- Konu Sahibi _MedceziR_
Tesekkur ederim denersem yazicam forumaKahveye de guzel bakiyor, kart da aciyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim denersem yazicam forumaKahveye de guzel bakiyor, kart da aciyor.
kahve,tarot,katina ben hepsini denedim ve hiç boş bir şey duymadım .zaten klothoyagmur bekletiyor falan diyorlar ama sonuçta diğerleri gibi 2 laf edeyimde geçeyim demiyor alakasız şeylerle.bizim iş yerindeki kızlar müdavimi oldu kadının resmen..Yagmur tarot baktirimistim begenmistim ama baska hangi falini önerebilirsiniz ?
şimdi klothoyagmurun adını duyunca yazmak istedim.gerçekten beni şaşırtan bir falcı.çok saygılı.hatta telwe gibi yerde ne işi var bile dedim.işini iyi yapıyor ve her soruma hep açılım yapıyor benim için önemli bu.kahve,tarot,katina ben hepsini denedim ve hiç boş bir şey duymadım .zaten klothoyagmur bekletiyor falan diyorlar ama sonuçta diğerleri gibi 2 laf edeyimde geçeyim demiyor alakasız şeylerle.bizim iş yerindeki kızlar müdavimi oldu kadının resmen..
ben hep diyorum tek geçerimşimdi klothoyagmurun adını duyunca yazmak istedim.gerçekten beni şaşırtan bir falcı.çok saygılı.hatta telwe gibi yerde ne işi var bile dedim.işini iyi yapıyor ve her soruma hep açılım yapıyor benim için önemli bu.
sımdı falımı yolladım..yorumu merak edıyorum.ben hep diyorum tek geçerim
Evet bana dediklerinden cikanlar oldu ve upuzun yorumlamisti ask tarotunu merak ediyorum birde onunkahve,tarot,katina ben hepsini denedim ve hiç boş bir şey duymadım .zaten klothoyagmur bekletiyor falan diyorlar ama sonuçta diğerleri gibi 2 laf edeyimde geçeyim demiyor alakasız şeylerle.bizim iş yerindeki kızlar müdavimi oldu kadının resmen..
benim bildiğim çok iyi bir falcı var. inanın bütün kafeleri gezdim onun gibisine rastlamadım.
gerçekten çok şaşırtmıştı beni biz kızlarla müdavimi olduk baktırmak isteyene yardımcı olabilirim.
ben baktırmıştım baya uzun bir yorum olarak geldi ..klothoyagmurun sevdiğim tek falı tarot benim zatenEvet bana dediklerinden cikanlar oldu ve upuzun yorumlamisti ask tarotunu merak ediyorum birde onun
Ask tarotu atiyim ona o zaman tesekkur ederim biraz bekletiyor ama guzel bakiyor.ben baktırmıştım baya uzun bir yorum olarak geldi ..klothoyagmurun sevdiğim tek falı tarot benim zaten
evet ben blogdan falanda takip ediyorum finans sorumlusu gerçek işi o nedenle yoğun olabiliyor ama güzel bakıyor cidden.Ask tarotu atiyim ona o zaman tesekkur ederim biraz bekletiyor ama guzel bakiyor.
Blogumu var yagmurun adresi varsa atabilirmisin okuyalimevet ben blogdan falanda takip ediyorum finans sorumlusu gerçek işi o nedenle yoğun olabiliyor ama güzel bakıyor cidden.
şöyle bir blogu var mail atabiliyorsun güncel tutmuyor eskisi gibi bloğunuhttp://rainadiga.blogspot.com.tr/Blogumu var yagmurun adresi varsa atabilirmisin okuyalim
Tesekkur ederim :)şöyle bir blogu var mail atabiliyorsun güncel tutmuyor eskisi gibi bloğunuhttp://rainadiga.kadinlarkulubu.com.tr/