Sevgilim yakında nişanlım olacak. Bir iş için şehir dışına çıkmıştı. Bende aradım sürekli ama telefon kapalı. Çok da korkarım böyle ulaşamayınca bilir. Yola gitti sonuçta ben sağ salim gittiğini bilmek isterim. Aradığım zamanlarda uçakta falan değildi. Sonra açmadı telefonu akşam döndü. Direk bize geldi. Hadi hazırlan çıkıp bir şeyler yiyelim diye mesaj atmış. Ben inmedim aşağı falan sürekli aşağı zili çalıyor açmadım bende. Sonra ısrarla arayıp zili çalınca mesaj attım 'Gelmiyorum ben kendin ye yemeğini.' diye. sonra o ' gel konuşalım lütfen iner misin?' yazdı. İndim ama ben ona ulaşamamanın ve başına bir şey mi geldi diye çıldırmanın eşiğine gelmişken mesaj atmıştı o. Bende indim bağırdım çağırdım. Niye telefonun kapalı neredesin sen diye. Kesinlikle aklıma başka biri gelmedi bu arada sadece başına bir şey mi geldi diye korktum. O tam açıklamaya başlıyo ben tekrar bağırıyorum konuşamadı bir türlü. Ama ben konusurken ağlıyorum da bir yandan günün gerginliğiyle. En sonunda bir nefes alma boşluğumda şarjımı unutmuştum dedi. Çok bağırdım ama gelen geçen döndü. Sonra bindi arabaya gitti. Bugün bütün gün telefonumu açmadı. Msnsine yazıyorum cevap yok. Çok duygusaldır çok kırdım farkındayım ama bende meraklanmıştım
Napayııım kızlaaar?
sen haklısın bence ama ne yapıp et gönlünü altatlım yoksa giden gider olmasın
Yok büyük konuşmayyım ama o sadece sokakta bu kadar bağırmama kızdı. Yoksa ona kırıldığımda konuşmadığımda barışayım diye neler yaptığını, ne kadar sevdiğini ben bilirim:) Ama kırgın kalsın istememmm:)
benim gibi kıyamıyorsun galiba sende
bu arada belki alakası yok ama bende AŞKIMA AŞIKIMMMMMMMMM
Ya öyle bir şey ki sığmıyor insanın içi içine. Ben çok kez gülerken yakalamışımdır kendimi onu düşünürken hatta bunu yazarken bile gülümsüyorum. Aşığııız :)
Bu arada mesajıma cevap verdi çok mutluyuuuum
Kıyamıyorum tabi:) BenOnaResmenAşığım yani :):)
Bu Topikte Aşk Kokusu Var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?