• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oozzllmm Meme Estetiği Ameliyatı

çok geçmiş ozzllmm cim inşallah sen de en kısa sürede toparlanırsın bu ameliyat biraz zamanla çok daha iyi hale geliyor.

bellisimo canim benim bitmistir ameliyat gecmis olsun zor kismini atlattin. kendini iyi hissedince yaz nasil gecti umarim cok rahat atlatirsin agrili gunleri.:16:

usenmeyip yazdigin icin tesekkurler canim. evet minyonum dokum oldugunu nasil anlarim hic anlamiyorum bu konulardan ama senin dedigin gibi bende emzirdim ici bos yani ustu bos alti biraz dolu umarim anlatabilmisimdir:69:desene ben hic aci cekmem bosluk cok.bende kafamda 300-350 arasi dusunuyorum bakalim bide doktor ne diyecek ama ikinci bi pamelada olmak istemiyorum:17:ama dolgun olsun:52:. dogru diyorsun daha genciz yasini gostermeyen bi tipim ama iste ne bileyim bu kararsizlik insani bunalima sokuyor.gogusleri buyutecem diye az kaldi kafayida siyiracam her biseyi dusunur oldum

canım zaten ne için burdayız..bende olmadan önce burdan bilgilendim herzamanda yardımcı olurum herkese meme dokun anladığım kadarıyla bana benziyor hemen hemen aynı sende 300 350 den şaşma derim.pamela olmazsın korkma:)))onun için 1000 taktırmak lazım sanırım ahaha kafayı sıyırma allaha sıgın ve güvendiğin bir doktor bul içine sinen biran önce yaptır sonuçta bunu kafaya taktıkca vazgeçmiyor insan herzaman aklına oluyor.olduktan sonrada 1 hafta sıkıntısı olcak ömür boyu mutlu olcaksın canım herşeyin allah hayırlısını nasip etsin

Benim ameliyat günü bugün:)) Saat 16 00 da.
Ben de emzirdim ama küçük oldukları için sarkma yumuşama gibi şeyler olmadı,sert ama küçük:))(80 beden,A cup) boyum 1.70 cm,60 kiloyum.300 cc civarı, kasüstü dedi doktorum yani daha az ağrılı,bi de iki normal doğum yapmışım bu vız gelir dimi ama:)) bir refakatcim bile yok(yani ben istemedim,zaten ailemden uzaktayım,arkadaşlarıma da sıkıntı vermek istemedim)
Hayalimsin 38 ne ki arkadaşlarında dediği gibi,insan ömrü artık uzadı ve imkanın varsa hiç düşünme ben 35 yaşındayım ömrümün geri kalanını daha özgüvenli geçirmek istiyorum.
Neyse kızlar aklınıza gelirsem dua edin lütfen enerjilerinizi gönderin bana:))

canım öncelikle cok geçmiş olsun..doğum yapmış birisi olarak sana vız gelecektir..cekeceğin en agır 3 gün ben oldum ameliyatımı aynı gün cıkmıştım evime cokta agrı yapamadım emzirdiğim için içi boşalmıştı onun bir avantajını yaşadım inş sende benim gibi az agrılı olmuşsundur.bende 34 yaşında yaptırdım 1 sene gecti yaşa takılmayın kızlar insan bence her yaşta istiyorsa yaptırmalı ..canım senide en kısa zamanda aramıza dönme dileğiyle tekrar gecmiş
olsun

kızlaaarrr ben geldim :) zar zor yazıyorum şuan size.ağrım çok fazla.baştan kısaca bi özet geçeyim :)cumartesi günü saat 15:00 de ameliyata girdim.17:00 de çıktım. ameliyatım başarılı geçti çok şükür ama çok ağrılı. bende göğüs dokusu yok denecek kadar azdı.doktorum zühtü bey 300 cc mentor silikon kullanmış.dual plane yöntemi. ankarada oldum ameliyatımı.ankara dışında oturuyorum ama ertesi gün zor da olsa evime gelebildim ağrı kesici ve bulantı önleyici iğneler sayesinde.çünkü en korktuğum şey kusmaktı ve çok şükür başıma gelmedi.annem sağolsun en büyük desteğim.bugün yemeğimi kendim yiyebildim ama tuvalete hala annemle gidiyorum.kollarımı tam anlamıyla kullanamıyorum.gerginliğimde çok fazla çatlak oluşmasından korkarak ozon yağı sürüyorum sürekli. ama günden güne iyileşiyorum tabii.bol bol su tüketiyorum ödemleri biran önce atabilmek için.çok acı çektim hala da çekiyorum ama değer mi derseniz kesnlikle değer.ağrılarım tamamen geçmese de değdiğine eminim.elimi göğsüme koyduğumda avcumun içi doluyor artık :)) sık sık yokluyorum.canım yansa da yattığım yerden kafamı kaldırıp bakıyorum onlara :))) kendimi iyi hissettikçe yazıcam sizlere.bu anı hep iple çekmiştim.burdaki arkadaşlardan çok detsek gördüm ve ben de tecrübelerimi paylaşabilmeyi çok istemiştim:)) ben zor kısamı atlattım darısı tüm isteyenlerin başına :))) öpüyorum hepiniziiiiii

canım cok gecmiş olsun daha iyisindir herhalde artık zor olan kısmını atlatmışsın bundan sonrası artık zevki ne güzel umarım herşey istediğin gibi olmuşdur günler cabuk geciyor benimde 3 haftam bitti hala inanamıyorum canım kendini cok yorma bence :79::79:

canım zaten ne için burdayız..bende olmadan önce burdan bilgilendim herzamanda yardımcı olurum herkese meme dokun anladığım kadarıyla bana benziyor hemen hemen aynı sende 300 350 den şaşma derim.pamela olmazsın korkma:)))onun için 1000 taktırmak lazım sanırım ahaha kafayı sıyırma allaha sıgın ve güvendiğin bir doktor bul içine sinen biran önce yaptır sonuçta bunu kafaya taktıkca vazgeçmiyor insan herzaman aklına oluyor.olduktan sonrada 1 hafta sıkıntısı olcak ömür boyu mutlu olcaksın canım herşeyin allah hayırlısını nasip etsin

amin canim sizler gibi yardim sever arkadaslar sayesinde ne guzel bilgiliniyoruz. kk dami yoksa burda ki forumlardamiydi tam hatirlamiyorum sunu okumustum princ miydi artik bulgurmuydu aklimda oyle kalmis.buyuklugunu kontrol icin 350 gr princi posete koydum sutyenin icine koydum ay cok guzel durdu hicde buyuk degildi:52:. bir yil oldu demek tam alistinmi silikon oldugu anlasilmiyor degilmi.yuvarlakmi damlami hangisi taktin ya birde bunlarin suresi ne kadar tekrar degisme gibi bisey de varmis:53:

ah kuzum benim verdigin destegi kimseden almadim:16:.dogru dersin insan her yasta ayni ve degerli bu aralar yasada takmis vaziyetteyim. bu gevseklik bende varken degil 300 700 de alir afrikali kadinlara benzedim gittikce gevsiyormuyum ne:52:biraz daha iyiles acele etme hele bi iyiles git renkli renkli desteksiz sutyen ler al ne guzel bi duygu. ben danimarkada burda bi doktordan randevu aldim burdaki forumlardan okudugum kadariyla cok metediyorlar. umarim iznim bitmeden olur biter degilse seneyi beklemem lazim ki ben beklemek istemiyorum.

canım benimm ben bu ameliyatı bu site sayesinde oldum arkadaşlardan çok destek gördüm. şimdi elimden geleni desteği vermeye hazırım :)) yardımım doknursa ne mutlu bana. bak şu hallerini hiç sıkıntı yapma o zaman sana daha büyük konulabilir bu bi avantaj bence.hem ağrın da ben kadar olmaz.sonuç mükemmel olcak inan bana.cuma randevun vardı dimi hadi çok merak ediyorum bekliyorum haberlerini tatlımmm.benim de cuma gün kontrolüm var ne diyecek bakalım doktor eserini görünce :)))sütyen deniyemiyorum korkuyorum çünkü dikiş yerlerim acıyacak diye.tüm detayları doktoruma sorarım artık. hadi inşallah sen de doktorundan çok çok çok memnun kalırsın. ayy bekleme seneyi yaa ısrar et 2 saatcik bi yere sıkıştırıversin seni :))) cuma büyük güünnn :))))))

Benim ameliyat günü bugün:)) Saat 16 00 da.
Ben de emzirdim ama küçük oldukları için sarkma yumuşama gibi şeyler olmadı,sert ama küçük:))(80 beden,A cup) boyum 1.70 cm,60 kiloyum.300 cc civarı, kasüstü dedi doktorum yani daha az ağrılı,bi de iki normal doğum yapmışım bu vız gelir dimi ama:)) bir refakatcim bile yok(yani ben istemedim,zaten ailemden uzaktayım,arkadaşlarıma da sıkıntı vermek istemedim)
Hayalimsin 38 ne ki arkadaşlarında dediği gibi,insan ömrü artık uzadı ve imkanın varsa hiç düşünme ben 35 yaşındayım ömrümün geri kalanını daha özgüvenli geçirmek istiyorum.
Neyse kızlar aklınıza gelirsem dua edin lütfen enerjilerinizi gönderin bana:))

dün giremedim bak neler kaçırmışım.ameliyatını olmuşsundur tatlım çok çok çok geçmiş olsunnnnnn. :71: :71: . bi de site yönetimi ben :49: bu avatarın göğsü şişmişinden istiyorummmm duyruluuurrrr :))))

çok geçmiş ozzllmm cim inşallah sen de en kısa sürede toparlanırsın bu ameliyat biraz zamanla çok daha iyi hale geliyor.

çok teşekkür ederim canım :))) normal hayata döndüm ama yatarken ağrım oluyo.daha doğrusu sabah kalkınca.gündüz 1-2 saat uyuduğumda bişey yok ama gece uzun sonuçta fazla yatmak iyi gelmiyo bana. hadi inşallah tamamlanmış hallerini çok merak ediyorummm :)))

canım cok gecmiş olsun daha iyisindir herhalde artık zor olan kısmını atlatmışsın bundan sonrası artık zevki ne güzel umarım herşey istediğin gibi olmuşdur günler cabuk geciyor benimde 3 haftam bitti hala inanamıyorum canım kendini cok yorma bence :79::79:

canımcımm yakın senle ameliyat tarihlerimiz zaten 11 gün vardı sanırım arada. benim de bugün 11. günüm kollarımı daha iyi kullanıyorum pek sorunum kalmadı ama özellikle sol göğsüm sabah kalktığımda çok ağrıyor.yanıyo resmen böyle içten içten.cuma kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum. seninkiler ne alemde. yumuşamaya başlamışlardır artık.benimki hala sert ve sol göğsüm biraz aşağıda sağ göğsümde yukarda hafif.masajla dengelencek sanırım. sen masaja başladın mı tatlımmm.

bellisimo canim benim bitmistir ameliyat gecmis olsun zor kismini atlattin. kendini iyi hissedince yaz nasil gecti umarim cok rahat atlatirsin agrili gunleri.:16:
Geldimmmmmm:nazar::nazar::nazar:Çok şükür kolay atlattım,nasıl anlatsam nerden başlasam,iyi ki varsınız ya:69:
canım öncelikle cok geçmiş olsun..doğum yapmış birisi olarak sana vız gelecektir..cekeceğin en agır 3 gün ben oldum ameliyatımı aynı gün cıkmıştım evime cokta agrı yapamadım emzirdiğim için içi boşalmıştı onun bir avantajını yaşadım inş sende benim gibi az agrılı olmuşsundur.bende 34 yaşında yaptırdım 1 sene gecti yaşa takılmayın kızlar insan bence her yaşta istiyorsa yaptırmalı ..canım senide en kısa zamanda aramıza dönme dileğiyle tekrar gecmiş
olsun
Doktorum duğum yapıp emzirmeme rağmen göğüslerimin sert ve dik olduğunu söyledi ameliyattam öce,çok mutlu oldum:)

dün giremedim bak neler kaçırmışım.ameliyatını olmuşsundur tatlım çok çok çok geçmiş olsunnnnnn. :71: :71: . bi de site yönetimi ben :49: bu avatarın göğsü şişmişinden istiyorummmm duyruluuurrrr :))))
Oldu da bitti maşallah:61::nazar:

canım benimm ben bu ameliyatı bu site sayesinde oldum arkadaşlardan çok destek gördüm. şimdi elimden geleni desteği vermeye hazırım :)) yardımım doknursa ne mutlu bana. bak şu hallerini hiç sıkıntı yapma o zaman sana daha büyük konulabilir bu bi avantaj bence.hem ağrın da ben kadar olmaz.sonuç mükemmel olcak inan bana.cuma randevun vardı dimi hadi çok merak ediyorum bekliyorum haberlerini tatlımmm.benim de cuma gün kontrolüm var ne diyecek bakalım doktor eserini görünce :)))sütyen deniyemiyorum korkuyorum çünkü dikiş yerlerim acıyacak diye.tüm detayları doktoruma sorarım artık. hadi inşallah sen de doktorundan çok çok çok memnun kalırsın. ayy bekleme seneyi yaa ısrar et 2 saatcik bi yere sıkıştırıversin seni :))) cuma büyük güünnn :))))))

insallaaah canim o guzel dileklerin icin:16:evet canim cuma randevum var bakalim artik buraya yazarim

canımcımm yakın senle ameliyat tarihlerimiz zaten 11 gün vardı sanırım arada. benim de bugün 11. günüm kollarımı daha iyi kullanıyorum pek sorunum kalmadı ama özellikle sol göğsüm sabah kalktığımda çok ağrıyor.yanıyo resmen böyle içten içten.cuma kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum. seninkiler ne alemde. yumuşamaya başlamışlardır artık.benimki hala sert ve sol göğsüm biraz aşağıda sağ göğsümde yukarda hafif.masajla dengelencek sanırım. sen masaja başladın mı tatlımmm.

evet canım benimde 22 gün biraz o taş gibi sertlik gitti evet ama hala yumuşamadılar daha cok erken o yanmaların bende de vardı daha yeni gecti ben masaja başlamadım haftaya salı tekrar gidicem kontrole o zaman gösterecek gün gectikce daha da hoşuma gidiyorlar tatlım:79:

tatil var nasıl olacak ?? çok şiş olur o zaman.... kışı mı beklesem demiyor değilim ama o zaman da çocuğun okulu var:77:
şeytan diyor hiç durma git bu hafta yaptır kurtul :47:

dert bir degil iki degil.benim ise bu tatilde yapmam gerek yoksa seneye kalir:5: ya aslinda ikimiz doktora gitmeyelim doktor bize gelsin bi elinde bicak bi elinde narkoz ve silicon yapsin gitsin kurtulmus oluruz:52:

evet canım benimde 22 gün biraz o taş gibi sertlik gitti evet ama hala yumuşamadılar daha cok erken o yanmaların bende de vardı daha yeni gecti ben masaja başlamadım haftaya salı tekrar gidicem kontrole o zaman gösterecek gün gectikce daha da hoşuma gidiyorlar tatlım:79:

hımm yarın kontrolüm var benim de belki yarın masaj verir.ay ama bana küçülüyolar gibi geliyor tatlım.

Back