- 3 Aralık 2014
- 338
- 631
- 38
-
- Konu Sahibi _MedceziR_
ahanda 7. olmuşum :)))Aynen canım azmettim bekleyeceğim.Umarım değer.
Ya patlayanlardan derken ne olmustu ben fazlami inandim acabaHoşgeldin öncelikle :)
Ben başarısız bulmuştum..Patlayanlardan..
Ya patlayanlardan derken ne olmustu ben fazlami inandim acaba
kızlar :) baktırdıklarım içinde bir tek selena ve asmara çok olumsuz konuştu. haleh, falaniyethakkaniyet, kerem avşar, rania ve binnaz hemen hemen aynı yorumları yapmakla birlikte, ilkbahar konusunda hemfikir çıktılar :) inşallah yanılmayan onlar olur
Haleh, Falaniyethakkaniyet pembeci, gec derim.
Binnaz telwe dekiyse salliyor. :)
Selena insanlara cikmis ama bana patladi :)
Asmara yi bilmiyorum :)
Yaa annaperanna sıra ilerleyecegine paso geriliyor .ne ayak?!!Annaperenna bana neler yazmış öyle yaa baya moralim bozuldu..Umarım doğru değildir. Klothoyağmuru ise hala bekliyorum
bende düzenli olarak ona baktırırım.ben her şekilde memnunum.telwede az sayıda olan kaliteli yorumculardan biri klothoyagmurYağmur falımı yorumlamış.Durum analizleri de çok çok doğru.İnşallah gelecek dediği gibi ilerler.
kesinlikle bende klothocuyum tek geçerim kadını.yorumu,tecrübesi,kalitesi benim için tam.bende düzenli olarak ona baktırırım.ben her şekilde memnunum.telwede az sayıda olan kaliteli yorumculardan biri klothoyagmur
aynen katılıyorummkesinlikle bende klothocuyum tek geçerim kadını.yorumu,tecrübesi,kalitesi benim için tam.
Yagmur tarot baktirimistim begenmistim ama baska hangi falini önerebilirsiniz ?kesinlikle bende klothocuyum tek geçerim kadını.yorumu,tecrübesi,kalitesi benim için tam.
Yagmur tarot baktirimistim begenmistim ama baska hangi falini önerebilirsiniz ?