Online Fal Deneyimlerimiz ve İyi Falcılar

geçen ayki kabarık telefon faturasinin ardından fal olayina ara verdim ve baktirdigim kişilerin birçoğu ocak ortasi Şubat Mart gibi tarihler verdi bi bekleyip göreyim hemde faturanın şokunu atlatmis olurum bu süreçte

Evet bana dediklerinden cikanlar oldu ve upuzun yorumlamisti ask tarotunu merak ediyorum birde onun
evet kestirip atmıyor açıklık kazandırıyor bu önemli.

iyi olanlar gidiyor çünkü telwe sistemindeki basitlikler iyi olan falcıları kaçırıyor.sonuçta ciddi emek verenleri site bence korumuyor.diğer havadan sudan atan yalancılar yüzünden telwenin kalitesi düşüyor.valla ben o nedenle bir klothoyagmuru tercih ediyorm ki yakında o da gider duvarını okudum kadın haklı şeyler yazmış.

Cezmi de kim ???

Yok ya 1 tane vardı o da 3 yıl sonra bildiği birşey çıktı söyledim onuda sana herhalde. Ayberk ti..
Geçen senede başka birine su falına baktırdım, ödüm koptu, sonra uzak durdum hep faldan
Bende su falı baktırdım dün ay bugun korkudan ölmessem iyi dedim
Siz tam olarak neyden korkmustunuz

Bende su falı baktırdım dün ay bugun korkudan ölmessem iyi dedim
Siz tam olarak neyden korkmustunuz
Falı çıkmadı, saçma sapan şeyler söyledi, p fala bakarken benim ruhum daraldı, ağlayacaktım neredeyse, fal biter bitmez kaççtım resmen, sonradan beni sormuş fala bakan, falım çıksın diye uğraşırmı acaba dedim, sonuçta onlar normal bakmıyor. Uğraştığı muhatap olduğu varlıklar başka. Ama çok şükür öyle sorunlar yaşamadım

son dakka gelişmelerimi medcezir bacının konusuna daa yazayımm canlansın nişanlımla kaynanaa faktörüü yüzünden ayrıldık bu ayrılığı uzaklaşma kısa ayrılık falan diyee selena ve nesibe bilmiştiSelena yazacak nesibe arayacak dedi aradı yanii ikiside bildii

Oh cok sükür .. Arkadasımda cok agırlık aldı darlandı kötü seyler söylemisti bana olmadı ama dedigin gibi ugrastıkları varlıklar baska banada ugricaklar korkusu yasadım neyse tövbe daha :))

Medyum arafa fal baktıran var mı benim herşeyimi bildi hala şoktayım

Bu aralar online Katina falına çok sardım.

Önerebileceğim,

Binnazabla: Meral Saydam. dedikleri genelde tutuyor.

Falalem: Mukaddes. İlk katinamda olumsuz şeyler söylemişti kızıp inanmak istememiştim ama bir bir yaşadım maalesef ondan sonra yine baktırdım çok başarılı.

sizinde varsa önerileriniz bekliyorum. öngörüleri kuvvetli yorumculara ihtiyacım var

Kerem Avşar bende çok kötü atmıştı... hiç bilemedi

Arkadaslar bircok site ve yorumcu denedim once binnazla basliyayim...binnazda kahvede ayse melek iyi...hulya sadece ilk falinda iyidi digerlerini begenmedim ama hulyanin ruya yorumu iyi...sahra tek cumleyi tekrarlayip durdu...selin imer ortanin ustu...tarotta arnisa nerde artik yok ama o iyidi...cagani begenmedim orta yolda konusuyor...elif tarot ve katinada iyi ve o sitede en iyisi o bence...fahriye fena deil tutarli yorumlari var...firuzenin dedikleri cikmiyor...falsepetinde melih bey fena deil herseyden once kibar ve saygili...ada niyese tutulmuyor ama ada iyi bence fazla gercekci ondan tutulmuyor belki...melek oz agzina geldigi gibi konusuyor benim sevgilim icin aptal gibi ifadeler kullenmisti ona kalmamis onu soylemek...ilkay orta yolda ne otoraf ne bu taraf...aliye abla hayel kirikligi yasadigim bir yorumcu...yagmur ortanin ustu tutturduguda var tutturamadigida...nesibe iddali ama dedikleri cikmadi...falalemde sahra diye bir bayani duydum onu deniyecem ama nasil bilmiyorum...fal enerji isidir ama yorumcu cok iddali ise artik uzak duruyorum o iddalar bosa cikiyor...yinede akil yolu en ustun yoldur diyorum...

Derya Abla uygulamasına yeni eklenen 20,99.-TL'lik "Derya'nın özel fal odası"na fal baktırdım. Sadece sorduğum sorunun cevabını birkaç cümle ile süsleyip yazmış, çok basit ve yetersizdi, şaka gibi. Başka hiçbir yorum yok. Ücretsiz falı bile daha detaylı yazıyorlar. Ücretli falla ilgili hiç yorum yoktu, iyidir zannedip deneyeyim dedim, 21.-TL'me yazık oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…