- 28 Mart 2013
- 800
- 315
- Konu Sahibi _MedceziR_
F*** demek istiyorum Bana da yeni birisinden hoslanacksin demisti, eyvahlar olsun olmicak mi yoksa
Ama seninle enerjisi cok iyi tuttu belki sana çikar dediği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
F*** demek istiyorum Bana da yeni birisinden hoslanacksin demisti, eyvahlar olsun olmicak mi yoksa
ben karar verene kadar adam kalmadı sitelerde anasını satayım hahahSelin Imer iyidir, Hulya dan kosarak uzaklas :)
Canim yorumlamis gecen katinaya baktirdim ona benzer yorumlar yapmış aslinda verdigi tarihte ayni. Aralk 15inden sonra hersey duzelecek diyor. Eski baktirdigimdada eylul 22 demisti ne tesaduf o zaman cidden o tarihten sonra toparladi iliskim sonra yine bozuldu ekim kasim gibi ileriiye dönük bir konusna geçecek dedi dedimki ekimde kasimda bitiyor yalanmis derken 29 kasımda ileriye dönük kötü bi konusma tartisma yasadik. Şimdide aralik 15den sonra hersey duzelmeye baslayacaj diyorben de kararsız kaldım bilgi verirsen sevinirim :)
Kızlar tellwe de iyi yildixname bakan kim var???
çıktı mı gelecekle alakalı dedikleri?FalciSema yi begendim ben.
çıktı mı gelecekle alakalı dedikleri?
6saattir iki kişi ilerledi, hala 9.yumKlothoyagmur günde 1 fal bakıyor sanırım haftaya bana sıra ancak gelir
tek derdim aşk bu araBazilari cikti ama askla ilgili olmayan taraflari :)
Canım önünden biri çekmiştir yoksa ilerlemiyor yani 2 aralık gece attım 10 dum şu an 7 yim6saattir iki kişi ilerledi, hala 9.yum
ooo hooo ooo e ama her gün online...demek ki günde bir kişi bakaıyor. benimki 9gün sonraya kalır desene canımCanım önünden biri çekmiştir yoksa ilerlemiyor yani 2 aralık gece attım 10 dum şu an 7 yim
Aynen canım azmettim bekleyeceğim.Umarım değer.ooo hooo ooo e ama her gün online...demek ki günde bir kişi bakaıyor. benimki 9gün sonraya kalır desene canım