• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onun Kalbini Kırdım. Çok üzgünüm.

Süt dökmüş kedi bile sönük kalır yanımda :) Şu konuyu açtığımdan beri çıldırmak üzereydim kiiii cevap geldi sonuç bu işte :) Size de teşekkür ederim kızlaaar valla çıldıracağım anda geldiğiniz için :):)

Rica Ederiz..
Sayende Makara Yaptık..
Birlikte Güldük..
Kendine Çok İyi Bak.. :70:

En güzeli de birlikte gülmekti :) Ben artık bağırmayayım sende uyuyakalma:):) Üzmeyelim sevdiklerimizi. Sende kendine iyi Bak. Her şey gönlünce olsun.

Sağlıcakla kalıın :)

-MUTLU SON-

Anlaştık..:34:
Uyursam Yazcam Sana :27::70:

ahahahahahahah:) Kalkıyormuşsun eşin meraktan çıldırmış sana sarılıyor, sen ilk iş bilgisayarı açıp benim profile giriyormuşsun :D Güldüm baya gece geceee.

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
Olur mu Olur.. Benim Sağım Solum Belli Olmaz Sağ Gösterir Sol Vururum :27::27::27::27:

Kızlaaar yazıyoruuuuum

İlk olarak benim çok fazla ilginç yüzüğüm vardır. Gittiğim yerlerden hem o yörenin motiflerini işleyen hem de farklı yüzükler almak tutku benim için.

Her dakika başı 'Bağırmaak istememiştiim canım. Çok çok çok özür dilerim!' mesajıma şunu yazdı:

'Hayatım herkesin bize baktığını fark ettin mi?'

'Deliye dönmüştüm sen fark ettin mi?'

'Etmez miyim ilk defa sarılmalarımda yetersiz kaldıı'

'Ya amaaa çook üzüldüm ben biliyorsun sen de.'

'Biliyorum deli kız 50 mesajdan sonra fazlasıyla inandırıcı olduu:)'

'Barıştık mıı?'

'Küsmedim ben sanaa. Hadi git paspasın altına bak.'

BEN BURADA ŞOOOK.

Baktım ki yine gittiği yerle ilgili bir yüzük!

Arkasından yine mesaj:

'Bunu vermek için gelmiştiim. '

'Seni seviyorum'

'Ben seni sevmiyorum.'

BENDE YİNE Bİ ŞOK.

'Anlamadım?'

'Sana aşığım :)'

falan işte hala konuşuyoruuz. Kızlar yaaa çok seviyorum been.

ya az bi gittim neler olmuş ya hay allah kaçırdım:1::1: ne güzel sevindim

Back