Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
oozzllmm Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi oozzllmm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ozzlymm canim insallah kuculmezler daha tam oturmamistir sana oyle geliyordur.masaj ne icin ama herkes masaj yapmiyor.leyla cim sana ozelden yazamiyorum sil bakayim mesaj kutunu
hemen siliyorum canım
- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
insallaaah canim o guzel dileklerin icinevet canim cuma randevum var bakalim artik buraya yazarim
belisimo sana cok geçmiş olsun artık kurtuldun sıra darısı olmayanlara olsun.. hayalimsin sana şimdiden hayırlı olsun dileyim en kısa zamanda senide aramızda görürüz inş
- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
canım en mantıklısını yapmışsın pirinç koymakla:)))zaten bir kaç ayda alışıyosun hissetmiyosun bile silikonu senin bünyanin bir parcası gibi benim yarıdamla kasaltı dual planed sisteminde yapıldı.vallaha doktora sordum süresinin olmadığını söyledi.mentor marka takıldı.ben cok memnunum görüntü ve dokunduğunda normal bir gögüs görüntüsü ve hissi var isteyen herkesde yaptırmalı cok memnunum ben darısı size artık biran önce olun birazda size yorum yapalım:)))amin canim sizler gibi yardim sever arkadaslar sayesinde ne guzel bilgiliniyoruz. kk dami yoksa burda ki forumlardamiydi tam hatirlamiyorum sunu okumustum princ miydi artik bulgurmuydu aklimda oyle kalmis.buyuklugunu kontrol icin 350 gr princi posete koydum sutyenin icine koydum ay cok guzel durdu hicde buyuk degildi. bir yil oldu demek tam alistinmi silikon oldugu anlasilmiyor degilmi.yuvarlakmi damlami hangisi taktin ya birde bunlarin suresi ne kadar tekrar degisme gibi bisey de varmis
belisimo sana cok geçmiş olsun artık kurtuldun sıra darısı olmayanlara olsun.. hayalimsin sana şimdiden hayırlı olsun dileyim en kısa zamanda senide aramızda görürüz inş
Saol Ank.Kurtuldum bugün daha iyiyim(2.günüm)günlük işlerimi yorulmadan yaptım yarın sargılar çıkacak sporcu sütyeni takılacak,boyutunu merak ediyorum:)
ne yalan soyleyim arada bir cayiyorum diyorumki kendi kendime yas olmus 38 bu saatten sonra ne yapacan okadar aci cekmeye degermi gec kaldim galiba.ama iste icimden de bi ses deger diyor boyle bi duygu seli icindeyim karmakarisigim.canim benim mesajlarin beni nasil rahatlatiyor inanamazsin ayni dertten bi insanla yazismak anlasildigini hissetmek cok cok guzel tesekkur ederim.hele bi olsun o kervana bende katilayim ilk sana yazacagim.cumaya konusmaya gidecem umarim en kisa zamanda ameliyat gunu alirim bua bi acaip okudugum forumlarda konusma gununden bir iki hafta sonra yapiyorlarmis e ozaman a kadar iznim biter boyle bir derdimde var seytan diyor atla ucaga git istanbulda ol gel diyor.o agrilarinda normal bence daha vucut tam alismadigindir umarim en kisa zamanda biter agrilarin. 90 beden kac cc acaba bilen varmi
Merhaba,forumu gezerken tesadüfen gördüm mesajınızı.ve yazmak istedim,sanırım önerimin faydası olacak.hiiiççç dert etmeyin,ben de 45 de oldum:)))) çok da değiyor valla.yalnız dikkat etmenizi önerceğim konu şu,buradki arkadaşların çogu sanırım 20-30 yaş grubu ve ne mutlu ki henüz fazlaca sarkma yoktur.ben A beden gögsümle iki doğum ve emzirmeden sonra (ki her doğum sonrası D cup oldum resmen) oldukça sarkıktım,neyse ki küçük oldukları için sütyenle idare ediyordum.160 boya 52 kg bedenime ilk ameliyatta 295 cc koyuvermişler,ikinci küçük bir düzeltme ameliyatı da kesmedi,veeee :))) 295leri çıkarttırp attırdım ve 165 cc damla artı gögüs dikleştirme ile nihayet istediğim oldu,diyeceğim o ki illa ama illa ki büyütme ve dikleştirmeyi bir arada ol,kesinlikle bunu atlama,maliyeti biraz yüksek olabilir,çünkü sonuçta öyle 4-5bine bunu birlikte yapmazlar ama bak ben 3 kez bıçak altına yatmak zorunda kaldım.sadece büyütme sarkık memede hiç iyi sonuç vermiyor,ister istemez büyük koyuyor dr ve bu defa hantal bir görüntü oluşuyor,kısa sürede o ağırlığın sarkması da cabası.aman diyeyim ama korkma ol,ikisini bir arada
.sevgiler ve kolay gelsin.
pelin cim sanada gecmis olsun. zoru atlatmissin bundan sonra gunden gune umarim daha iyi olur zevkini cikarirsin ikizlerinin
sağol canım zor olan bitti artık zevkini cıkarmak kaldı
Merhaba,forumu gezerken tesadüfen gördüm mesajınızı.ve yazmak istedim,sanırım önerimin faydası olacak.hiiiççç dert etmeyin,ben de 45 de oldum:)))) çok da değiyor valla.yalnız dikkat etmenizi önerceğim konu şu,buradki arkadaşların çogu sanırım 20-30 yaş grubu ve ne mutlu ki henüz fazlaca sarkma yoktur.ben A beden gögsümle iki doğum ve emzirmeden sonra (ki her doğum sonrası D cup oldum resmen) oldukça sarkıktım,neyse ki küçük oldukları için sütyenle idare ediyordum.160 boya 52 kg bedenime ilk ameliyatta 295 cc koyuvermişler,ikinci küçük bir düzeltme ameliyatı da kesmedi,veeee :))) 295leri çıkarttırp attırdım ve 165 cc damla artı gögüs dikleştirme ile nihayet istediğim oldu,diyeceğim o ki illa ama illa ki büyütme ve dikleştirmeyi bir arada ol,kesinlikle bunu atlama,maliyeti biraz yüksek olabilir,çünkü sonuçta öyle 4-5bine bunu birlikte yapmazlar ama bak ben 3 kez bıçak altına yatmak zorunda kaldım.sadece büyütme sarkık memede hiç iyi sonuç vermiyor,ister istemez büyük koyuyor dr ve bu defa hantal bir görüntü oluşuyor,kısa sürede o ağırlığın sarkması da cabası.aman diyeyim ama korkma ol,ikisini bir arada
.sevgiler ve kolay gelsin.
tesekkur ederim canim. basta yas olayina iyice takmistim hatta nerdeyse caymam an meselesi idi ama burda arkadaslarin yorumlari ile yanlis dusundugumu iyicene anladim.yok ben kesinlikle oyle sarkik hantal ama buyuk gogus hic istemiyorum.yarin doktorumla konusayim ben bunu gerekiyormu gerekmiyormu diklestirmeye oyle yarim yamalak bi ameliyat istemiyorum.maliyeti degilde acisi ikiye katlanir zate korkuyorum. 3 kez olmussun canim cok zor bi surec gecirmis olmalisin.
canım en mantıklısını yapmışsın pirinç koymakla:)))zaten bir kaç ayda alışıyosun hissetmiyosun bile silikonu senin bünyanin bir parcası gibi benim yarıdamla kasaltı dual planed sisteminde yapıldı.vallaha doktora sordum süresinin olmadığını söyledi.mentor marka takıldı.ben cok memnunum görüntü ve dokunduğunda normal bir gögüs görüntüsü ve hissi var isteyen herkesde yaptırmalı cok memnunum ben darısı size artık biran önce olun birazda size yorum yapalım:)))
ne guzel oyle anlatmissin insallah ben ve yapacak olanlar arkadaslarda senin gibi guzel sonuclar aliriz iyiki varsiniz
Saol Ank.Kurtuldum bugün daha iyiyim(2.günüm)günlük işlerimi yorulmadan yaptım yarın sargılar çıkacak sporcu sütyeni takılacak,boyutunu merak ediyorum:)
bugün sargılar çıkacakmış hadi bakalım inşallah çok beğenirsin..:92::92:
kizlar doktordan geliyorum olmadi ya iki hafta icinde mumkun degil dolularmis meger ne cok yaptiran varmista haberim yokmus. heyacandan dogru durust bisey soramadim.artik iki uc ay beklemem gerek cunku tatilim yok ise gidince bi bakayim iki hafta izin ne zaman alabilirim.ya bana kas alti 390 cc medium ekstrahigt dedi benim gibi boy 158-59 kilo 59 a nasil olur sok oldum buyuk gelmezmi
kizlar doktordan geliyorum olmadi ya iki hafta icinde mumkun degil dolularmis meger ne cok yaptiran varmista haberim yokmus. heyacandan dogru durust bisey soramadim.artik iki uc ay beklemem gerek cunku tatilim yok ise gidince bi bakayim iki hafta izin ne zaman alabilirim.ya bana kas alti 390 cc medium ekstrahigt dedi benim gibi boy 158-59 kilo 59 a nasil olur sok oldum buyuk gelmezmi
Doktorun kim?dikleştirme konusunu da görüştün mü?
hadi yaaa ben de çok meraklanmıştım ameliyat günü alıp geleceksin diye. neyse canımcım bunda da bi hayır vardır.sonuçta istediğin gibi olsun ve kavuş yeter bu kadar beklemişsin bikaç ay daha beklenir :) doktor sana uygulamalarından resimler göstermedi mi. seninki de buna yakın olur şeklinde bikaç uygulama gösterse fikir sahibi olurdun güzel olurdu.silikon makalarına göre boyut değişebiliyormuş tatlım o yüzden nasıl olur bilmem ki.
hadi yaaa ben de çok meraklanmıştım ameliyat günü alıp geleceksin diye. neyse canımcım bunda da bi hayır vardır.sonuçta istediğin gibi olsun ve kavuş yeter bu kadar beklemişsin bikaç ay daha beklenir :) doktor sana uygulamalarından resimler göstermedi mi. seninki de buna yakın olur şeklinde bikaç uygulama gösterse fikir sahibi olurdun güzel olurdu.silikon makalarına göre boyut değişebiliyormuş tatlım o yüzden nasıl olur bilmem ki.
malesef canim olmadi bekleyecez artik baska care yok hayirlisi.yok gostermedi benimde aklima gelmedi ama sadece calismalrini web sitelerinden gormustum.heyacandan bisey soramadimki.400 diyince sok oldum buyuk olur in dedim ozaman 390 olsun kalcan var yakisir dedi ama cok kararsizim. kullandiklari marka eurosilicon omur boyu kullanabilirsin dedi okadar iyiymis
- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
senin doktor az ucmuşş gibi geldi bana canım ..o boya o kiloya cok o ya benim boy 1.75.kilo 62 bana 300 cc takıldı ben 400 kaldırırdı bünyem omuzlarım felan geniş bana bile doğal olmaz abartı olur dedi 400 için sana cok demiş canım agrısıda cok olur ki cok gerilirisn yani tabi sen bilirsinde mantıksız geldi bana
malesef canim olmadi bekleyecez artik baska care yok hayirlisi.yok gostermedi benimde aklima gelmedi ama sadece calismalrini web sitelerinden gormustum.heyacandan bisey soramadimki.400 diyince sok oldum buyuk olur in dedim ozaman 390 olsun kalcan var yakisir dedi ama cok kararsizim. kullandiklari marka eurosilicon omur boyu kullanabilirsin dedi okadar iyiymis
hımmm sitesinde çalışmaları varsa iyi ama kaç cc kullanıldığını bilemezsin uygulamalarda.keşke önünde bi örneği olsaydı.400 cc bana da büyük gibi geldi ama değişiyo proteze göre diyolar.pek bi yorum yapamıcam canım.markayı da ilk defa duydum.hiç çevrende falan yaptıran yok mu ki?
ozzlmmmcımm nabr tatlımm..nasılsın görüşmeyeli..memeişlerinle aran nasıl :)) tatlım doktora kontolle gittin mi..gittiysen ne dedi... ve de hala sporcu sütyenimi
kullanıyorsun...
canım kayboldun sen ne zamandır yoksuunnn.iyiyim yaa memişlerimle aram nasıl kötü olabilir.gerçi sol göğsüm bikaç gündür çok acıyodu.ucu özellikle.cuma gün gittim kontrole.gayet güzel gidiyo dedi.masaj verdi.ağrım var dedim bi de eşit değil sol birazcık daha büyük.hepsi düzelcek dedi.20 gün sonra tekrar gitcem.çok kalabalıktı gittiğim gün.sen nie geldin falan die konuşurken dedim ben kontrole geldim silikon yaptırdım.bayanın bi tanesi arkadaşını getirmiş ama kendisi de silikon istiyomuş cesaret edemiyomuş falan.ben dedim gösterebilirim istersen.doktor hem kontrolümü yaptı hem o bayanlar inceledi biracık memişlerimi :)) çok beğendiler bilmiyorum ameliyat tarihi bile almış olabilir :))))) sen ne alemdesin canımm gün mü sayıyoruz :)))