- 14 Ağustos 2024
- 1.438
- 2.941
Senin derdin helallik değil... Derdin; Adama söylenmeyecek bir yalan söyleyip sonra da onu kaybedince yaşadığın pişmanlık. Helallik mevzusu bana hep tekrardan barışma isteğini getirir aklıma.7 ay önce bitti ilişkim. Ailevi bi yalan söylemiştim. 3 kardeşiz ama 2 kardeş olarak tanıttım kendimi. Bi de yaşadığım yeri saklamıştım ondan hep başka yerden gelip beni alıyodu aylardır. O da araştırıp öğrenmiş bunları.Yalanımı yakaladıktan Sonra hiç bi şey demedi sadece sustu eve bıraktı. Sormadı bile neden böyle bi yalan dedin diye. Arabadan inmeden de gel sarılıcam diyip bana uzun uzun sarıldı. Hani böyle son kezmiş gibi. Ben sonrasında özür dileyip ve telafi etmek için şans istedim. Bana bu mesajı attı. “
Sana yaşattıklarım içinde özür diliyorum
Ben sana daha kötü gelirim
Şu an devam etse bile ileride de sorun olacak o yüzden şimdiden bitirmek daha iyi dedi ben de beni kötü hatırlama dedim yalan olayı için o da sen harika birisin hep dedim yine diyorum he zaman da güzel hatırlarım seni dedi. Zaten ilişki istemiyorum işime odaklanıcam. Allaha emanet ol dedi bitirdi. O an helallik almak gelmedi aklıma. Bi kaç kez adım attım yazdım hep görüldü attı hiç cevap vermedi. Aradım bi kez açmadı. Onunla ayrıldıktan sonra 7 aydır başıma gelmeyen kalmadı. Çevrem dağıldı, işlerim bozuldu, hiç ilişki yapamadım, bi sürü olay yaşadım. Acaba hakkına mı giridm diye helallik alıp konuşup içimi rahatlatmak istedim. Çünkü ona söyleyemediğim her şey içimde kalıp beni daha kötü yaptı. Olay yaşanınca çünkü konuşamadık bunları. Ben de evini araştırıp evine gitmek istedim aşağı iner konuşuruz helallik alır yoluma bakar içimi rahatlatırım dedim. Başka bi amacım yoktu. Evini buldum gittim kapıdayken mesaj attım ona. Konuşalım geldim diye. Sonra bana “ ne yapmaya çalışıyorsun istemiyorum ben konuşmak dedi. Bu yaptıklarını hiç istemiyorum saçmalıyosun dedi. Sadece konuşacağım başka niyetim yok dedim. Aylar oldu biteli farkında mısın istemiyorum ben” dedi inmedi ve konuşmadı. Yarım saat soğukta onu bekledim ve gelmedi. Hala konuşmadım helallik alamadım içim rahat değil. Şimdi çoğunuz okurken beni linçler gurursuz musun istemiyor kapısına dayanmışsın falan bunları yazacaksanız hiç yazmayın lütfen. Çünkü amacım onu rahatsız etmek değildi kendi içimi ve vicdanımı rahatlatmaktı. Ama hala rahat değil içim niye böyle
Ayrıca daha önceki konun da adama hak vermiştim. Yani böyle bir yalandan sonra hemen ayrılıp esaslı bir duruş sergilediği için.
Adama yine hak veriyorum. Adamı rahat bırak. İstenmeyen kişi olduğun halde evine kadar gidip rahatsız etmişsin. Zaten kararlı duruşunu en başta göstermiş daha ne yapsın. Bugün kardeşini yalan sallayan yarın başka yalanlar sallar. Adam sana neden güvensin ki? En doğrusunu yapmış. Onu tebrik ediyorum.