• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oozzllmm Meme Estetiği Ameliyatı

Kizlar gecmis olsun.gule gule kullanin.dr.400 dior ise bence ona guvenmelisin.memen sarkikmis birde genis kalcalisin anca orantilio olabilir.sonucta herkeziin vucut yapisi farkli.sen kimsenin etkisi altinda kalmadan karar ver.gecmis olsun

canım kayboldun sen ne zamandır yoksuunnn.iyiyim yaa memişlerimle aram nasıl kötü olabilir.gerçi sol göğsüm bikaç gündür çok acıyodu.ucu özellikle.cuma gün gittim kontrole.gayet güzel gidiyo dedi.masaj verdi.ağrım var dedim bi de eşit değil sol birazcık daha büyük.hepsi düzelcek dedi.20 gün sonra tekrar gitcem.çok kalabalıktı gittiğim gün.sen nie geldin falan die konuşurken dedim ben kontrole geldim silikon yaptırdım.bayanın bi tanesi arkadaşını getirmiş ama kendisi de silikon istiyomuş cesaret edemiyomuş falan.ben dedim gösterebilirim istersen.doktor hem kontrolümü yaptı hem o bayanlar inceledi biracık memişlerimi :)) çok beğendiler bilmiyorum ameliyat tarihi bile almış olabilir :))))) sen ne alemdesin canımm gün mü sayıyoruz :)))

evet tatlım giremedim bi süre nete.şehir dışına felan çktımm..koşuşturmaca devam ediyor.3 hafta kaldı benimde ameliytıma..bazen diyorum bir an önce olup bitseydi
hayırlısıyla stresi bari giderdi.şimdilik çok sıkıntı yapmıyorum gerçi.daha zaman var ama düşünüyorum ne giyecem sonrsında ben :)) şimdi oldukca ince üst tarafım :)
genelde kıyafetlerimde bedenime göre..bakalım olduktan sonra kendimi çabuk iyi hissederimde biran önce alış verişe gidebilirim umarım:)
bu arada o kızlara göstermende iyi olmuş hani:) hem sende fikir sahibi olmuşsundur hemde onlar :)) ben de bi kac doktora daha gitmiştm.tesadüf oraya da bi kız gelmşti
kontrole gösterdi bana memişlerini dokundum felan karşımda canlı örnekti..onu görünce banada cesaret geldi:)
bu arada cicili sütyenleri denemeye başladınmı sen..en çok onları giymeyi istiyorum sanırımm..hatta sütyen giymeden de kıyafetlerin güzel durduğunu görebilmeyi :))
hayırlısıyla bende olsaydımm..

hımmm sitesinde çalışmaları varsa iyi ama kaç cc kullanıldığını bilemezsin uygulamalarda.keşke önünde bi örneği olsaydı.400 cc bana da büyük gibi geldi ama değişiyo proteze göre diyolar.pek bi yorum yapamıcam canım.markayı da ilk defa duydum.hiç çevrende falan yaptıran yok mu ki?

calismalarinda kac cc oldugu yaziyor yazmasinada ben benim boyda ve kiloda 390 cc takmis birini gormeyi cok istiyorum oda ne netten bulabildim ne kk de. cevremde de yok bildigim kadariyla.orda 400 denedik laf aramizda cok hosuma gitti oyle abarti bi buyukluk gibi gelmedi sanki.dolgun du takilinca nasil olur onu iste bilemiyorum.arastirmaya devam ediyorum bakalim artik insallah bulurum birilerinin resimlerini.guya avrupa burasi o 3 boyutu gosteren bir makineleri bile yok.canim benim mutlulugunu hissedebiliyorum:21:

Kizlar gecmis olsun.gule gule kullanin.dr.400 dior ise bence ona guvenmelisin.memen sarkikmis birde genis kalcalisin anca orantilio olabilir.sonucta herkeziin vucut yapisi farkli.sen kimsenin etkisi altinda kalmadan karar ver.gecmis olsun

galiba canim yazin banaydi. doktoruma guveniyorum methinide duydum bana cok sicak geldi ilgilendi sagolsun. dedigim gibi orda 400cc cok buyukmus gibi gelmedi ya ac gozlulugumden olabilir hani sonradan gormeyim ya:9: orda bisey diyemedim hosuma gitmisti aynanin karsisinda ay nasil bi hava geldi anlatamam:27:eve geldim bu seferde hani 400 buyuk bir rakamya acaba takildiktan sonra ya buyuk gelirse demeye basladim.birde burda canim 400 cc cok normal bi rakam okuorum forumlari 350-400 arasi ve uzeri.tamam ben dolgun istiyorum ama benden ileri giden gogus istemiyorum kivaminda olsun

evet tatlım giremedim bi süre nete.şehir dışına felan çktımm..koşuşturmaca devam ediyor.3 hafta kaldı benimde ameliytıma..bazen diyorum bir an önce olup bitseydi
hayırlısıyla stresi bari giderdi.şimdilik çok sıkıntı yapmıyorum gerçi.daha zaman var ama düşünüyorum ne giyecem sonrsında ben :)) şimdi oldukca ince üst tarafım :)
genelde kıyafetlerimde bedenime göre..bakalım olduktan sonra kendimi çabuk iyi hissederimde biran önce alış verişe gidebilirim umarım:)
bu arada o kızlara göstermende iyi olmuş hani:) hem sende fikir sahibi olmuşsundur hemde onlar :)) ben de bi kac doktora daha gitmiştm.tesadüf oraya da bi kız gelmşti
kontrole gösterdi bana memişlerini dokundum felan karşımda canlı örnekti..onu görünce banada cesaret geldi:)
bu arada cicili sütyenleri denemeye başladınmı sen..en çok onları giymeyi istiyorum sanırımm..hatta sütyen giymeden de kıyafetlerin güzel durduğunu görebilmeyi :))
hayırlısıyla bende olsaydımm..

hadi bakalım senin güzel haberlerini duymamıza da az kalmış :)) canım kıyafet konusunu sıkıntı yapma çünkü ben önceden giydiğim bütün kıyafetlerimi giyebiliyorum.gömleklerim falan olmaz diye sıkıntı yapmıştım en çok ama giyebiliyorum.tabi bi kısmını denemedim henüz.sporcuyu çıkarmadım ben hala onu kullanıyorum.sıkıntı şurda askıları yüzünden bazı kıyafetleri giyemiyosun ve uçları belli oluyo :))) gazlı bez koyuyorum ben bazılarını giymek için ama o da beni çok rahatsız ediyo.doktora sordum başka sütyen giyebilirmiyim diye balenle telli falan olmaz ama sadece ince sünger olan giyebilirsin artık dedi.balenli telli falan giyersen şekil bozukluğu olur dedi.korktum.dikiş yerlerim hala kabuklu ilaç verdi düşsünler diye o yüzden ben henüz almaya başlamadım.okadar bekledim ya 1-2 ay daha beklerim nolcak :))) valla sırf bez incecik sütyen üstümdeki ama bunla bile dekoltem oluyo :)) henüz yumuşamadılar da. darısı başına canımcımmm merakla bekliyorum :))

calismalarinda kac cc oldugu yaziyor yazmasinada ben benim boyda ve kiloda 390 cc takmis birini gormeyi cok istiyorum oda ne netten bulabildim ne kk de. cevremde de yok bildigim kadariyla.orda 400 denedik laf aramizda cok hosuma gitti oyle abarti bi buyukluk gibi gelmedi sanki.dolgun du takilinca nasil olur onu iste bilemiyorum.arastirmaya devam ediyorum bakalim artik insallah bulurum birilerinin resimlerini.guya avrupa burasi o 3 boyutu gosteren bir makineleri bile yok.canim benim mutlulugunu hissedebiliyorum:21:

sana 400cc yi denetti mi canım? e bu güzel işte.ki orda denediğinden daha küçük durur emin ol.hoşuna gittiyse ve sana abartılı gelmediyse bu kadar yorma kendini bence düşünüp de. internetteki fotoları da nasıl duruyor az çok görmüşsün ve altlarında kaç cc olduğu yazıyomuş.bak ben 300 cc ile 80 anca takarım.sen 90 takmak istiyosun o zaman bu ölçüler ideal derim.

ne zormus karar vermek bunlarla yatip bunlarla kalkiuyorum:50:.daha zamanim var ozamana kadar iyice arastiririm.sen nasilsin canim hersey yolunda degilmi

ne zormus karar vermek bunlarla yatip bunlarla kalkiuyorum:50:.daha zamanim var ozamana kadar iyice arastiririm.sen nasilsin canim hersey yolunda degilmi

bilmem miii tatlım ben de ne kadar araştırmıştım.yolda gördüğüm insanların bile farkında olmadan göğüslerine bakarken buluyodum kendimi :))))benim ki iyice saplantı olmuştu yanii.bi yoldan çevirip pardon kaç beden takıyosunuz demediğim kaldı:))))senden de güzel haberler alcağım günü sabırsızlıkla bekliyorum tatlımmmmm.ben gayet iyiyim canım benim :)) yatırırken annemden yardım alıyorum sadece.yatarım aslında ama zorlamak istemiyorum.o da sağolsun çok ilgileniyor. bugün bi heves sütyen almaya gittim.yaşadığım yer küçük zaten 2 dükkan var.balensiz sütyen bulamadım yaaa :((( neyse hevesimi biraz daha erteleyeceğim.kısaca mutluyuummmm hem de çookkk :)))

ya aynen canim ya yolda kadinlarin goguslerine bakiyorum acaba silikonmu yada acaba kac boyle umarim kimse farketmiyordur sapik sanacaklar:27:ne yapayim. forumlara biraz ugramayayim biraz kafam dinlensin diyorum yok arkadas bi bakiyorum yine burdayim.ah canim ya istedigin sutyenleri bulamamissin uzuldum ben olayim istemem sutyen mutyen oyle dolasirim bi olsam:52:

konuya dahiil olamadan gecemeyecem kızlar :) bencede sütyene çok gerek yok bırakalım biraz özgür kalsınlarr :)) tabii ameliyat sonrası bizim için :))
yani hiç üzülme ozllmmcim sütyen bulamadımm diyee :))) şuanki zamnın tadını çıkar derim:)

konuya dahiil olamadan gecemeyecem kızlar :) bencede sütyene çok gerek yok bırakalım biraz özgür kalsınlarr :)) tabii ameliyat sonrası bizim için :))
yani hiç üzülme ozllmmcim sütyen bulamadımm diyee :))) şuanki zamnın tadını çıkar derim:)

degilmi canim øzgur kalsinlar:51: yillardir zate gizlenmelerinden garibanlara bi hal olmus:84:

:)))) ayy çok güldürdünüz beni sabah sabah.doğru haklısınız vallaa :)))) memişlere özgürlük memişlere özgürlükkk :))))) ama yine de özeniyorum nasıl durcak merak ediyorum.olsun çıplakken de çok güzellerrr canlarım bennniiiimmmmmmm

ıııımmm evettt düşünüyorumda şöylee bomba gibi hatun olmuşsundurr :66: dantelli sütyenlerr felannn :52: düşüünnce bence gayet hoş

:)))) ayy çok güldürdünüz beni sabah sabah.doğru haklısınız vallaa :)))) memişlere özgürlük memişlere özgürlükkk :))))) ama yine de özeniyorum nasıl durcak merak ediyorum.olsun çıplakken de çok güzellerrr canlarım bennniiiimmmmmmm

ahahahah alemsiniz kızlar vallaha ama cokta haklıyız olmadığu zaman özgür felan kalamıyolardı garipler şimdi memişler fora.ddd özenme artık seninde süper durcak canlı olarak beni gördün bitmiş pişmiş halini.ddd ben örnek bile göremedim şanlısın sen son halide süper olcak canım nasıl agrıların ben bir kaçgündür giremedim yoktum ankda merakta ettim..bide sana bişey önercem kesin yap onu kabukların yaraların kapanınca 2 ay dolduktan sonra yap her banyoda gögüs altındaki kesi yerlerine kese yap piling yani bide sana yaraların iyileştikten sonra ameliyat izlerini yok edecek ilaç vercek onu hergün hiç üşenmeden sür uzun zaman kullan ben üşendiğimden fazla kullanmadım sen kullan hiç izin kalmaz gerci beni gördün izlerimi cok silik bişey kalmadı ama sen sakın ihmal etme fıstıkcım bende nasıl olduğunu merak ediyorum şahsen biraz iyileşte fotolarını cek koy bari

canım senin şafak kaç kaldı gün aldınmı sen ne zamandı fıstık sıra sende artık .dd

memişlerini özgür bırakan arkadaşlara tavsiyemdir göğüs ucu kapatıcı alsınlar. istedikleri kıyafetleri rahatça giyebilirler. hatta ince penye atlet sütyenlerde bile çok kolay kullanımı. sonrasında rahatça çıkıp dolaşabilirsiniz:-)))

ahahahah alemsiniz kızlar vallaha ama cokta haklıyız olmadığu zaman özgür felan kalamıyolardı garipler şimdi memişler fora.ddd özenme artık seninde süper durcak canlı olarak beni gördün bitmiş pişmiş halini.ddd ben örnek bile göremedim şanlısın sen son halide süper olcak canım nasıl agrıların ben bir kaçgündür giremedim yoktum ankda merakta ettim..bide sana bişey önercem kesin yap onu kabukların yaraların kapanınca 2 ay dolduktan sonra yap her banyoda gögüs altındaki kesi yerlerine kese yap piling yani bide sana yaraların iyileştikten sonra ameliyat izlerini yok edecek ilaç vercek onu hergün hiç üşenmeden sür uzun zaman kullan ben üşendiğimden fazla kullanmadım sen kullan hiç izin kalmaz gerci beni gördün izlerimi cok silik bişey kalmadı ama sen sakın ihmal etme fıstıkcım bende nasıl olduğunu merak ediyorum şahsen biraz iyileşte fotolarını cek koy bari

:))) gayet iyiyim canımcımmm çok az artık ağrım.ağrı bile denmez ona.yavaş yavaş masaj yapıyorum işte geçen hafta kontrole geldim.evet ne zamandır göremiyoduk seni gezmelerdeydin biliyorum :)) canım benim seni görünce daha çok cesaretlendim zaten.seninkiler gibi olacakları günü sabırsızlıkla bekliyorum şimdi.gerçekten çok çok çok güzellerdi. ben de en kısa zamanda foto çekip koyayım doğru söylüyosun.şimdi kabuklarımın düşmesi için krem verdi doktor onu sürüyorum daha hepsi düşmedi.tamam canım dediklerini harfiyen yerine getircem neticede tecrübe sensin :))) bi de ben çok titizlenirim böyle şeylere uygularım yani.evet senin izlerin çok çok silikti benimkilerde öyle olur umarım.zaten kesi yeri küçücük bişey.şimdi heyecanla yumuşamalarını bekliyorummmmmmm.küçük küçük masajlar yapıyorum işte bakalım :)))

memişlerini özgür bırakan arkadaşlara tavsiyemdir göğüs ucu kapatıcı alsınlar. istedikleri kıyafetleri rahatça giyebilirler. hatta ince penye atlet sütyenlerde bile çok kolay kullanımı. sonrasında rahatça çıkıp dolaşabilirsiniz:-)))

hımm güzel fikir.balensiz sütyen bile bulamadığım bi yerde yaşadığım için bi dahaki ankara gidişine ertelenmeli ama benim için :)))) olsun biz böle de mutluyuzzz :)))

valla tatlım aslen benim yaşadığım yer de kasaba bunları almak için en az yarım saatlik yol gidiyorum şekerim ben de. önemli değil tatlım önemli olan senin ve ameliyat olan herkesin memnun olması.

Back