Online Fal Deneyimlerimiz ve İyi Falcılar

Umut ben biraz önce kahve yolladim bakalim sonuc ne olacal tarot ta iyiydi katinada da kahve ilk olacak

kızlar şu dakikalarda onlinelardan kimi önerirsiniz bana? denk geldiğiniz varsa... hemen bir siteye gireyim
Valla canım benim şu ana kadar patlamayan Rania Hadwa, Gonca Polat, Ugga, Jelizaroze bunlar var. yani bunlar da yılbaşı öncesi belli olacak fakat hepsinin tespitlerini beğendim rania bunların içinde favorim ama arkadaşların tecrübeleri daha çok onlarınkileri de değerlendirip içinden kafana göre seçebilirsin :) benim sayabileceklerim sadece bunlar :)

kahve için falalem rezzan mı yoksa tellwe medyumserkan, kehanettin ya da luna6 mı dersiniz bayanlar??? acil yardım bunlar var online gözüme çarpan

ya telwede kimseye güvenemiyorum. hiç yok mu şu an iyi bakanlardan diğer sitelerde de olsa?

Yahu kime attiysam bekletiyor bunalima girdim luna cok bekletecek diye klothoyagmura attim onu bekliyorum dunden beri beklemeye deger mi yoksa lunaya gonderecegim artik istedigi kadar bekletsin.

Venüs bana çatir çatir patladi
Bir yil önce baktirdim. Olumsuz konuşmuştu bir konuda yeni birisi falan olucak dedi... fooooss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…