• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oozzllmm Meme Estetiği Ameliyatı

canım benim sonunda oldun sende aramıza kaltıldın..cok cok geçmiş olsun o agrılar 3 günden sonra cok cok azalcak zaten buraya girebildiğine görede cok cok iyi durumdasın demektir..senin meme dokun az olduğundan dolayı gerilme cok daha fazla oluyodur.oda bir hafta sonraya hiçbişeyin kalmayacak aynı doktora olduğumuzdan az cok neler yaşadığını nasıl olduğunu tahmin ediyorum.tekrar cok cok gecmiş olsun fıstıkcım

çok sağol canım benim en çok da senin desteğin sayesinde olabildim ben bu ameliyatı sana ne kadar teşekkür etsem azdır meleğim benimmmm :))) bugün çok daha iyiyim ağrılarım farkedilir düzeyde azaldı.dışarı çıktım işe gidebildim :))) evet canım ama ozon yağının çok faydasını gördüm gerçekten gerilme konusunda yoksa ben de yırtılma olabilirdi çünkü çok gergindi derim. doktoruma bunu danışmadım ama ben denedim ve çok faydasını gördüm.badem yağı da olabilir olacak arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.

aminnnn canim darisi sen ben gibi olmak isteyenlere. konu sahibi arkadasim cok gecmis olsun zoru atlatmissin 300ml nasil etraftan gorunurmu.of kizlar ya kafayi yiyecem ha surekli dusunmekten.haftaya gun aldim konusmaya ama kararsizim hadi banada desteginize ihtiyacim :58:

teşekkür ederim tatlım. ya abartılı bi ölçü değil ben bu ölçüyle 80 b falan takarım herhalde.şimdi şişler tam kestiremiyorum tabi ve yukarda duruyolar o yüzden dikkat çekmesin die bi süre bol giycem. bak o kadar stres yapma ben araştırdım ve tek biriyle görüştüm kafamı çok fazla karıştırmadan kararımı verdim. inşallah sen de kendin için en doğru kararı verirsin

evet döndüm canımmmm :)) çok teşekkür ederim şekercim :)) ok şükür sağlıklı bi şekilde atlattım zor kısmını. sargım yoktu direk sütyen takmış doktor.sadece dikiş yerlerimde bant var onlara da iki günde bir pansuman yapıyoruz.ben biraz temkinliyim daha duş falan almadım korkudan :)) bi de bakmadım dikiş yerlerime hiç içim kaldırmaz öyle şeyleri görürsem psikolojik olarak acıdığını hissederim :)) ben meme altı kesisiyle oldum canım.benim göğsüm yoktu ve bekarım doğal olarak çok gergindi derim.içine 300cc koyunca çok gerdirdi ve sonuçta kol kasların göğüs kaslarına bağlanıyo.koltuk altıma doğru da ödem yaptı.ama günde 3 litre falan su içiyorum ve şimdiden şişlerim epey indi farkındayım.sen de pazar görüşcektin yanlış hatırlamıyorsam.içine sindi mi ameliyat olmaya karar verdin mi.umarım en kısa zamanda sen de atlatırsın canımcım 3 gün gerçekten sıkıntı çektim ama bugün resmen sihirli bi değnek değmiş gibi rahat hissediyorum kendimi. doktorun ekstra verdiği ağrı kesiciler vardı onları bile almadım düşün yanii :))

evet canımm görüştmm sonunda vee karar verdimm olcam bende :) izin olaymıı ayarlamaya çalışıyorumm sadece.amelyat olduktan sonra 2 hafta vereyim kendime diye düşünüyorumm.öyle işe başlasam sanki daha iyi olacak gibi geliyor bana.ağrılarımm kaybolmuş olur tamamen diye düşünüüyorum.çünkü ilk haftalar çok önemli olacak sanırım:))

ozzzllmmm burdasınnn cannımm:)ağrılarınn da geçmişş süper derimmm :64: büyüklüğü nasıl şuanda.hiç normal sutyenle denedin mi merak edip :) 85 göğüs ölçüsüne kavştumu memişlerin...kollarını rahat hareket ettirebiliyor musun tatlım peki şuan..

evet canım burdayım sormak istedikerini 4 günlük tecrübemle cevaplıyım :)) ya tamamen geçmedi elbet mesela kahkaha atamıyorum hala ama sürekli bi ağrı hissim de yok. biraz yukardalar şimdi.büyüklüğü bana göre ideal.gayet dekoltesi var.sertler tabii daha yumuşaması için zaman var. 85 değil de 80 takarım sanırım ben zaten zayıfım ben sırtım falan da dar.kollarım kafama kadar kalkıyo artık bugün kendim fırçalayabildim dişlerimi.tuvalete artık kendim gidiyorum :))) yatıp kalkarken annemden yardım alıyorum ve ben biraz temkinliyimdir hala oturur pozisyonda yatıyorum dümdüz yatıp kalkmam zor olur diye.çünkü doktor kollarından kuvvet alma dedi.bugün işime gidip 4 saat kalabildim.dışarı çıkıp gezebildim.rahatım yani tatlım.bi de göğüslerimi bugün 2 arkadaşıma gösterdim ve şu halini bile pek beğendiler :)) daha yanlara yayılmış gibi duruyolar sanırım zamanla ortaya yaklaşcaklar :))

evet canımm görüştmm sonunda vee karar verdimm olcam bende :) izin olaymıı ayarlamaya çalışıyorumm sadece.amelyat olduktan sonra 2 hafta vereyim kendime diye düşünüyorumm.öyle işe başlasam sanki daha iyi olacak gibi geliyor bana.ağrılarımm kaybolmuş olur tamamen diye düşünüüyorum.çünkü ilk haftalar çok önemli olacak sanırım:))

çok sevindim tatlım senin de karar verdiğine peki ne dedi doktor sana dual plane mi yapcak kaç cc ?evet ameliyattan sonra izin kullanmakta fayda var. ben öğretmen olduğum için bu tarihi seçtim.okula 4 dün daha gitmme lazım ama onda sadece yazı yazma işimiz var o da pek etkilemiyo oturuyorum çoğunlukla.ve bikaç saat sürüyo sadece. o yüzden akşama kadar çalışıyosan eğer senin izin kullanman bence de çok doğru olur :))

çok sevindim tatlım senin de karar verdiğine peki ne dedi doktor sana dual plane mi yapcak kaç cc ?evet ameliyattan sonra izin kullanmakta fayda var. ben öğretmen olduğum için bu tarihi seçtim.okula 4 dün daha gitmme lazım ama onda sadece yazı yazma işimiz var o da pek etkilemiyo oturuyorum çoğunlukla.ve bikaç saat sürüyo sadece. o yüzden akşama kadar çalışıyosan eğer senin izin kullanman bence de çok doğru olur :))

canım dual plane diye konuşmadık kas altı yapacağını söyledi meme dokum yok benimde :) 270-300 cc olur dedi hangisi daha iyi olursa onu koyacağını söyledi.ben en az 300 cc olsun istiyoruumm yaptırmışken ama bakalım:) tam tarih veremedim acıkcası doktorao yüzden belki tekrardan konuşuruz.benim işim yoğun biraz akşama kadar çalışıyorumm. bu yüzden izin almam gerek iyice kendimi toparlayımm ondan sonra işe döneyim isitoyrum.ağır bi işim yok ama ilk haftalar epey dikkat etmek gereiyor anladığım kadarıyla.bende izin alayımm o arada olayım diye düşünüyorum.bugun yarın ararım doktoru tarihi kesinleştiririm muhtemelen :))

çok sağol canım benim en çok da senin desteğin sayesinde olabildim ben bu ameliyatı sana ne kadar teşekkür etsem azdır meleğim benimmmm :))) bugün çok daha iyiyim ağrılarım farkedilir düzeyde azaldı.dışarı çıktım işe gidebildim :))) evet canım ama ozon yağının çok faydasını gördüm gerçekten gerilme konusunda yoksa ben de yırtılma olabilirdi çünkü çok gergindi derim. doktoruma bunu danışmadım ama ben denedim ve çok faydasını gördüm.badem yağı da olabilir olacak arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.

canım benim ne demek isteyen herkesede yardımcı olurum.. sonuçta birbirimize yardım ediyoruz ve buda en büyük mutluluk..cok sevindim iyi olmana maşallah işe bile gitmişsin sana demiştim en fazla agrıyı 3gün yaşarsın diye gezmeyede başlamısın sende artık agır dönemi atlattın..gögüsde emzirenlere göre emzirmeyenler ve meme dokusu az olanlarda tabiyki agrı ve gerime çatlamalar farklı olur ama yağ kullanman cok iyi olmuş deriyi yumuşattığından rahatlatmıştır çatlamayada iyi gelir..onu sürekli yap vazelinde cok iyi gelir :nazar::nazar::nazar:birazda şişler inmeye başlayınca daha iyi olcaksın cok cok öpüyorum canımsın:66:

kızlaaarrr ben geldim :) zar zor yazıyorum şuan size.ağrım çok fazla.baştan kısaca bi özet geçeyim :)cumartesi günü saat 15:00 de ameliyata girdim.17:00 de çıktım. ameliyatım başarılı geçti çok şükür ama çok ağrılı. bende göğüs dokusu yok denecek kadar azdı.doktorum zühtü bey 300 cc mentor silikon kullanmış.dual plane yöntemi. ankarada oldum ameliyatımı.ankara dışında oturuyorum ama ertesi gün zor da olsa evime gelebildim ağrı kesici ve bulantı önleyici iğneler sayesinde.çünkü en korktuğum şey kusmaktı ve çok şükür başıma gelmedi.annem sağolsun en büyük desteğim.bugün yemeğimi kendim yiyebildim ama tuvalete hala annemle gidiyorum.kollarımı tam anlamıyla kullanamıyorum.gerginliğimde çok fazla çatlak oluşmasından korkarak ozon yağı sürüyorum sürekli. ama günden güne iyileşiyorum tabii.bol bol su tüketiyorum ödemleri biran önce atabilmek için.çok acı çektim hala da çekiyorum ama değer mi derseniz kesnlikle değer.ağrılarım tamamen geçmese de değdiğine eminim.elimi göğsüme koyduğumda avcumun içi doluyor artık :)) sık sık yokluyorum.canım yansa da yattığım yerden kafamı kaldırıp bakıyorum onlara :))) kendimi iyi hissettikçe yazıcam sizlere.bu anı hep iple çekmiştim.burdaki arkadaşlardan çok detsek gördüm ve ben de tecrübelerimi paylaşabilmeyi çok istemiştim:)) ben zor kısamı atlattım darısı tüm isteyenlerin başına :))) öpüyorum hepiniziiiiii

canım cok gecmiş olsun sende zor olanı atlatmışsın bugünde benim 15 günüm ağrılarım yok denecek kadar az sadece yatarken biraz oluyor o kadar ama zevki apayrı bişey :65:bir an önce iyileşirsin inşallah kendini yorma canım:66::66:

:71:çok gecmiş olsun canımmm sız boyle anlatınca bende cok heycanlanıyorum ve sevınıyorum sızın adınıza ...artık gelsın rengarenk desteksiz sütyenlerr:81:

canım dual plane diye konuşmadık kas altı yapacağını söyledi meme dokum yok benimde :) 270-300 cc olur dedi hangisi daha iyi olursa onu koyacağını söyledi.ben en az 300 cc olsun istiyoruumm yaptırmışken ama bakalım:) tam tarih veremedim acıkcası doktorao yüzden belki tekrardan konuşuruz.benim işim yoğun biraz akşama kadar çalışıyorumm. bu yüzden izin almam gerek iyice kendimi toparlayımm ondan sonra işe döneyim isitoyrum.ağır bi işim yok ama ilk haftalar epey dikkat etmek gereiyor anladığım kadarıyla.bende izin alayımm o arada olayım diye düşünüyorum.bugun yarın ararım doktoru tarihi kesinleştiririm muhtemelen :))

canım demek ki aynı gibiyiz seninle çünkü muayenede bana da 270-300cc arası demişti.deniycem demişti.ben ameliyat günü çizimlerimi yaparken 300cc istediğimi söyledim.o da muhtemelen 300cc takarız zaten demişti.uyandığımda ameliyathanede hemşirelere ilk sorduğum şeydi kaç cc takıldı :))))) muhtemelen gülmüşlerdir arkamdan ne meraklıymış kız da büyütmeye diye :)))) evet canım dinlenmek önemli gerçekten senin de en kısa zamanda belli olur da biran önce olup kurtulursun umarım :))))

canım benim ne demek isteyen herkesede yardımcı olurum.. sonuçta birbirimize yardım ediyoruz ve buda en büyük mutluluk..cok sevindim iyi olmana maşallah işe bile gitmişsin sana demiştim en fazla agrıyı 3gün yaşarsın diye gezmeyede başlamısın sende artık agır dönemi atlattın..gögüsde emzirenlere göre emzirmeyenler ve meme dokusu az olanlarda tabiyki agrı ve gerime çatlamalar farklı olur ama yağ kullanman cok iyi olmuş deriyi yumuşattığından rahatlatmıştır çatlamayada iyi gelir..onu sürekli yap vazelinde cok iyi gelir :nazar::nazar::nazar:birazda şişler inmeye başlayınca daha iyi olcaksın cok cok öpüyorum canımsın:66:

diyorum sen meleksin işte :)) ayy çok sağol canımcımmm iyiyim çok şükür.ya tabi ağrım var ama öncekilerin yanında hiç bişey değil.yaşadığım mutluluk unutturuyo tüm ağrılarımı:)) yine de hastanede yattığım gibi oturur şekilde yatıyorum tabi popom biraz uyuşuyo ama olsun :))) evet yağlamanın faydasını çok gördüm gerçekten .ya annem sürer sürmez rahalıyorum var mı böle bişey :))) sol göğsüm daha ödemli ama dokunduğumda hissetmiyorum.sağ göğsümün ucunu dahi hissediyorum.aynaya baktığımda da sol daha şiş zaten belli oluyor. bende seni cok cok cok öpüyorum şekercimmmmm :90:

canım cok gecmiş olsun sende zor olanı atlatmışsın bugünde benim 15 günüm ağrılarım yok denecek kadar az sadece yatarken biraz oluyor o kadar ama zevki apayrı bişey :65:bir an önce iyileşirsin inşallah kendini yorma canım:66::66:

çok sağol canım yaaa ne güzel cicişlerimiz var artıııkkk :)) senin de epey olmuş oohhh maşallah. dikişlerim kaçıncı günden sonra iyileşir acep? ben şimdiden bak bak doyamıyorum 15 günlük 1 aylık hallerini düşünemiyorum canımcımmm :)) evet evet dikkat ediyorum kendime.kollarım hala yukarı kalkmıyo pek.okuldakileri de omzum tutulmuş dedim napıyımmm :26: :26:

çok sağol canım yaaa ne güzel cicişlerimiz var artıııkkk :)) senin de epey olmuş oohhh maşallah. dikişlerim kaçıncı günden sonra iyileşir acep? ben şimdiden bak bak doyamıyorum 15 günlük 1 aylık hallerini düşünemiyorum canımcımmm :)) evet evet dikkat ediyorum kendime.kollarım hala yukarı kalkmıyo pek.okuldakileri de omzum tutulmuş dedim napıyımmm :26: :26:

ay canım valla bende sırt ağrım cok vardı robot gibiydim cevremdekilere belim sırtım tutuldu robot gibi oldum diyordum kollarını cok zorlama tatlım 16 oldum halen daha biraz şişlikler var ama yinede cok güzel görünüyorlar bende 1 aylık hallerini merak ediyorum :71:

çok sağol canımmmm :)) inşallah siz de en kısa zamanda doğru kararı vererek sağlıklı bi şekilde atlatırsınız süreci :))

kararımı verdim canım bekliyorum çok heycanlıyım sizlerin yazdıklarından cesaret alıyorum takip ediyorum acaba ben nasıl geçircem diyorum sürekli..1 ağustos hasan fındığa randevum var inş benimkide kolay geçer bu kadar kısa sürede atlata bilirim..

ay canım valla bende sırt ağrım cok vardı robot gibiydim cevremdekilere belim sırtım tutuldu robot gibi oldum diyordum kollarını cok zorlama tatlım 16 oldum halen daha biraz şişlikler var ama yinede cok güzel görünüyorlar bende 1 aylık hallerini merak ediyorum :71:

pembe yalanlar bunlar bişii olmaz :))) ayy eminim ki süper görünüyolardır tatlım ben bak bak doyamıyorum şimdiden :)) ama benim sol göğsüm daha şiş niye öyle oldu anlamadım.bi de sağ göğsümün yan kısmı böle kavisli değil düz gibi duruyo çok mu evhamlıyım acep ? aman nazar değmesin yepyeni yesyeni yenyeni memişlerimizeeeeeeeeeeee :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

kararımı verdim canım bekliyorum çok heycanlıyım sizlerin yazdıklarından cesaret alıyorum takip ediyorum acaba ben nasıl geçircem diyorum sürekli..1 ağustos hasan fındığa randevum var inş benimkide kolay geçer bu kadar kısa sürede atlata bilirim..

ohh ne güzel randevunu da almışsın tatlım.emin ol ben çok kısa bi sürede karar verdim işi uzatıp düşünmeye gerek yok derim.kararını ver ve ol kurtul sonuç mükemmel :))))

Back