sonsuzask55 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2011 916 85 118 15 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ringring #61 ringring .!.: Allah nazarlardan saklasın herkes muradına ersin İnşallah. Baksana ne büyük mutluluk. :) Genişletmek için tıkla... benim ki iş e gitti tek kaldım :2:
ringring .!.: Allah nazarlardan saklasın herkes muradına ersin İnşallah. Baksana ne büyük mutluluk. :) Genişletmek için tıkla... benim ki iş e gitti tek kaldım :2:
R ringring Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2011 197 0 0 İstanbul 15 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ringring #62 sonsuzask55 .!.: benim ki iş e gitti tek kaldım :2: Genişletmek için tıkla... Benimki hep işte ben napayıııım :) Bugün sadece telefonla görüştük. Akşam gelirim dedi. :):)
sonsuzask55 .!.: benim ki iş e gitti tek kaldım :2: Genişletmek için tıkla... Benimki hep işte ben napayıııım :) Bugün sadece telefonla görüştük. Akşam gelirim dedi. :):)
sonsuzask55 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2011 916 85 118 15 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ringring #63 ringring .!.: Benimki hep işte ben napayıııım :) Bugün sadece telefonla görüştük. Akşam gelirim dedi. :):) Genişletmek için tıkla... e senin ki yine geliyo muş kız biz uzağız hep:26::26:
ringring .!.: Benimki hep işte ben napayıııım :) Bugün sadece telefonla görüştük. Akşam gelirim dedi. :):) Genişletmek için tıkla... e senin ki yine geliyo muş kız biz uzağız hep:26::26:
R ringring Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2011 197 0 0 İstanbul 15 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ringring #64 sonsuzask55 .!.: e senin ki yine geliyo muş kız biz uzağız hep:26::26: Genişletmek için tıkla... Dert ettiğimiz şeye bak sanki mesafe olarak uzak olsak da kalplerimiz yan yana :)
sonsuzask55 .!.: e senin ki yine geliyo muş kız biz uzağız hep:26::26: Genişletmek için tıkla... Dert ettiğimiz şeye bak sanki mesafe olarak uzak olsak da kalplerimiz yan yana :)
sonsuzask55 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2011 916 85 118 15 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ringring #65 ringring .!.: Dert ettiğimiz şeye bak sanki mesafe olarak uzak olsak da kalplerimiz yan yana :) Genişletmek için tıkla... haklısın ya
ringring .!.: Dert ettiğimiz şeye bak sanki mesafe olarak uzak olsak da kalplerimiz yan yana :) Genişletmek için tıkla... haklısın ya