Online Fal Deneyimlerimiz ve İyi Falcılar

ben de kararsız kaldım bilgi verirsen sevinirim :)
Canim yorumlamis gecen katinaya baktirdim ona benzer yorumlar yapmış aslinda verdigi tarihte ayni. Aralk 15inden sonra hersey duzelecek diyor. Eski baktirdigimdada eylul 22 demisti ne tesaduf o zaman cidden o tarihten sonra toparladi iliskim sonra yine bozuldu ekim kasim gibi ileriiye dönük bir konusna geçecek dedi dedimki ekimde kasimda bitiyor yalanmis derken 29 kasımda ileriye dönük kötü bi konusma tartisma yasadik. Şimdide aralik 15den sonra hersey duzelmeye baslayacaj diyor

Verdigi tarihler hep yakin oluyor birde. Bakalım bekleyecegim. Olumlu yorumlar yapmış ama benim ruh halimi ve davranislarimi dogru analiz etmiş. Bilemedim ben begendim patlamazsa

Ben neyi merak ettim biliyormusunuz paylasmak istedim aslinda. Sanirim burada çok ii arkadasliklar kurulmuş bana öyle geldi yahut. Acaba dış ortamada taşınmış arkadasliklar varmidir diye düşündüm. Bazi yorumlara bakiyorum üyeler öyle iyi taniyorlarki birbirinni maşallah tabi. Çok hoşuma gitti. Insan sıkıntısını paylaşacak birilerini arar bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…