• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onun Kalbini Kırdım. Çok üzgünüm.

:42:

Birazdan herkes konuyu unutup ben sevgilime aşığım yazarsa şaşırmayıın:) Sorunuzun cevabını da hemen vereyim. Sizin dediğiniz gibi olması çok güzel ama insan kendini tutamıyor. Yazdığım gibi ben konuşurken ağlıyordum artık kendimi kaybetmiştim yani. Evde duramıyorum sağa sola yürüyorum gözüm kulağım telefonda. E kızdım tabi belki sakinleşsem dediğinizi yapardım ama olmadı ne yazık ki bağırınca kaçırdım sevgilimiii:)

Kıyamam Ya.. Benim Eşimde İlk Evlendiğimizde Zile Basmış Cep-Ev Aramış.. Bende İşten Geldim Uyumuşum.. Ev - İş Verdiği Yorgunluk Evliliğe Alışma Dönemimde..
Kapıyıda Açmış Kanca Takılı Kapıda Aradan Bağırıyor ''Aşkım İyimisin Falan Bir Şeyler Diyordu.. Güzel Şeylerdi Ama..
Uyandım Sonunda Açtım..
Bir Bağırdı ''Bir Şey Oldu Sandım Korktum'' Bilmem Ne..
Sona Suratım Asıldı ''Bağırmak İçin mi Merak Ettin'' Dedim.. Zaten Uyku Sersemi Duygusallığım Üzerimde..
Sona O da Çok Üzüldü..

Sizde Bir Daha Yapmayın..
Yazdıklarınızı Okuduğumda Bir An Kendim Geldim Aklıma :52::52:
Çok Üzüldüm Valla..

Kıyamam Ya.. Benim Eşimde İlk Evlendiğimizde Zile Basmış Cep-Ev Aramış.. Bende İşten Geldim Uyumuşum.. Ev - İş Verdiği Yorgunluk Evliliğe Alışma Dönemimde..
Kapıyıda Açmış Kanca Takılı Kapıda Aradan Bağırıyor ''Aşkım İyimisin Falan Bir Şeyler Diyordu.. Güzel Şeylerdi Ama..
Uyandım Sonunda Açtım..
Sona Suratım Asıldı ''Bağırmak İçin mi Merak Ettin'' Dedim.. Zaten Uyku Sersemi Duygusallığım Üzerimde..
Sona O da Çok Üzüldü..

Çok Üzüldüm Valla..

Yapar mıyım hiç? Ben onu küstürdükten sonra daha çok üzüldüm:) Bir de hiç cevap vermiyor bi de elimi tutup sakinleştirmeye falan çalışıyor ama nafile. Korkudan ben gün boyu ölmüş ölmüş dirilmişim :) Şimdi konuşuyoruz bakalım sonucu yazarım buraya.

Uyandım Sonunda Açtım..
Sona O da Çok Üzüldü..

Çok Üzüldüm Valla..

ablacım seninki de bana romantik geldi ya:16::16: eşin seni merak etmiş ne güzel :46::46:

Yapar mıyım hiç? Ben onu küstürdükten sonra daha çok üzüldüm:) Bir de hiç cevap vermiyor bi de elimi tutup sakinleştirmeye falan çalışıyor ama nafile. Korkudan ben gün boyu ölmüş ölmüş dirilmişim :) Şimdi konuşuyoruz bakalım sonucu yazarım buraya.

kesin yaz ha :66:

Merakla Bekliyorum Haberlerini.. :16::16:

ablacım seninki de bana romantik geldi ya:16::16: eşin seni merak etmiş ne güzel :46::46:

Güzel de Bacım..
Yani Deli Gibi Bağırmak Neyin Nesi ??
Şimdi Eşimin Yerine Kendimi Koyuyorum..
Ben Olsam Uyanıp Kapıyı Açtığında Boynuna Sarılır Ağlardım Heralde..
Başına Bir İş Gelmemiş Diye..
Düşündüğüm Gibi Kötü Bir Şey Yok Sadece Yorgunluktan Uyuya Kalmış Diye..

Güzel de Bacım..
Yani Deli Gibi Bağırmak Neyin Nesi ??
Şimdi Eşimin Yerine Kendimi Koyuyorum..
Ben Olsam Uyanıp Kapıyı Açtığında Boynuna Sarılır Ağlardım Heralde..
Başına Bir İş Gelmemiş Diye..
Düşündüğüm Gibi Kötü Bir Şey Yok Sadece Yorgunluktan Uyuya Kalmış Diye..

İnsandan insana değişiyor tabi :) Ama kusura bakmayın eşinize kızamıyorum. O durumu bildiğim için :) İnsan kendini çok çaresiz hissediyor. ama bir daha bağırmak mı? Aslaaaa:)

İnsandan insana değişiyor tabi :) Ama kusura bakmayın eşinize kızamıyorum. O durumu bildiğim için :) İnsan kendini çok çaresiz hissediyor. ama bir daha bağırmak mı? Aslaaaa:)

Tabi Kızamazsın Aynı Haltı Kendinde Yedin Ondan Dimi ??:1::1::1::1:
Bana Kızarsın Ama.. Niye Uyuyakaldın Diye :1::1::1::1::1::1::1::1:

Kızlaaar yazıyoruuuuum

İlk olarak benim çok fazla ilginç yüzüğüm vardır. Gittiğim yerlerden hem o yörenin motiflerini işleyen hem de farklı yüzükler almak tutku benim için.

Her dakika başı 'Bağırmaak istememiştiim canım. Çok çok çok özür dilerim!' mesajıma şunu yazdı:

'Hayatım herkesin bize baktığını fark ettin mi?'

'Deliye dönmüştüm sen fark ettin mi?'

'Etmez miyim ilk defa sarılmalarımda yetersiz kaldıı'

'Ya amaaa çook üzüldüm ben biliyorsun sen de.'

'Biliyorum deli kız 50 mesajdan sonra fazlasıyla inandırıcı olduu:)'

'Barıştık mıı?'

'Küsmedim ben sanaa. Hadi git paspasın altına bak.'

BEN BURADA ŞOOOK.

Baktım ki yine gittiği yerle ilgili bir yüzük!

Arkasından yine mesaj:

'Bunu vermek için gelmiştiim. '

'Seni seviyorum'

'Ben seni sevmiyorum.'

BENDE YİNE Bİ ŞOK.

'Anlamadım?'

'Sana aşığım :)'

falan işte hala konuşuyoruuz. Kızlar yaaa çok seviyorum been.

Kızlaaar yazıyoruuuuum

İlk olarak benim çok fazla ilginç yüzüğüm vardır. Gittiğim yerlerden hem o yörenin motiflerini işleyen hem de farklı yüzükler almak tutku benim için.

Her dakika başı 'Bağırmaak istememiştiim canım. Çok çok çok özür dilerim!' mesajıma şunu yazdı:

'Hayatım herkesin bize baktığını fark ettin mi?'

'Deliye dönmüştüm sen fark ettin mi?'

'Etmez miyim ilk defa sarılmalarımda yetersiz kaldıı'

'Ya amaaa çook üzüldüm ben biliyorsun sen de.'

'Biliyorum deli kız 50 mesajdan sonra fazlasıyla inandırıcı olduu:)'

'Barıştık mıı?'

'Küsmedim ben sanaa. Hadi git paspasın altına bak.'

BEN BURADA ŞOOOK.

Baktım ki yine gittiği yerle ilgili bir yüzük!

Arkasından yine mesaj:

'Bunu vermek için gelmiştiim. '

'Seni seviyorum'

'Ben seni sevmiyorum.'

BENDE YİNE Bİ ŞOK.

'Anlamadım?'

'Sana aşığım :)'

falan işte hala konuşuyoruuz. Kızlar yaaa çok seviyorum been.

Şükürler Olsun Yarabbimm ..
:69:Mutlu SON:69:

Ringring Film Sunar..

:60::60::60::60::60::60::60::60:

Şu an tam bir polyannayım. En inatçı insan bile anlaşabilir benimle :)

Tabi Hatalı Sen Olunca Süt Dökmüş Kediye Döndün Dimi..:1:
Hepimiz Aynıyız Var ya Ne Fenayız..
Yarın Aynısı Yine Olsa Yine Yaparız Yapacağımızı :63:
Hiç Bir Şeyden Geri Kalmayız :60::60::60:

Tabi Hatalı Sen Olunca Süt Dökmüş Kediye Döndün Dimi..:1:
Hepimiz Aynıyız Var ya Ne Fenayız..
Yarın Aynısı Yine Olsa Yine Yaparız Yapacağımızı :63:
Hiç Bir Şeyden Geri Kalmayız :60::60::60:

Süt dökmüş kedi bile sönük kalır yanımda :) Şu konuyu açtığımdan beri çıldırmak üzereydim kiiii cevap geldi sonuç bu işte :) Size de teşekkür ederim kızlaaar valla çıldıracağım anda geldiğiniz için :):)

Back