Onun Kalbini Kırdım. Çok üzgünüm.

ringring

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
197
0
0
İstanbul
Sevgilim yakında nişanlım olacak. Bir iş için şehir dışına çıkmıştı. Bende aradım sürekli ama telefon kapalı. Çok da korkarım böyle ulaşamayınca bilir. Yola gitti sonuçta ben sağ salim gittiğini bilmek isterim. Aradığım zamanlarda uçakta falan değildi. Sonra açmadı telefonu akşam döndü. Direk bize geldi. Hadi hazırlan çıkıp bir şeyler yiyelim diye mesaj atmış. Ben inmedim aşağı falan sürekli aşağı zili çalıyor açmadım bende. Sonra ısrarla arayıp zili çalınca mesaj attım 'Gelmiyorum ben kendin ye yemeğini.' diye. sonra o ' gel konuşalım lütfen iner misin?' yazdı. İndim ama ben ona ulaşamamanın ve başına bir şey mi geldi diye çıldırmanın eşiğine gelmişken mesaj atmıştı o. Bende indim bağırdım çağırdım. Niye telefonun kapalı neredesin sen diye. Kesinlikle aklıma başka biri gelmedi bu arada sadece başına bir şey mi geldi diye korktum. O tam açıklamaya başlıyo ben tekrar bağırıyorum konuşamadı bir türlü. Ama ben konusurken ağlıyorum da bir yandan günün gerginliğiyle. En sonunda bir nefes alma boşluğumda şarjımı unutmuştum dedi. Çok bağırdım ama gelen geçen döndü. Sonra bindi arabaya gitti. Bugün bütün gün telefonumu açmadı. Msnsine yazıyorum cevap yok. Çok duygusaldır çok kırdım farkındayım ama bende meraklanmıştım

Napayııım kızlaaar?

bende olsam aynısı yapardım herhalde o şimdi niye telefonunu açmıyo ki merak etmişsin gayet masumca bi hırçınlık.. fazla üsteleme bence çok biliyor bu erkekler..

Bence birazcık uzatmışsın canımm bende sen gibi ulaşamayınca aklıma bin türlü şey gelir meraktan deliye dönerim ama git en kısa zamanda gönlünü al

ya ulaşamadım. Uçakta bir de ben çok korkarım uçaktan falan. Ona bir şey olursa naparım diye ağlayıp durdum. Hasta geliyor ben ağlamaklı buyrun Oturun diyorum. Kadın iyi mi bu gibisinden bakıyor :) Ruh gibi dolandım ortalıkta onun yüzünden kaç hastama yalan uydurdum ağlamama sebep olarak. Birde sıcağı sıcağına gelince parçalamadığıma dua ettim o an.

Neyse aklıma bir şeyler geliyor ama size danışayım dedim.

Balım diye seslenir bana. Sarışın değilim ama çok tatlı olduğumu söyler. Bende ona bal alıp üzerine esprili ama özür dileyerek bitireceğim not yazıp yollasam mı. Npsam çok arada kaldım.

İyi fikir tatlım içinden geleni yap

:) dert etmeyin o da sizi anlayacaktır sakinleşince:) beklemeye alın ya da o düşündüğünüz jesti yapın

Daha yaratıcı bir şeyler düşünmeye çalışıyorum fikir verin lütfen. Ben kırıldığımda o karşı apartmanımıza poster gibi bir şey asıp Özür dilerim yazdırmıştı büyüklü küçüklü. Bende yanımdaki arkadaşıma millet deli, hangi romantik yaptıysa sevgilisine Bize çok uzak demiştim. Gülmüştü de benim adımı göstermişti. Napsam napsaaaam

sen haklısın bence ama ne yapıp et gönlünü al tatlım yoksa giden gider olmasın

sen haklısın bence ama ne yapıp et gönlünü al tatlım yoksa giden gider olmasın

Yok büyük konuşmayyım ama o sadece sokakta bu kadar bağırmama kızdı. Yoksa ona kırıldığımda konuşmadığımda barışayım diye neler yaptığını, ne kadar sevdiğini ben bilirim:) Ama kırgın kalsın istememmm:)

benim gibi kıyamıyorsun galiba sende

ya hadi inşallah düzelin kız

Aklınıza Madem Kötü Bir Şey Gelmedi Kapalı Diye, Sadece Yola Gittiği İçin Kaza Bela Sandınız ve Korktunuz..

Anlamıyorum Onu Görünce ''Boynuna Atlayıp Seni Çok Merak Ettim Başına Bir Şey Geldi Sandım'' Diyeceğinize Neden Trip Moduna Geçiyorsunuz.. Hani Onu Merak Etmiştiniz ??

Yargılamak İstemedim Yanlış Anlamayın..
Anlattığım Gibi Olması Daha Güzel Değil mi ??

Şu An ki Üzgünlüğünüzün Farkındayım Ama Yazmadan Geçemedim..

sanki benim hayatımdan bişeyi yazdın ya bende bi iş yaparken bi bakıyorum ki yüzümde aptal bi gülümseme hatta öyleki anneme babama aşkım diyecektim az kalsın sibel dediklerinde

Bu Topikte Aşk Kokusu Var

Birazdan herkes konuyu unutup ben sevgilime aşığım yazarsa şaşırmayıın:) Sorunuzun cevabını da hemen vereyim. Sizin dediğiniz gibi olması çok güzel ama insan kendini tutamıyor. Yazdığım gibi ben konuşurken ağlıyordum artık kendimi kaybetmiştim yani. Evde duramıyorum sağa sola yürüyorum gözüm kulağım telefonda. E kızdım tabi belki sakinleşsem dediğinizi yapardım ama olmadı ne yazık ki bağırınca kaçırdım sevgilimiii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…