• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oozzllmm Meme Estetiği Ameliyatı

pembe yalanlar bunlar bişii olmaz :))) ayy eminim ki süper görünüyolardır tatlım ben bak bak doyamıyorum şimdiden :)) ama benim sol göğsüm daha şiş niye öyle oldu anlamadım.bi de sağ göğsümün yan kısmı böle kavisli değil düz gibi duruyo çok mu evhamlıyım acep ? aman nazar değmesin yepyeni yesyeni yenyeni memişlerimizeeeeeeeeeeee :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

evet canım güzel görünüyorlar bende arada gidip gidip aynaya bakıyorum canım benimde sağ göğsüm daha şiş çünkü benim ikisinin boyutları aynı değildi o yüzden farklı takıldı sağ göğsüme daha büyük takıldığı için daha fazla şiş sola göre ama oda güzelleşecek seninde benimki gibi birşey varsa o yüzden olabilir sana bana herkese :nazar::nazar::nazar:nazar boncuğu evham yapma daha cok yeniler şişlikleri normal bana dr 2 aydan sonra inmeye başlayacak dedi şişlikler :64:

evet canım güzel görünüyorlar bende arada gidip gidip aynaya bakıyorum canım benimde sağ göğsüm daha şiş çünkü benim ikisinin boyutları aynı değildi o yüzden farklı takıldı sağ göğsüme daha büyük takıldığı için daha fazla şiş sola göre ama oda güzelleşecek seninde benimki gibi birşey varsa o yüzden olabilir sana bana herkese :nazar::nazar::nazar:nazar boncuğu evham yapma daha cok yeniler şişlikleri normal bana dr 2 aydan sonra inmeye başlayacak dedi şişlikler :64:

benim ikisine de eşit takıldı tatlım. evet daha çok yeni ama ben şişlerinin indiğini farkedebiliyorum şimdiden yoksa gözüm mü alıştı :)))) 2 ayda tam şeklini almış olur dedi bana da doktor daha kontrole gitmeme 1 haftam var o zaman daha netleşir tabiii

diyorum sen meleksin işte :)) ayy çok sağol canımcımmm iyiyim çok şükür.ya tabi ağrım var ama öncekilerin yanında hiç bişey değil.yaşadığım mutluluk unutturuyo tüm ağrılarımı:)) yine de hastanede yattığım gibi oturur şekilde yatıyorum tabi popom biraz uyuşuyo ama olsun :))) evet yağlamanın faydasını çok gördüm gerçekten .ya annem sürer sürmez rahalıyorum var mı böle bişey :))) sol göğsüm daha ödemli ama dokunduğumda hissetmiyorum.sağ göğsümün ucunu dahi hissediyorum.aynaya baktığımda da sol daha şiş zaten belli oluyor. bende seni cok cok cok öpüyorum şekercimmmmm :90:

canım o sağ sol şişmeleri normal bazen birisi şişer bazende öbürü sişer onlar ödemler ama 2 ay oldumu ikiside eşit olur zaten normaldede bi gögümüz digerinden ufaktır doğalında sen merak etme fıstık hepsi düzelcek sorun cıkmadan sağlıklı ameliyattan cıktınya en büyük sıkıntı gectin.bunlar ufak şeyler sonuç iyi ve güzel olsun yeter..sende melek gibi birisin canım benim cok tşkler

bn de yarın görüşmeye gidicem inşallah pişman olmamm:S

canım sanada şimdiden hayırlısı olsun diliyorum..inş pişman olmazsın ve sende aramıza katılırsın inş seninde fıstık gibi gögüslerin olur sağlıklı bir şekilde sanada yorum yaparız inşş.dd

çok sağol canım bugün geçti bile ağrılarım canım :)) ya bugün işime gidebildim kısa süreli de olsa.çevremde çok az insan biliyo 2 arkadaşıma gösterdim. çok beğendiler ve daha 4 günlükler yanii şişler ona rağmen çok doğal olmuş çok güzel olmuş dediler.ben de pek beğendim bakıyorum sürekli :)) canım ikna etmeya çalış derim ama eşin sana anne kadar bakamaz bence.annem olmasa ben bu süreci bu kadar sağlıklı atlatamazdım çok yardımcı oldu. annenin desteğini de al derim ben:))

çok iyi 5 günde günlük hayata döndün o zaman ,geçmişler olsun tekrar..dışardan belli oluyormu onu merak etmiştim..eşimin ikna olmayacağı kesin..annemlerin haberi olmayacak karşı çıkacaklardır...

çok iyi 5 günde günlük hayata döndün o zaman ,geçmişler olsun tekrar..dışardan belli oluyormu onu merak etmiştim..eşimin ikna olmayacağı kesin..annemlerin haberi olmayacak karşı çıkacaklardır...

evet canım 4. günde döndüm hatta.hareketlerim biraz sınırlı ama olsun yattıkça kötü oluyorum. canım çok istyosan yaptır elbet inan bakmaya doyamıyo insan ama refakatçi olarak kimi götüreceksin.3 gün ben anneme bağımlı yaşadım resmen.hala da yataktan tek başıma kalkamıyorum.

canım o sağ sol şişmeleri normal bazen birisi şişer bazende öbürü sişer onlar ödemler ama 2 ay oldumu ikiside eşit olur zaten normaldede bi gögümüz digerinden ufaktır doğalında sen merak etme fıstık hepsi düzelcek sorun cıkmadan sağlıklı ameliyattan cıktınya en büyük sıkıntı gectin.bunlar ufak şeyler sonuç iyi ve güzel olsun yeter..sende melek gibi birisin canım benim cok tşkler

yok çok mutluyum canım benim bunları canımı sıkmıyo pek. valla görenler pek beğeniyolar ama bunlar daha ne kadar küçülürler bilmiyorum küçüklmesinler daha fazla böyle çok güzeller :)))) dün de o takıldı kafama annem eskisine döncek diye mi korkuyosun korkma kızım korkma senin onlar dedi :)) aradım hemşiresi 1 hafta oldu zaten pek fazla küçülme olmaz artık dedi ama ankcığım tecrübe sensin ne dersin küçülürler mi fazla ?

yok çok mutluyum canım benim bunları canımı sıkmıyo pek. valla görenler pek beğeniyolar ama bunlar daha ne kadar küçülürler bilmiyorum küçüklmesinler daha fazla böyle çok güzeller :)))) dün de o takıldı kafama annem eskisine döncek diye mi korkuyosun korkma kızım korkma senin onlar dedi :)) aradım hemşiresi 1 hafta oldu zaten pek fazla küçülme olmaz artık dedi ama ankcığım tecrübe sensin ne dersin küçülürler mi fazla ?

ameliyat öncesi göğüs çevren kaç cm di şimdi kaç? bir yerde 350 den aşağı taktırmayın diye okumuştum küçük oluyor diye...ama dr lar 300 den yukarı çıkmıyorlar pek doğal görünsün diye açıkçası ben 350 isterim..

evet tatlımm yaa derenin de dediği gibi şuan gğüs çevren kaç tatlım ve göğüs altı çevren kaç? bunları bende çok merak ediyorumm..bana kaç cc olur diye tahmin etmeye çalışıyorum bende:)) 300 cc den altı olsun istemiyorumm çünküü...bu aradaaa ameliyat günümü belirlemiş olup randevumu aldımm bende:)) ama korkuyorummm ya :79:

ameliyat öncesi göğüs çevren kaç cm di şimdi kaç? bir yerde 350 den aşağı taktırmayın diye okumuştum küçük oluyor diye...ama dr lar 300 den yukarı çıkmıyorlar pek doğal görünsün diye açıkçası ben 350 isterim..

valla ameliyat öncesi de sonrası da göğüs çevremi ölçmedim hiç.çünkü mezurem yok :))ama yok gibi bişeydi öncesinde.bana 270-300 arası demişti doktor.ameliyat günü çizimlerimi yaparken ben 300 istediğimi söledim.bence şuan ideal oldu çok büyük de istemezdim bana yakışmaz çünkü epey zayıfım. ama şunu söliyim üzerimde sporcu sütyeni var yani bez sütyen ona rağmen insanların bakışlarının kaydığını hissedebiliyorum :)))) biraz göğüs dokunuz varsa biraz da gevşemişse göğüsleriniz daha büyüğünü taktırabilirsiniz evet ama benim göğsüm yoktu ve çok sıkydı hiç bi sarkma falan yoktu.çok gerginim hala bu yüzden sürekli yağlıyoruz annemle. çatlama yapcak diye çok korktum ama olmadı çok şükür.ben bu göğüslerle 80 takarım herhalde.

teşekkür ederim tatlım. ya abartılı bi ölçü değil ben bu ölçüyle 80 b falan takarım herhalde.şimdi şişler tam kestiremiyorum tabi ve yukarda duruyolar o yüzden dikkat çekmesin die bi süre bol giycem. bak o kadar stres yapma ben araştırdım ve tek biriyle görüştüm kafamı çok fazla karıştırmadan kararımı verdim. inşallah sen de kendin için en doğru kararı verirsin

insallah canim cok kararsizim hemen bitsin gitsin istiyorum yoksa cayacam bu gidisle. 3 hafta yaz tatiline girdim daha haftaya konusmaya gidecem ne zaman ameliyat olacak nasil ise gidecem hic bilmiyorum.hem yapacakken buyuk olsun hemde etraftan gorunmesin istiyorum of ben ne cok sey istiyorum. sen nasilsin agrin sizin hala varmi

evet tatlımm yaa derenin de dediği gibi şuan gğüs çevren kaç tatlım ve göğüs altı çevren kaç? bunları bende çok merak ediyorumm..bana kaç cc olur diye tahmin etmeye çalışıyorum bende:)) 300 cc den altı olsun istemiyorumm çünküü...bu aradaaa ameliyat günümü belirlemiş olup randevumu aldımm bende:)) ama korkuyorummm ya :79:

tatlım senin de muhtemelen ölçülerin benim gibi bana da 270-300 arası demişti ama 300 istediğini ya da daha büyük istediğini söyle doktora.hadi randevunu da almışsın hayırlı olsun :))) ne zaman peki ? ya insan da illaki stres oluyo ama kalbini bozma kötü şeyler getirme aklına.ya olmazsa ya aksilik çıkarsa falan emin ol doktorumuz çok tecrübeli ve işinin ehli ;)

insallah canim cok kararsizim hemen bitsin gitsin istiyorum yoksa cayacam bu gidisle. 3 hafta yaz tatiline girdim daha haftaya konusmaya gidecem ne zaman ameliyat olacak nasil ise gidecem hic bilmiyorum.hem yapacakken buyuk olsun hemde etraftan gorunmesin istiyorum of ben ne cok sey istiyorum. sen nasilsin agrin sizin hala varmi

ayyy sakın cayma bence karar vermek kolay iş değil çünkü.tatilde olmayı planlamışsın ve emin ol cayarsan tatil bittiğinde pişman olup şimdiye kadar olup bitmişti diye aklından geçireceksin. tatil dönüşü işe güzel memişlerle gittiğini hayal et :))) hakkında hayırlısı olsun canım ben bunun eksikliğini yaşadım ve şuan daha 1 haftalıkken bile çok memnunum umarım isteyen herkes de tez vakitte kavuşur istedikleri memişlerine :))) ben yazın ortasında hırka giyiyorum yaaa belli olmasın diye :)) bi de şansıma havalar soğudu gerçi bu aralar. tamam işte bu isteklerinin hepsini söyle doktoruna umarım üstediğin gibi olur :)) ağrım var elbet ama önemi yok ki ben çok nazlı bi insanımdır öyle ağrıya dayanaklı değilimdir en zor dönemlerinde bile ağlayıp zırlamadım. şuan arada kasılmalarım oluyo ve yatmak konusunda sıkıntım var.çok yatınca ağrım oluyo.darısı başına şekercim vazgeçme ama sakın emin ol çok mutlu olcaksın :))

tatlım senin de muhtemelen ölçülerin benim gibi bana da 270-300 arası demişti ama 300 istediğini ya da daha büyük istediğini söyle doktora.hadi randevunu da almışsın hayırlı olsun :))) ne zaman peki ? ya insan da illaki stres oluyo ama kalbini bozma kötü şeyler getirme aklına.ya olmazsa ya aksilik çıkarsa falan emin ol doktorumuz çok tecrübeli ve işinin ehli ;)

evet canım bende belirtiyim doktora olabiliğince büyük diye :))))..şuan görüntüsü nasıl tatlım...dogal duruyor mu..bana kalsa ameliyattan sonra 85 beden sütyen kullanmak isterdim :66: ama bakalımm olmayabilirde.ama en az 300 koysun ya..ameliyat oluyoruz madem tatmin etsin değil mi bizi :) hala sporcu sütyeni kullanıyorsun değil mi..peki ne zamn çıkarabilrmişsin bişey dediler mi.. bide göğüslerin ayrık duruyormu canım bazı kişilerde oluyor sanırım bu durum..bu arada temmuz sonu ameliyatımm..peşindende izine çıkacam dinlenebileyim diye..inş.canım güzel olur herşey..:)

evet canım bende belirtiyim doktora olabiliğince büyük diye :))))..şuan görüntüsü nasıl tatlım...dogal duruyor mu..bana kalsa ameliyattan sonra 85 beden sütyen kullanmak isterdim :66: ama bakalımm olmayabilirde.ama en az 300 koysun ya..ameliyat oluyoruz madem tatmin etsin değil mi bizi :) hala sporcu sütyeni kullanıyorsun değil mi..peki ne zamn çıkarabilrmişsin bişey dediler mi.. bide göğüslerin ayrık duruyormu canım bazı kişilerde oluyor sanırım bu durum..bu arada temmuz sonu ameliyatımm..peşindende izine çıkacam dinlenebileyim diye..inş.canım güzel olur herşey..:)

evet tatlım önemli olan seni tatmin etmesi.valla çok güzel duruyolar herkes çok beğendi.ama sertler tabi daha yumuşamaları için zaman var.bugün 1 haftalık oldulaaarrr :))) evet sporcu sütyeni kullanıyorum hatta ben hala pansuman yapıyorum dikişlerime doktor 1-2 kere yaptıktan sonra gerek yok demişti ama ben biraz titizim bu konularda.bu hafta içi ya da önümüzdeki haftasonu kontrole gitcem o zaman detaylı konuşma fırsatım olur doktorumla.ne kadar süre bu sporcu sütyenini kullancam bilmiyorum.evet göğüslerim ayrık duruyor çünkü daha yumuşamadılar.bi de aradaki çatal kısım bende gerginlikten dolayı pek çukur durmuyodu sanki derim havada gibiydi.ama şuan o çukara dokununca kemiklerimi hissedebiliyorum .o kadar gergindi yanii derim.şişlerim epey indi artık. bana 350 cc de koysa ben 85 takamazdım sanırım üst bedenim özellikle çok ince. inşallah seninkiler de çok çok güzel olur.hadi bakalım senin güzel haberlerini almamıza da az kalmış :)))

canım benim bişey daha sorcam senin boy kilo nasıldı??? bende zayıf yapılı bi insanım silikon olduğu çok belli olmuyor demi???

canım benim bişey daha sorcam senin boy kilo nasıldı??? bende zayıf yapılı bi insanım silikon olduğu çok belli olmuyor demi???

benim boy 173 kilo 52 tatlım.şimdilik bişey söyleyemem daha yeniler, sertler yumuşaması lazım.ama silikon olduğu belli olsa doktorum yapmazdı

mrblar bende 27 hazıranda oldum benımde meme dokum cok yokdu ama suan ıyıyım kol aynatmakda bı sıkıntım yok. bende olmadan once oyle korkuyordum kı agrılardan hıc korkdum gıbı olmadı. sadece uyurken sırt ustu yatmak zoruma gıdıyor hıc sevmem bırde dık durmakda zorlanıyorum oda fazla nazlı olmamdam kaynaklı sanırım :) kızlar anladım kı agrı kısıye gore gorecelı bı kavram ama tavsıye ederım bu amelıyatı dusunuyorsanız. benım kas altına yerlestırıldı 3,5 bucun kesım var mıs gogus atldından takıldı ama kac cc oldunu sormadım beden olarak 80 gıyebılecegımı soyledı hafıf sıslıklarım war ortası da hafıf morarmıs onun ıcın jel verdı dr. sporcu sutyenın yanıda dr. bugun gogsunum ustunden takıcagım esnek bandaj verdı onuda takdım bugun bakalım hayırlısı bu noktadan sonra ıns bı aksılık cıkmaz :))

Back