- 3 Aralık 2014
- 338
- 631
- 38
-
- Konu Sahibi _MedceziR_
Hızlı bir giriş olmuş :) aman fazla kaptırma derim :)bir tek binnaz abla üyeliğim vardı. sayenizde fal sepeti,falalem, tellwe ne varsa atladımçok iyi denen birkaç kişiye baktırdım.birkaçı bahar-yaz yüzük var derken birkaçı tam aksine ihanet, kesin ayrılış vs dedi gülmekle ağlamak arasında gidip geliyorum. şimdi kısa bir analiz geçeceğim. baktırdıklarımdan hangisine itimat edersiniz, yardımcı olursanız sevinirim :) bir de az sonra baktırmak üzere, kahve falında 1numaranız kim?
Mrb arkadaşlar yeniyim burada :)) bir fal tutkunu olarak hemen katilmak istedim sohbete. Binnaz abla deneyimlerinizi okudum umut ışık i deneyeniniz oldumu hic
kiraze'ye yollamak istiyorum ama referans istiyor nasıl yapacağız acaba? Bu gidişle bu kadına hiç baktıramicam ben.
Referans mantığını çözemedim sanki devlet dairesi mübarek :)) bu ne yaa :)ya kızlar konunuz hayırlı olsun, ben de bir dönemin onlinecılarındanım ama...
ya bu referans işi, iade işi falan çok sıkıcı değil mi?
bana en son istediğim bi falcı bakmadı, forumda "bana çıkmadı" dedim diye.
ya fal baktırdığım dönemlerde ruh halim göçük oluyor benim, gidip bir de referans bulamam ya?
bi de falcı reddetti beni düşünün, en kotu dönemimde.
ya kızlar konunuz hayırlı olsun, ben de bir dönemin onlinecılarındanım ama...
ya bu referans işi, iade işi falan çok sıkıcı değil mi?
bana en son istediğim bi falcı bakmadı, forumda "bana çıkmadı" dedim diye.
ya fal baktırdığım dönemlerde ruh halim göçük oluyor benim, gidip bir de referans bulamam ya?
bi de falcı reddetti beni düşünün, en kotu dönemimde.
ben fal sepetinde biri için kredi yükledim, kadın bakmam deyince mal mal alakasız kişilere attım.Kendilerini ne sanıyorlar ben de bilmiyorum..Sanki kredi çekiyoruz bankadan.Tellwedekiler cidden cozuttu.
ben fal sepetinde biri için kredi yükledim, kadın bakmam deyince mal mal alakasız kişilere attım.
barış yücel mıydı ne o iyiydi ama.)
Hızlı bir giriş olmuş :) aman fazla kaptırma derim :)
Kızlar bu fala nasıl baktırıyorsunuz merak ettimBİNNAZ ABLA
SELMA AYDIN: karakter analizi ve anı iyi bildi. erkek arkadaşım için yoğun sevgi, bağlılık, sadakat var ama biraz zaman ver evlilik için dedi.sonu evlilik... birkaç ay önce sorun yaşadığımızda ' yeni yıla girmeden her şey düzelecek' demişti ve 3gündür ayrıyız :/
EYLÜL ACAR: Tek favorimdi, hep ona baktırırdım. hep olumlu konuşurdu: çok seviyor, sadık ,asla yanlış yapmaz vs diye. geçtiğimiz ekim için söz ,nişan vs var demişti .ama bir ay sonra kendiyle çelişip 3.kişi var. ihanet olacak, ayrılacaksın dedi. sonra baktırmmadım
KEREM AVŞAR: ilk kez geçen hafta denedim, resmen huzur veriyor :) karakter analizi ve şu an yaşadıklarımızı bildi. sadakatin en güçlü kartı çıktı, bu devirde bulamazsın böyle sahiplenen dedi. 2015 içinde yüzük takacağınıza imza atıyorum, hatırlatırsın yazın diye çok emin konuştu.
ELİF İŞIK: Yaşadığımız problemleri bildi. sadakat ve sevgi, evlilik konusunda kesin konuştu. erkek arkadaşımın karakteri cuk oturdu...
RANİA: kaderindeki kişi o . senden kopamaz, çok bağlı. 2015 yaza evlilik dedi. anı da yakaladı...
ERÇİN DEMİR: Orta karar konuştu. kesin ifade yoktu.
Bunun dışında binnazda çağan ariman, bilge özdoğru, deniz devrim tırt...
TELLWE
SELENA: Çok övülmüş ama depresyona soktu beni tarottaasla olmaz, kesin ayrılık, ihanet vs vs
BİNNAZ: Sorumu yanıtlamadı. sıcakkanlı. erkek arkadaşımın aile, maddi sıkıntılarını ve kararsızlığını bildi. sana karşı dürüst, şüpheyi bırak çok seviyor dedi. problemler 3aya düzelecek ama yine tekrar edecek dedi. birlikte aşarsanız ileride evlilik var dedi.
ASTANA: karakter analizi çok iyi! aşk çok ama evlilik yok dediemkinli ol, kurnaz bu adam. sen etrafına bak; başkası var senle ilgilenen dedi
FALSEPETİ
MİROSKAS: Burada olumsuz bazı yorumlarını okumuştum ama inanın geçmişe, ana ve karakterlerimize bu denli nokta atışı yapan olmamıştı. aranızda kopmaz bir aşk, bağlılık var dedi. kesinlikle çok sadık ve dürüst, bırak kurcalamayı dedi. evlilik gözukmüyor ama nisan ayı gibi nişan ya da söz yüzüğü var dedi.
BİLEMEDİM CANLAR, SİZ NE DERSİNİZ? NE DÜŞÜNECEĞİMİ ŞAŞIRDIM, NE KARAR VERECEĞİMİ DEBU AY BATTIM
İçlerinden Selma Aydın + Eylül acar ve Rania Hadwa'ya baktırdım saydıklarının arasında ve yorumlarımı da yaptım. Şu anda orada kaydım beklemedeyse Rania için beklemede çünkü hisleri müthiş ve tespitler çok iyi, analizde süper, süresini bekliyorum ve patlayıp patlamayacağı yılbaşından hemen önce belli olacak. Patlarsa kaydı silecem :) Miroskas balonu bugün daha taze olarak sitede patladı :)BİNNAZ ABLA
SELMA AYDIN: karakter analizi ve anı iyi bildi. erkek arkadaşım için yoğun sevgi, bağlılık, sadakat var ama biraz zaman ver evlilik için dedi.sonu evlilik... birkaç ay önce sorun yaşadığımızda ' yeni yıla girmeden her şey düzelecek' demişti ve 3gündür ayrıyız :/
EYLÜL ACAR: Tek favorimdi, hep ona baktırırdım. hep olumlu konuşurdu: çok seviyor, sadık ,asla yanlış yapmaz vs diye. geçtiğimiz ekim için söz ,nişan vs var demişti .ama bir ay sonra kendiyle çelişip 3.kişi var. ihanet olacak, ayrılacaksın dedi. sonra baktırmmadım
KEREM AVŞAR: ilk kez geçen hafta denedim, resmen huzur veriyor :) karakter analizi ve şu an yaşadıklarımızı bildi. sadakatin en güçlü kartı çıktı, bu devirde bulamazsın böyle sahiplenen dedi. 2015 içinde yüzük takacağınıza imza atıyorum, hatırlatırsın yazın diye çok emin konuştu.
ELİF İŞIK: Yaşadığımız problemleri bildi. sadakat ve sevgi, evlilik konusunda kesin konuştu. erkek arkadaşımın karakteri cuk oturdu...
RANİA: kaderindeki kişi o . senden kopamaz, çok bağlı. 2015 yaza evlilik dedi. anı da yakaladı...
ERÇİN DEMİR: Orta karar konuştu. kesin ifade yoktu.
Bunun dışında binnazda çağan ariman, bilge özdoğru, deniz devrim tırt...
TELLWE
SELENA: Çok övülmüş ama depresyona soktu beni tarottaasla olmaz, kesin ayrılık, ihanet vs vs
BİNNAZ: Sorumu yanıtlamadı. sıcakkanlı. erkek arkadaşımın aile, maddi sıkıntılarını ve kararsızlığını bildi. sana karşı dürüst, şüpheyi bırak çok seviyor dedi. problemler 3aya düzelecek ama yine tekrar edecek dedi. birlikte aşarsanız ileride evlilik var dedi.
ASTANA: karakter analizi çok iyi! aşk çok ama evlilik yok dediemkinli ol, kurnaz bu adam. sen etrafına bak; başkası var senle ilgilenen dedi
FALSEPETİ
MİROSKAS: Burada olumsuz bazı yorumlarını okumuştum ama inanın geçmişe, ana ve karakterlerimize bu denli nokta atışı yapan olmamıştı. aranızda kopmaz bir aşk, bağlılık var dedi. kesinlikle çok sadık ve dürüst, bırak kurcalamayı dedi. evlilik gözukmüyor ama nisan ayı gibi nişan ya da söz yüzüğü var dedi.
BİLEMEDİM CANLAR, SİZ NE DERSİNİZ? NE DÜŞÜNECEĞİMİ ŞAŞIRDIM, NE KARAR VERECEĞİMİ DEBU AY BATTIM
bunalıma girip sağlıklı düşünemeyerek :))Kızlar bu fala nasıl baktırıyorsunuz merak ettim
miroskas niye patladı yaa nedir olay? ama beni en çok dumur eden o oldu?!İçlerinden Selma Aydın + Eylül acar ve Rania Hadwa'ya baktırdım saydıklarının arasında ve yorumlarımı da yaptım. Şu anda orada kaydım beklemedeyse Rania için beklemede çünkü hisleri müthiş ve tespitler çok iyi, analizde süper, süresini bekliyorum ve patlayıp patlamayacağı yılbaşından hemen önce belli olacak. Patlarsa kaydı silecem :) Miroskas balonu bugün daha taze olarak sitede patladı :)
Binnaz abla sayfasından okuyabilirsin...miroskas niye patladı yaa nedir olay? ama beni en çok dumur eden o oldu?!