• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oozzllmm Meme Estetiği Ameliyatı

yok çok mutluyum canım benim bunları canımı sıkmıyo pek. valla görenler pek beğeniyolar ama bunlar daha ne kadar küçülürler bilmiyorum küçüklmesinler daha fazla böyle çok güzeller :)))) dün de o takıldı kafama annem eskisine döncek diye mi korkuyosun korkma kızım korkma senin onlar dedi :)) aradım hemşiresi 1 hafta oldu zaten pek fazla küçülme olmaz artık dedi ama ankcığım tecrübe sensin ne dersin küçülürler mi fazla ?

canım o şişlikler gerilme gittiğinde hem doğallaşacak hemende daha hoş olcak ama şuda bi gercek 2 ayda bayagı bir incek ama cok abartı bir inme olmaz daha dogal daha aşağıda olur şuan daha diktir yukarda durur yumuşadıkca aşağıya inip daha doğal bir gögüslerin olcak 85 bedenden aşağıya inmez korkma fıstık.ddd hergün daha güzelleşcek..

evet tatlımm yaa derenin de dediği gibi şuan gğüs çevren kaç tatlım ve göğüs altı çevren kaç? bunları bende çok merak ediyorumm..bana kaç cc olur diye tahmin etmeye çalışıyorum bende:)) 300 cc den altı olsun istemiyorumm çünküü...bu aradaaa ameliyat günümü belirlemiş olup randevumu aldımm bende:)) ama korkuyorummm ya :79:

hadi bakalım sende günü almışsın seninde hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde aramıza senide görürüz inş.korkmanada gerek yok canım işte örnekleri hepmizi okuyosun görüyosun en fazla 3 gün agrın cok olcak sonra 1 haftada bişeyciğin kalmayacak..

ayyy sakın cayma bence karar vermek kolay iş değil çünkü.tatilde olmayı planlamışsın ve emin ol cayarsan tatil bittiğinde pişman olup şimdiye kadar olup bitmişti diye aklından geçireceksin. tatil dönüşü işe güzel memişlerle gittiğini hayal et :))) hakkında hayırlısı olsun canım ben bunun eksikliğini yaşadım ve şuan daha 1 haftalıkken bile çok memnunum umarım isteyen herkes de tez vakitte kavuşur istedikleri memişlerine :))) ben yazın ortasında hırka giyiyorum yaaa belli olmasın diye :)) bi de şansıma havalar soğudu gerçi bu aralar. tamam işte bu isteklerinin hepsini söyle doktoruna umarım üstediğin gibi olur :)) ağrım var elbet ama önemi yok ki ben çok nazlı bi insanımdır öyle ağrıya dayanaklı değilimdir en zor dönemlerinde bile ağlayıp zırlamadım. şuan arada kasılmalarım oluyo ve yatmak konusunda sıkıntım var.çok yatınca ağrım oluyo.darısı başına şekercim vazgeçme ama sakın emin ol çok mutlu olcaksın :))
cok iyisincanim tesekkur ederim destegine:16: eger cayarsam cok uzulurum uzun zamandir bekliyorum.eskiden bu kadar gozume batmazlardi kilo alip vermekten memislere bi hal oldu bide iki hamilelik ekle.:59: bu ayin 8 de doktorla konusacam umarim en kisa zamanda yapar yaparda kurtulurum bu iskenceden surekli dusun dusun az kaldi oynatmaya.bende aciya hic gelemem ama sonucu dusunmek simdiden insanin icini hos ediyor. sence 2 hafta da toparlanabilirmiyim ustelik cok yogun bi isim var.hirka giydinmi belli olmuyormu ben ameliyat olup yazliga kacacam bi hafta falan agrilarim orda bitsin kimse anlamasin diye baska carem yok evde olursam gelen gidenim cok olur en iyisi yazlik:27:
ben 325-350 cc dusunuyorum minyon tipliyim gidermi gitmezmi bilmiyorum ama doktara soyleyecegim rakam bu.bakalim artik geberecem heyecandan:18:

mrblar bende 27 hazıranda oldum benımde meme dokum cok yokdu ama suan ıyıyım kol aynatmakda bı sıkıntım yok. bende olmadan once oyle korkuyordum kı agrılardan hıc korkdum gıbı olmadı. sadece uyurken sırt ustu yatmak zoruma gıdıyor hıc sevmem bırde dık durmakda zorlanıyorum oda fazla nazlı olmamdam kaynaklı sanırım :) kızlar anladım kı agrı kısıye gore gorecelı bı kavram ama tavsıye ederım bu amelıyatı dusunuyorsanız. benım kas altına yerlestırıldı 3,5 bucun kesım var mıs gogus atldından takıldı ama kac cc oldunu sormadım beden olarak 80 gıyebılecegımı soyledı hafıf sıslıklarım war ortası da hafıf morarmıs onun ıcın jel verdı dr. sporcu sutyenın yanıda dr. bugun gogsunum ustunden takıcagım esnek bandaj verdı onuda takdım bugun bakalım hayırlısı bu noktadan sonra ıns bı aksılık cıkmaz :))

sana da çok geçmiş olsun canım :)) ne güzel atlatmışsın ben hala kollarımı oynatırken zorlanıyorum.

canım o şişlikler gerilme gittiğinde hem doğallaşacak hemende daha hoş olcak ama şuda bi gercek 2 ayda bayagı bir incek ama cok abartı bir inme olmaz daha dogal daha aşağıda olur şuan daha diktir yukarda durur yumuşadıkca aşağıya inip daha doğal bir gögüslerin olcak 85 bedenden aşağıya inmez korkma fıstık.ddd hergün daha güzelleşcek..

:))) hadi inşallah yaaa çok alıştım bu hallerine küçülmesinler istiyorum.ödemlerimi büyük ölçüde attım sanırım çok su içiyorum çünkü. ölee milletin anlattığı gibi yok oram şişti buram şişti de olmadı bende.koltuk altlarıma doğru şişti onlar da sarardı ve iyileşti bile.ayy hadi inşallah yaa çok merak ediyorum son hallerini ama lütfen küçülmesinleeerrr :19: :19: :19: bu hafta kontrole gitcem zaten bakalım ne dicek zühtü bey :)) canımsın yaaa sen olmasan napardım ben :90: :90: :90:

cok iyisincanim tesekkur ederim destegine:16: eger cayarsam cok uzulurum uzun zamandir bekliyorum.eskiden bu kadar gozume batmazlardi kilo alip vermekten memislere bi hal oldu bide iki hamilelik ekle.:59: bu ayin 8 de doktorla konusacam umarim en kisa zamanda yapar yaparda kurtulurum bu iskenceden surekli dusun dusun az kaldi oynatmaya.bende aciya hic gelemem ama sonucu dusunmek simdiden insanin icini hos ediyor. sence 2 hafta da toparlanabilirmiyim ustelik cok yogun bi isim var.hirka giydinmi belli olmuyormu ben ameliyat olup yazliga kacacam bi hafta falan agrilarim orda bitsin kimse anlamasin diye baska carem yok evde olursam gelen gidenim cok olur en iyisi yazlik:27:
ben 325-350 cc dusunuyorum minyon tipliyim gidermi gitmezmi bilmiyorum ama doktara soyleyecegim rakam bu.bakalim artik geberecem heyecandan:18:

emin ol kararlı davranır ve ameliyatını olursan bütün bu sıkıntıların uçup gitcek. bak ben çok nazlı bi insanım ama gıkım çıkmadı yaa hiç ağlamadım şikayet etmedim çünkü çok istedim :)) hele vazgeçmeyi hiç düşünmedim. kararını etkileyecek kötü yorumları da okuma bu forumda insan acabaya düşüyor çünkü doktorla görüşmeden ben de öyleydim ama sonrasında görüştüm ve kararlı bi şekilde oldum ameliyatımı kavuştum memişlerimeeee :)) senin de sevincine ortak olcaz inşallah burda:)) en güzeli yazlıkta geçirmen bence de.gelen gidenle ilgilenmekte sıkıntı yaşayabilirsin bol bol dinlenmiş olursun işte.15 günde de zımba gibi olursun.benim biraz daha ağrılarım var özellikle yatınca ama o benle alakalı dedim ya benim ex memişler çok sıkıydı o yüzden ağrı süreci bu kadar uzamıştır. umarım istediğin ölçülerde yapar doktorun ve senle mutlular kervanına katılırsın :))) heyecanlandığına değeceğinden hiç şüphem yokk şekercimmm.güzel haberlerini bekliyorummmm :90: :90: :90:

Selamlar, öncelikle geçmiş olsun:71: Ne mutlu sana ki sen kurtuldun küçük göğüs derdinden darısı başımıza olsun inşallah:16:Ama merak ettiğim bir şey var, hani ankarada kendi şehrin dışında ameliyat oldun ya, ben de oturduğum şehrim dışına çıkıp olmayı düşünüyorum da daha araştırıp bulduğum doktorla gidip konuşmadım:59: Ameliyat sonrasında yolculuk yapmanın sakıncası olmuyor mu, evine nasıl dönüyorsun?

Son düzenleme:
Merhabalar,
Cicislere kavusmus,kavusacak tum arkadaslara hayirli olsun.benimde az kaldi kismetse insallah,sakin vazgecmeyin arkadaslar..ben 4senedir her seferinde masadan dondum,herseferinde cokkk ama cokkk pisman oldum.gene cok korkuyorum ama busefer kararliyim.

Merhabalar,
Cicislere kavusmus,kavusacak tum arkadaslara hayirli olsun.benimde az kaldi kismetse insallah,sakin vazgecmeyin arkadaslar..ben 4senedir her seferinde masadan dondum,herseferinde cokkk ama cokkk pisman oldum.gene cok korkuyorum ama busefer kararliyim.

canım hakkında hayırlısı sakın kararını değiştirme benim 20 gün oldu hala inanamıyorum cok güzel bir duygu bu ne zaman ameliyat olacaksın hiç korkulcak bir şey yok

emin ol kararlı davranır ve ameliyatını olursan bütün bu sıkıntıların uçup gitcek. bak ben çok nazlı bi insanım ama gıkım çıkmadı yaa hiç ağlamadım şikayet etmedim çünkü çok istedim :)) hele vazgeçmeyi hiç düşünmedim. kararını etkileyecek kötü yorumları da okuma bu forumda insan acabaya düşüyor çünkü doktorla görüşmeden ben de öyleydim ama sonrasında görüştüm ve kararlı bi şekilde oldum ameliyatımı kavuştum memişlerimeeee :)) senin de sevincine ortak olcaz inşallah burda:)) en güzeli yazlıkta geçirmen bence de.gelen gidenle ilgilenmekte sıkıntı yaşayabilirsin bol bol dinlenmiş olursun işte.15 günde de zımba gibi olursun.benim biraz daha ağrılarım var özellikle yatınca ama o benle alakalı dedim ya benim ex memişler çok sıkıydı o yüzden ağrı süreci bu kadar uzamıştır. umarım istediğin ölçülerde yapar doktorun ve senle mutlular kervanına katılırsın :))) heyecanlandığına değeceğinden hiç şüphem yokk şekercimmm.güzel haberlerini bekliyorummmm :90: :90: :90:

ne yalan soyleyim arada bir cayiyorum diyorumki kendi kendime yas olmus 38 bu saatten sonra ne yapacan okadar aci cekmeye degermi gec kaldim galiba.ama iste icimden de bi ses deger diyor boyle bi duygu seli icindeyim karmakarisigim.canim benim mesajlarin beni nasil rahatlatiyor inanamazsin ayni dertten bi insanla yazismak anlasildigini hissetmek cok cok guzel tesekkur ederim.hele bi olsun o kervana bende katilayim ilk sana yazacagim.cumaya konusmaya gidecem umarim en kisa zamanda ameliyat gunu alirim bura bi acaip okudugum forumlarda konusma gununden bir iki hafta sonra yapiyorlarmis e ozaman a kadar iznim biter boyle bir derdimde var seytan diyor atla ucaga git istanbulda ol gel diyor.o agrilarinda normal bence daha vucut tam alismadigindir umarim en kisa zamanda biter agrilarin. :68:90 beden kac cc acaba bilen varmi

ne yalan soyleyim arada bir cayiyorum diyorumki kendi kendime yas olmus 38 bu saatten sonra ne yapacan okadar aci cekmeye degermi gec kaldim galiba.ama iste icimden de bi ses deger diyor boyle bi duygu seli icindeyim karmakarisigim.canim benim mesajlarin beni nasil rahatlatiyor inanamazsin ayni dertten bi insanla yazismak anlasildigini hissetmek cok cok guzel tesekkur ederim.hele bi olsun o kervana bende katilayim ilk sana yazacagim.cumaya konusmaya gidecem umarim en kisa zamanda ameliyat gunu alirim bura bi acaip okudugum forumlarda konusma gununden bir iki hafta sonra yapiyorlarmis e ozaman a kadar iznim biter boyle bir derdimde var seytan diyor atla ucaga git istanbulda ol gel diyor.o agrilarinda normal bence daha vucut tam alismadigindir umarim en kisa zamanda biter agrilarin. :68:90 beden kac cc acaba bilen varmi

canım okuduğum kadarıyla miyonum diyosun meme dokun varsa eger 350den şaşma bende cocuk felan emzirdim içi boşalmıştı ama bir artısı oluyor içi boşalınca daha az agrı yaşıyosun bir genç kız gögüsü gibi olmadığından daha kolay oluyor ..ben cok agrı yaşamadım fazla bu yüzden tabi gögüs cevren içinin ne kadar alabilmeside önemli onu doktorlar ameliyat esnasında deniyorlar ona göre yapıyolar benim 300 takıldı 85 beden takıyorum tabi meme dokusu vardı bende sanada 300 350 olabilir.ben 350 400 bile olabilirdi ama buda cok doğal göze batmıyor bide yaş demişsin hiç öyle düşünme bende 35 yşayım daha cok gençiz biz fıstık istiyorsan mutsuzsan tabi yaptır derim.

Merhabalar,

canım korkulcak bişeyi yok ilk 1 hafta sıkıntısını yaşarsın bir ömür boyuda sefasını yaşarsın kısacası.dd bu konuda mutsuz olan herkese tavsiye ederim

Selamlar, öncelikle geçmiş olsun:71: Ne mutlu sana ki sen kurtuldun küçük göğüs derdinden darısı başımıza olsun inşallah:16:Ama merak ettiğim bir şey var, hani ankarada kendi şehrin dışında ameliyat oldun ya, ben de oturduğum şehrim dışına çıkıp olmayı düşünüyorum da daha araştırıp bulduğum doktorla gidip konuşmadım:59: Ameliyat sonrasında yolculuk yapmanın sakıncası olmuyor mu, evine nasıl dönüyorsun?

çok teşekkür ederim tatlım evet ben kurtuldum darısı tüm isteyenlerin başına :)) ya beni de en çok geren oydu ameliyat sonrası nasıl eve döncem diye.bigün fazla kalmayı bile düşündüm ama korktuğum gibi olmadı.hastaneden çıkarken ağrı kesici ve bulantı önleyici iğne yapıldı.çok da rahat geldim evime ki otobüsle döndüm.babam almaya geleyim dedi ama ben istemedim.otobüste çok daha rahat ettim.

Merhabalar,

inşallah vazgeçmeden olup ameliyatını sen de aramıza katılırsın canım emin ol çok mutlu olcaksın :)) ne zaman ameliyatın ?

caymak yok canım benim 38 yaş ne ki.biz de bunu 1-2 sene kullanalım diye yaptırmadık ki bi ömür kullancaz 38-48-58 hiç farketmez.sen aynı sensin ve insan her yaşta değerli.o kadar acıya değecek emin ol ben kendimi ayna karşısından alamıyorum. ki ankcığımın da dediği gibi senin ben kadar ağrın olmaz çünkü çocuk falan emzirmişsin biraz gevşemiştir. ben her türlü desteği veririm şekercim sanaa eğer bi faydam dokunursa ne mutlu :)) hadi inşallah sabırsızlıkla bekliyorum aramıza katılacağın günü.sen kime randevu aldın? erken bi tarihe randevu verir umarım.düşünüp duracağına biran önce sonucu gör mutluluğunu yaşa :)) ya 90 beden takmak sadece göğüs dokunla değil sırt genişliğinle de alakalı olduğu için bilemiyorum ki tatlım.sölersin doktoruna umarım 90 beden olursunnn :))))ben kaç bedenim hala bilmiyorum.dışarı çıkıp sütyen denemek istiyorum ama dikiş yerlerim az daha iyileşsin 80imdir muhtemelen.

canım okuduğum kadarıyla miyonum diyosun meme dokun varsa eger 350den şaşma bende cocuk felan emzirdim içi boşalmıştı ama bir artısı oluyor içi boşalınca daha az agrı yaşıyosun bir genç kız gögüsü gibi olmadığından daha kolay oluyor ..ben cok agrı yaşamadım fazla bu yüzden tabi gögüs cevren içinin ne kadar alabilmeside önemli onu doktorlar ameliyat esnasında deniyorlar ona göre yapıyolar benim 300 takıldı 85 beden takıyorum tabi meme dokusu vardı bende sanada 300 350 olabilir.ben 350 400 bile olabilirdi ama buda cok doğal göze batmıyor bide yaş demişsin hiç öyle düşünme bende 35 yşayım daha cok gençiz biz fıstık istiyorsan mutsuzsan tabi yaptır derim.

usenmeyip yazdigin icin tesekkurler canim. evet minyonum dokum oldugunu nasil anlarim hic anlamiyorum bu konulardan ama senin dedigin gibi bende emzirdim ici bos yani ustu bos alti biraz dolu umarim anlatabilmisimdir:69:desene ben hic aci cekmem bosluk cok.bende kafamda 300-350 arasi dusunuyorum bakalim bide doktor ne diyecek ama ikinci bi pamelada olmak istemiyorum:17:ama dolgun olsun:52:. dogru diyorsun daha genciz yasini gostermeyen bi tipim ama iste ne bileyim bu kararsizlik insani bunalima sokuyor.gogusleri buyutecem diye az kaldi kafayida siyiracam her biseyi dusunur oldum

caymak yok canım benim 38 yaş ne ki.biz de bunu 1-2 sene kullanalım diye yaptırmadık ki bi ömür kullancaz 38-48-58 hiç farketmez.sen aynı sensin ve insan her yaşta değerli.o kadar acıya değecek emin ol ben kendimi ayna karşısından alamıyorum. ki ankcığımın da dediği gibi senin ben kadar ağrın olmaz çünkü çocuk falan emzirmişsin biraz gevşemiştir. ben her türlü desteği veririm şekercim sanaa eğer bi faydam dokunursa ne mutlu :)) hadi inşallah sabırsızlıkla bekliyorum aramıza katılacağın günü.sen kime randevu aldın? erken bi tarihe randevu verir umarım.düşünüp duracağına biran önce sonucu gör mutluluğunu yaşa :)) ya 90 beden takmak sadece göğüs dokunla değil sırt genişliğinle de alakalı olduğu için bilemiyorum ki tatlım.sölersin doktoruna umarım 90 beden olursunnn :))))ben kaç bedenim hala bilmiyorum.dışarı çıkıp sütyen denemek istiyorum ama dikiş yerlerim az daha iyileşsin 80imdir muhtemelen.

ah kuzum benim verdigin destegi kimseden almadim:16:.dogru dersin insan her yasta ayni ve degerli bu aralar yasada takmis vaziyetteyim. bu gevseklik bende varken degil 300 700 de alir afrikali kadinlara benzedim gittikce gevsiyormuyum ne:52:biraz daha iyiles acele etme hele bi iyiles git renkli renkli desteksiz sutyen ler al ne guzel bi duygu. ben danimarkada burda bi doktordan randevu aldim burdaki forumlardan okudugum kadariyla cok metediyorlar. umarim iznim bitmeden olur biter degilse seneyi beklemem lazim ki ben beklemek istemiyorum.

Benim ameliyat günü bugün:)) Saat 16 00 da.
Ben de emzirdim ama küçük oldukları için sarkma yumuşama gibi şeyler olmadı,sert ama küçük:))(80 beden,A cup) boyum 1.70 cm,60 kiloyum.300 cc civarı, kasüstü dedi doktorum yani daha az ağrılı,bi de iki normal doğum yapmışım bu vız gelir dimi ama:)) bir refakatcim bile yok(yani ben istemedim,zaten ailemden uzaktayım,arkadaşlarıma da sıkıntı vermek istemedim)
Hayalimsin 38 ne ki arkadaşlarında dediği gibi,insan ömrü artık uzadı ve imkanın varsa hiç düşünme ben 35 yaşındayım ömrümün geri kalanını daha özgüvenli geçirmek istiyorum.
Neyse kızlar aklınıza gelirsem dua edin lütfen enerjilerinizi gönderin bana:))

Benim ameliyat günü bugün:)) Saat 16 00 da.
Ben de emzirdim ama küçük oldukları için sarkma yumuşama gibi şeyler olmadı,sert ama küçük:))(80 beden,A cup) boyum 1.70 cm,60 kiloyum.300 cc civarı, kasüstü dedi doktorum yani daha az ağrılı,bi de iki normal doğum yapmışım bu vız gelir dimi ama:)) bir refakatcim bile yok(yani ben istemedim,zaten ailemden uzaktayım,arkadaşlarıma da sıkıntı vermek istemedim)
Hayalimsin 38 ne ki arkadaşlarında dediği gibi,insan ömrü artık uzadı ve imkanın varsa hiç düşünme ben 35 yaşındayım ömrümün geri kalanını daha özgüvenli geçirmek istiyorum.
Neyse kızlar aklınıza gelirsem dua edin lütfen enerjilerinizi gönderin bana:))

Allah yardımcın olsun inşallah bellisimo.kendine gayet güzel moral vermişsin zaten.şimdiden tebrik ederim seni..

Back