüste küçüldü:))) şimdi adama keşke 270cc olsa desem beni öldürür sanırım :)))ama eski Halimi düşündükçe süper duruyor...benim 2 cocuğum var emzirmeye bağlı sarkma oldu...ama suan muhteşem ve kimse anlamadı...çok doğal artık ben bile protez olduğunu unuttum ...his kaybımda yok dikiş izide yok gibi ...tek korkum kapsül oluSumu yada ilerde kitle oluşursa kaygısı var bende

Benim boyum 1.61 kilom 56 .... Bende büyük göğüs istemedim...ameliyatın 20.gününe kadar AKIN beye bunlar bence büyük deyip keske 220 cc olsaydı dedim....ama ödem gitti...göğüste küçüldü:))) şimdi adama keşke 270cc olsa desem beni öldürür sanırım :)))ama eski Halimi düşündükçe süper duruyor...benim 2 cocuğum var emzirmeye bağlı sarkma oldu...ama suan muhteşem ve kimse anlamadı...çok doğal artık ben bile protez olduğunu unuttum ...his kaybımda yok dikiş izide yok gibi ...tek korkum kapsül oluSumu yada ilerde kitle oluşursa kaygısı var bende

Benim boyumda 1.60 kilom 45 bekarım .Evlenince büyür derlerdi ama ben beklemedim 26 yaşına kadar büyümediyse hiç büyümez die düşündüm :)doktorum Mehmet Arif Karagözü buldum . Doğal dursun aşırı büyük olmasın diye derdimi anlattım birde bekarım evlenip çocuk doğurduktan sonra da biraz süt falan şişiyor göğüsler aşırı büyük bir protez olupta sarkmasını da istemiyorum . Oda ölçümünü yaptı biraz küçük yapılıyım gerçekten 225 cc den de memnunum şuanda yeterince büyük benim için. Benimde hiç his kaybım olmadı.inşallah kapsül oluşumu o kimsede olmaz ...

Kızlar yarın tam 1 ay oluyor ameliyat olalı Masaja başladım günde 4-5 defa dedi doktorum Aklıma geldikçe yapıyorum Dün T-Shirt giydim ve kendimi çok mutlu hisettim .İlk defa kapak gibi oturan destekli sütyen takmadan sadece sporcu sütyeni ile dolgun bi duruş oldu Mutluyum Mutlu :)

Sanada aynı soru olucakcanım ama sen nerde oldun ameliyatını doktorun kim ? kaç cc ve hangi yöntem uygulandı kas altı, dual plan, kas

arzucum ya acaba yumuşaklığı nasıl göğüslerinin? dokunduğunda protez olduğunu hissediyor musun?

Teşekkür ederim canım .Ameliyatımı Antalya da medstar merkez eski adı andeva yıldız hastanesinde Op.Dr. Mehmet Arif Karagöz e yaptırdım .Dual planı biraz ben tercih ettim doktorum istersen kas üstü de yapabilliriz demişti.Ancak benim resimlerde gördüğüm dual plane daha çok hoşuma gittiği için tercih ettim .
Boyum 1.60
kilom 45-47 arasında değişio biraz küçük yapılıyım .
Ameliyat olmadan 75 b beden tam destekli silikonlu sütyen takıyodum O yüzden de 225 cc mentor high profil kullanıldı.Ama şuanda ki durumları bile gayet iyi bakalım ilerleyen zamanda nekadar inecek ödemler bilmiyorum.

aynı ben :)) yani benim boyum ve benim kilom. yalnız benim göğüslerim neredeys eyok denecek kadar küçük. omuzlarım da dar. acaba nasıl durdu protezler? memnun musun büyüklüğünden? bir de high profil olmasından?

son sorum ise yumuşaklığı.. mentor hakkında söylenen sertlik dedikodusu... seninkiler nasıl acaba? protezin varlığını hissediyor musun?

X