Online Fal Deneyimlerimiz ve İyi Falcılar

off ama klothoyağmur çok bekletiyor ,

Bir kaç kere attım fal bekleyemedim çektim başkasına gönderdim bi türlü kısmet olmadı . Bekleyemiyorum bi türlü hemen olsun istiyorum :)

Yeniden gönderdim bu sefer azimliyimm bekliycemmm , umarım beklediğime değerr ,

Baktırdığım konu hakkında çoğu kişi aynı şeyleri söyledi gerçi , ama ben umutsuzum olmayacak sanki diyorum .

Ahh bu benim tezcanlılığımmm hemen hemen olsun istiyorummm

Yagmur tarot baktirimistim begenmistim ama baska hangi falini önerebilirsiniz ?
kahve,tarot,katina ben hepsini denedim ve hiç boş bir şey duymadım .zaten klothoyagmur bekletiyor falan diyorlar ama sonuçta diğerleri gibi 2 laf edeyimde geçeyim demiyor alakasız şeylerle.bizim iş yerindeki kızlar müdavimi oldu kadının resmen..

şimdi klothoyagmurun adını duyunca yazmak istedim.gerçekten beni şaşırtan bir falcı.çok saygılı.hatta telwe gibi yerde ne işi var bile dedim.işini iyi yapıyor ve her soruma hep açılım yapıyor benim için önemli bu.

ben hep diyorum tek geçerim

Evet bana dediklerinden cikanlar oldu ve upuzun yorumlamisti ask tarotunu merak ediyorum birde onun

selam kızlar. 10 liranın üstünde olmayan, en memnun kaldığınız falcılar kimler online falcılar arasında? (benim özellikle geleceğe dair sorularım var, şu an ya da geçmiş çok önemli değil benim için...)

bu arada kendi deneyimlerim de sadece tellwedekilerden oluşuyor. en son ruksan, jelizaroze, miraclenil'e baktırdım. en çok memnun kaldığım ruksan oldu. ama başka kişileri de denemek istiyorum...

klothoyagmur'a fal gönderdim bekliyorum. Allahım yine tutamadım kendime ahahahah yorum gelince yazarım mutlaka. öpüyorum sizleri.

Kizlar benim olayimi en net bilen Greta oldu tellwe de hem de bir liraya sanal fincanda. Gitmis o da galiba gelirse denemenizi oneririm. Hatta goren duyan haber verirse sevinirim :)

Klothoyu da seviyorum ben. Gretayla paraleldi. Ozenle bakiyor.

Peitho cok fena patladi. İki hafta once filan o bildi diye yazmistim ki kendim uydurup kendim inanmisim.

Binnazda bilge genel olarak begenilmez ama ben cok begendim. Katinaydi. Ve isle ilgili seyler bile soyledi. Bence kart yorumcusu degil ama enerji isi sans biraz.

Fama bir diger hakkaniyetli falcimiz. Ama o da gitti.

Miraclenil,Falaniyet kattaniyet,Desia pek tavsiye etmem.

Misslaydbird de iyiydi ama onu da kaybettik.

İyi olanlari bir bir kaybediyorux

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…