375 cc Sonunda oldumm

Merhabalar. Iz öyle veya böyle olucak.
Dikleştirme de tavsiyem lolipop kesi yaptırmak yerine dr'a söyleyin meme ucu etrafı kesilsin hem ordan dikleştirme olsun hemde protez takılsın. Çünkü dikleştirmede meme ucu yeniden yerleştirilmeli.
Benim öyle oldu. Izi de belli olmuyor çünkü meme ucu etrafı zaten hani cizgili gibidir. Hem bu şekilde 3 ayrı yerden iziniz olmaz. Ben cok memnunum vede hissizlik yok. 21.gün önce dikleştirme ve protez ameliyatı oldum. 😃
Merhaba ben de dikleştirme yaptıracağım.doktor bunu yaparken ayrıca protez de kullanıcak.devlette yaptırıyorum.toplamda 11 bin gibi bir fiyat ödeyeceğim. Siz ne kadara yaptırdınız. Kaç cc protez kullanıldı. Ayrıca süreç nasıldı. Beni bilgilendirirseniz sevinirim. Özelden de mesaj atabilirsiniz

Merhaba ben de dikleştirme yaptıracağım.doktor bunu yaparken ayrıca protez de kullanıcak.devlette yaptırıyorum.toplamda 11 bin gibi bir fiyat ödeyeceğim. Siz ne kadara yaptırdınız. Kaç cc protez kullanıldı. Ayrıca süreç nasıldı. Beni b? ayrica hangi il hangi hastaneilgilendirirseniz sevinirim. Özelden de mesaj atabilirsiniz
defekt hastanesi için 11 milyar cok degil mi

Açıkçası çok ancak söylediklerine göre bunun bunun 8 bini protez içinmiş.3 bin kadarını da hastaneye ödüyormuşuz.iki devlet hastanesi de aynı fiyatı verdi.acaba bir de özele sorsam mı diye düşünmüyor da değilim.il antalya

Merhaba arkadaşlar ben 1 yil once 260 cc kas alti ameliyat oldum ama coj küçük oldular oyle hidssediyorum cok mutsuzum tekraryaptrmak isterim 2. Ameliyat zor gecer miilk ameliyat gbi.?

Merhaba ben 1 sene önce oldum 260 cc ama cok küçük geliyorlar bana :KK43: tekrar olmak istiyorum doktorumla gorustum bana yine 300 ve 350 arasi dedi yapabilir.sizin fotorafinizi gorme şansįm var mi?

Merhaba ben 1 sene önce oldum 260 cc ama cok küçük geliyorlar bana :KK43: tekrar olmak istiyorum doktorumla gorustum bana yine 300 ve 350 arasi dedi yapabilir.sizin fotorafinizi gorme şansįm var mi?
Ben de açıkçası şu cc konusunda kafam hiç net değil. Büyük istemiyorum .hatta emzirme sürecinde benim goguslerim öyle büyüktüler ki ben büyük memenin dezavantajlarını gördüm.kosamamak ,zıplayamamak ,spor yaparken cok sıkıntı yaşamıştım.hatta foruma önce küçültme için girmiştim.ama emzirme sürecinden sonra söndüler.gorustugum doktorlar protez lazım diyor.acikcasi ben de büyük olmasından korkuyorum.mesala b cup bana yeter. Ancak şimdi de 250 cc çok mu küçük olur diyorum.yani siz küçük demissiniz kendiniz için.yani boy ve kilonunuz kaç. Fotoğraf görebilir miyim..Benim için bir fikir oluşturabilir.

Evet benimde daha önce göğüs dokum hiç yoktu. O yüzden büyük olmasini istemiştim. Boyum 1.68 kilom 55 tir .Özel olarak resim nasil gönderilir ?

300-350 cc koydurcaksan hicbidaha zahmete girme derim
Bende 385cc var memnunum ama birazda fazlada olabilir diyorum

Merhaba arkadaşlar ben de 26 ağustos pazartesi günü meme büyütme olcam. Dr.um 350 cc civarı dedi ama forumlarda okuduğum kadarıyla 350 küçük diyenler var. Tabi bu meme dokusuyla da ilgili.Benim hiç göğsüm yok dümdüz gibi bişi. Boy 1.65 kilo 52 omuzlarım geniş sizce kaç cc olsa memnun kalırım. Pazartesiye kadar karar verip dr.uma söylemem gerek ya da ne diyeyim vücudumda kötü durmayacak şekilde olabildiğince büyük olsun mu diyeyim🙄

Merhaba arkadaşlar ben de 26 ağustos pazartesi günü meme büyütme olcam. Dr.um 350 cc civarı dedi ama forumlarda okuduğum kadarıyla 350 küçük diyenler var. Tabi bu meme dokusuyla da ilgili.Benim hiç göğsüm yok dümdüz gibi bişi. Boy 1.65 kilo 52 omuzlarım geniş sizce kaç cc olsa memnun kalırım. Pazartesiye kadar karar verip dr.uma söylemem gerek ya da ne diyeyim vücudumda kötü durmayacak şekilde olabildiğince büyük olsun mu diyeyim🙄
Benim boyum 162 kilom 52 biraz dokum vardı 375 cc konuldu gayet hoş duruyorlar ne abartı büyük ne de küçük oldular boyuma kiloma orantılı oldu hiç dokun yoksa 400 cc düşünebilirsin

Merhaba, ben de 23 ekimde ameliyat olacagım, doktorum 315cc yuvarlak orta profil dedi, ben de acaba buyuk mu olur diye endişe ediyorum. 158 boyunda 49 kiloyum, sizin boyunuz kilonuz nasıl?

23 aralık çarşamba günü Op. dr. Ekrem Keskin’e kas altı 375 cc mentor high plus meme protezi ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi süreç epey zor biliyorum bu yüzden sorularınızı seve seve cevaplayabiliriim:)
merhaba, bana da doktorum 375 cc yüksek profil taktı ve çok mutsuzum. Sizin boy ve kilo nedir, ameliyat sonrası ödem de gidince ne kadar küçüldü. Benim için çokkk büyük bir ölçü oldu. Küçülmesi beni mutlu eder.

Benim boyum 162 kilom 52 biraz dokum vardı 375 cc konuldu gayet hoş duruyorlar ne abartı büyük ne de küçük oldular boyuma kiloma orantılı oldu hiç dokun yoksa 400 cc düşünebilirsin
Merhaba bana da aynı ölçü de takıldı. 7. günüm bugün ve çok mutsuzum. çok büyük. 1.68 boy 60 kiloyum. rica etsem özelden foto atabilir misin. Ameliyat sonrası ne kadar küçüldü.

X