- 26 Kasım 2014
- 98
- 55
- 41
-
- Konu Sahibi _MedceziR_
evet kestirip atmıyor açıklık kazandırıyor bu önemli.Evet bana dediklerinden cikanlar oldu ve upuzun yorumlamisti ask tarotunu merak ediyorum birde onun
Kizlar benim olayimi en net bilen Greta oldu tellwe de hem de bir liraya sanal fincanda. Gitmis o da galiba gelirse denemenizi oneririm. Hatta goren duyan haber verirse sevinirim :)
Klothoyu da seviyorum ben. Gretayla paraleldi. Ozenle bakiyor.
Peitho cok fena patladi. İki hafta once filan o bildi diye yazmistim ki kendim uydurup kendim inanmisim.
Binnazda bilge genel olarak begenilmez ama ben cok begendim. Katinaydi. Ve isle ilgili seyler bile soyledi. Bence kart yorumcusu degil ama enerji isi sans biraz.
Fama bir diger hakkaniyetli falcimiz. Ama o da gitti.
Miraclenil,Falaniyet kattaniyet,Desia pek tavsiye etmem.
Misslaydbird de iyiydi ama onu da kaybettik.
İyi olanlari bir bir kaybediyorux
Cezmi de kim ???Simdi Falalem'e geliyorum :
Mert Reiki- begenenleri var, bana cikmadi cunku karsi taraf cok dengesizdi.
Kahve falinda Meryem ve yeni gelen Isik diye bir hatun var, onlari cok begendim.
Tarotta : Ben tarot sevmem, genelde kahve baktiririm. Bir keresinde Ask Tarotu diye bir hatuna baktirmsim, yazdiklarini simdi okudum, dediklerinden cikanlar olmus.
Tellwe yle devam edeyim:
Adam gibi bakanlar : Kiraze , TatliCadi, CrimsonLady, SarayliHanim, Fama, Galen , Luna06, Selena, Barkiel, esince, Jelizarose
TatliCadi bir numara bence. Dediklerinden cikanlar oldu.
SarayliHanimin kehanetlerinden yasadiklarim oldu.
Galen, Selena, ani super bilmisler ama gelecek patladi. Ikisine de kalsa simdiye kadar evli mutlu cocukluydum.
Esince: Bana hic uymadi enerjisi, ama cok iyi bir falci, dediklerini yasayanlar var.
Fama, Luna06 , Barkiel, Jelizarose : Ani iyi yorumlamislar; gelecegi zaman gosterir.
Luna nin suya baktigi belli, zira ani kusursuz bilmis. Boyumu bildi sohbette, bana sen 1.70sin dedi?!
Mercury : Pembe tablocu, nokta atisi veya soke edici bir sey yok. Pahali bence, parasina degmez.
Kehriban : Olumsuz konustuklari cikiyor. Olmaz dedigi seyler olmuyor. Olur dedigi seylerin akibetini bilemem tabi :) Olumsuzu catir catir yaziyor.
Falsepeti:
Venusamber : Tek gecerim, her dedigini yasadim diyebilirim. Ilginc ayrintilar biliyor. En iyi online falci bence O'dur. Hic hesapta olmayan seyleri aylar onceden bilmis.
Melek : Bana hic uymadi, dedigi olumlu olumsuz hicbir sey cikmadi. Begenenleri var cok ama.
Nesibe : Nesibe'ye 2 kere mi 3 kere mi ne baktirdim. 2 ve 3 cikmadi, dinlerken cikma olasiliklari var diye dusundum ama cikmadilar. 1.fali bu ne be diyerek dinlemistim, bana gore cikma olasiligi hiiiiic yoktu. Dedigi 1 sey , bu ne be dedigim 1 sey , 1 yil sonra olacak gibi. O da zaten daha sonra demis. Bu falin ucu acik, dedigi seylerin hala cikma olasiligi var.
Yani bana cikti mi cikmadi mi, uydu mu bilemicem ama online falda tartisilmaz en iyi isimlerden.
Huseyini daha denemedim ama bu sitenin gerisi tirt.
Online olmayanda , Cezmi beni cok sasirtmisti, hala da sasirtmaya devam ediyor. Helal.
Bende su falı baktırdım dün ay bugun korkudan ölmessem iyi dedimYok ya 1 tane vardı o da 3 yıl sonra bildiği birşey çıktı söyledim onuda sana herhalde. Ayberk ti..
Geçen senede başka birine su falına baktırdım, ödüm koptu, sonra uzak durdum hep faldan
Falı çıkmadı, saçma sapan şeyler söyledi, p fala bakarken benim ruhum daraldı, ağlayacaktım neredeyse, fal biter bitmez kaççtım resmen, sonradan beni sormuş fala bakan, falım çıksın diye uğraşırmı acaba dedim, sonuçta onlar normal bakmıyor. Uğraştığı muhatap olduğu varlıklar başka. Ama çok şükür öyle sorunlar yaşamadımBende su falı baktırdım dün ay bugun korkudan ölmessem iyi dedim
Siz tam olarak neyden korkmustunuz
Yaaa, bir cafedemi bakıyor kiİstanbullu bir falcı
Yaaa, bir cafedemi bakıyor kiNasıl ulaşabiliriz ?
Korkuyorum amaPanpa cafede bakmıyor.Ben telefonda baktırmıştım, uzun zaman oldu, dedikleri çıktı.
Telefonunu ist topiğine sor derim
Korkuyorum ama
Oh cok sükür .. Arkadasımda cok agırlık aldı darlandı kötü seyler söylemisti bana olmadı ama dedigin gibi ugrastıkları varlıklar baska banada ugricaklar korkusu yasadım neyse tövbe daha :))Falı çıkmadı, saçma sapan şeyler söyledi, p fala bakarken benim ruhum daraldı, ağlayacaktım neredeyse, fal biter bitmez kaççtım resmen, sonradan beni sormuş fala bakan, falım çıksın diye uğraşırmı acaba dedim, sonuçta onlar normal bakmıyor. Uğraştığı muhatap olduğu varlıklar başka. Ama çok şükür öyle sorunlar yaşamadım
Medyum arafa fal baktıran var mı benim herşeyimi bildi hala şoktayım
Alacağım cevaplardanNiye kız?
Kerem Avşar bende çok kötü atmıştı... hiç bilemediKızlar bazı fallarımın üzerinden çok geçtiği için silinmişler..Ben memnun kaldıklarımı yazacağım..
Tellwe:
Medyumselena
ugga
sibella01
barkiel
ugganın her dediğini yaşadım diyebilirim, medyumselena gelecekte zaman zaman yanıldı ama enerjisi ve hisleri çok kuvvetli..Kimsenin bilmediği detayları bilir..Bana göre çok başarılıdır bu konuda..
Bu isimler harici memnun kaldığım kimse olmadı. Hemen hemen hepsine baktırdım..
Bir de luna başarılıymış ama ben baktıramadım. Saraylıhanım da denenebilir.
Binnaz:
Çağan ariman
Kerem Avşar
Bu iki isim haricinde gerisini at çöpe..Ben açelyadan da memnun kalmıştım ama sanırım cherry memnun kalmamıştı ondan. Bir de selin imer var..Ben baktırdığım isimle ilgili yorum alamadım, eski eşimle ilgili bir fal olmuş..
Falalem:
ester kira
meryem
Gerçekten çok başarılılar..Mert reikiden memnun kalmadım. rezzan ablanın kahve falı yorumu çok iyi ama gelecekte patladı bende.
Falsepeti:
Nesibe haricinde at çöpe. Nesibe de geçmiş ve anlık durumda çok iyi.
Venüs ambere henüz baktıramadım.
Ha bir de ilkay gür var..O da başarılı bulduklarımdan..Dediklerini yaşadım diyebilirim.