meraba kızlar bişey sorcam iz için hangi kremi kullanıyosunuz, scarex scarfade contractubex bunlardan hangisini alıyım sizce, bide bazıları 1 ay sonra kullanılması gerekiyo demiş geç değil mi
kızlar ben geldim tatildeydim bir süredir.. petunyacım ameliyat olmuşsun cok geçmiş olsun 1 haftadan sonra bişeyin kalmaz masajlarını ihmal etme ve yağ sürmede faydalı gerilmeni azaltır.okuduğuma göre paptya-19191da oluyormuş sanırım oda bugün yarın olur yada olmuştur. hepinize cok cokk geçmiş olsun fıstıklar sizde aramıza katıldınız hayırlı olsun memişler.dddd
canım benim 1 ayı geçti daha krem falan kullanmıyorum.cumartesi kontrolüm var bakalım vercek mi krem
ben contractubex aldım canım başladım sürmeye 1 ay olmadı daha ameliyat olalı ama kesi yerim cok benim o yüzden çok iz kalsın istemiyorum, bakalım sana ne dicek
canım contractubex olanını al o daha iyi
contractubex ı bende kullandım..hıc bısey kullanmamaktan ıyı tabı geneldede onuu onerrıyolar ama ben doktoruma sordugumda mucızelerde yaratmıyo demıstı ama sen bılırsın dedı yıne bana..bı medıkal tanıdıgımda eurojelı onerdı baya ıddıalı bı urun ama ben kullanmadım..10 yıla kadar olan dıkıs ızlerını gecırıyo dedı..benım zaten 1 yılı gectı ve ızlerım cok ben cok dıkkatlı baktıkca goruyorum o yusden kullanmadımda..ıstersen onuda dene ama ben kullanmadııgım ıcın eurojel hakkında bır yorum yapamıyorum bet olarak sadece ıddıalı oldugunu bılıyorum
anladım canım sağol, benim doktorum da ben istiyorum diye verdi kremi, şimdilik bunu kullanıyım sonra olmazsa dediğini denerim.. peki sütyen olarak bi önerin var mı canım
aldım tatlım sağol,ben de çok giremiyorum sen de yoktun heralde canımbi de sütyen almak istiyorum, önerebileceğiniz bi sporcu sütyeni var mı günlerdir bakıyorum alamadım. penye ama biraz sıkı olsun istiyorum :26: çok ayrık göğüslerim böyle kalcak galiba :44:
çok sağol canım desteklerin için oldu bitti çok şükür
hadi bakalım fıstık sende aramıza katıldın birazda sana yorum yaparız artık memişler hayırlı olsun bir sıkıntın olursa sorabilirsin yardımcı olmaya calışırım
ben nbb nın sporcu sutyenının aldım..sıkı tutan bı tane sporcu sutyenı kullanırsan daha ıyı sekıl almasını saglıyo.nbb den memnun kaldım ben..
canım benim doktorumun verdiği sporcu südyeni vardı ve cok rahattı güzel bir ürün adını yazayım ondan al triumph-triaction aynen bakarak yazdım markasını üstüne bedenine göre deneyerek al o ayrılık zamanla gider daha cok yeni yumuşadıkca oturcak korkma canım tatildeydim yeni geldim fıstık.d
petunya sende foto yokmu canım yaa, yaz bitimine doğru bende olucam off bi atlatsam bende8
hayır karar veremedim, şimdiye kadar nebil bozdoğan ve zühtü demirle görüştüm. Nebili eledim, zühtü hocayı tuttum ama o da gögüs altı kesisi tekniği kullanıyor ben iz kalsın istemiyorum. Koltukaltından yapılsın istiyrum, ferruh bingül var o koltukaltı çalışıyor o na muayene olucam birde, sonra karar vericem hemde aynı anda burunda hafif bir kemer var onu düzelttiricem. yaz bitsin kışa doğru inşallah, doktor konusunda başka önereceğiniz birileri var mı, sende zühtü hocaya oldum sanırım dimi ???
hayır karar veremedim, şimdiye kadar nebil bozdoğan ve zühtü demirle görüştüm. Nebili eledim, zühtü hocayı tuttum ama o da gögüs altı kesisi tekniği kullanıyor ben iz kalsın istemiyorum. Koltukaltından yapılsın istiyrum, ferruh bingül var o koltukaltı çalışıyor o na muayene olucam birde, sonra karar vericem hemde aynı anda burunda hafif bir kemer var onu düzelttiricem. yaz bitsin kışa doğru inşallah, doktor konusunda başka önereceğiniz birileri var mı, sende zühtü hocaya oldum sanırım dimi ???
valla bu sıcakta ameliyat olmak da ayrı bi sıkıntıymış sıcak bi taraftan agrılar bi taraftan tatlım bu dikiş yerlerindeki yara kabukları ne kadar sürede dökülür acayip bi kaşıntı var bende iyileşiyorlar sanırım o yüsden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?