Online Fal Deneyimlerimiz ve İyi Falcılar

kızlar :) baktırdıklarım içinde bir tek selena ve asmara çok olumsuz konuştu. haleh, falaniyethakkaniyet, kerem avşar, rania ve binnaz hemen hemen aynı yorumları yapmakla birlikte, ilkbahar konusunda hemfikir çıktılar :) inşallah yanılmayan onlar olur :KK66:

kızlar :) baktırdıklarım içinde bir tek selena ve asmara çok olumsuz konuştu. haleh, falaniyethakkaniyet, kerem avşar, rania ve binnaz hemen hemen aynı yorumları yapmakla birlikte, ilkbahar konusunda hemfikir çıktılar :) inşallah yanılmayan onlar olur :KK66:

Haleh, Falaniyethakkaniyet pembeci, gec derim.

Binnaz telwe dekiyse salliyor. :)

Selena insanlara cikmis ama bana patladi :)

Asmara yi bilmiyorum :)

Annaperenna bana neler yazmış öyle yaa baya moralim bozuldu..Umarım doğru değildir. Klothoyağmuru ise hala bekliyorum :KK12:

selam kızlar :) fal konusunda ben de bir türlü birini tutturamadım... bu aralar da nedense daha fazla ihtiyaç duyuyorum fal baktırmaya. bu topik artık takibimde. :KK49:

bende yaziyim önce evli ablam nesibeyi denemiş falsepetinde biz bunu gördük diğer ablamla sonra önce nesibe derken herkesi denedik ortak ve ayrı favorilerimizi yazayım

Falsepeti nesibe tekbaser 2 ablam ve ben cok beğendik hala severiz evli ablam bıraktı falı ama bekar ablamla baktırırız
barış can yücel oda falsepetinde ablama tuttu ve daha tutuyor ben cok sevmedim ama o pek sevdi
oda online girermi bilmem ama YİĞİTİM:) ara ara küsüyoz falan ama bana tutturuo ve sevom
selena telveden anlık analiz kraliçesi ama bende öyle biryerde patladıki daha denemem
rezzan abla falalem oda olasılık sultan bende ara ara fena patladı ablamda da bida denemem
fama telve yokoldu ama bana tutmuş çok şaşırdım ama bulamıom şimdi
bugün telve barkile baktırdım an bile yanlış o yüzden tavsiye etmem
onlarcası var ama sorun yazayım yoruldum:))))

kahvede luna06, rezzan ya da selin imer? kahve falına veda partimi hangisi ile yapayım kızlr? :)) ya da bunlardan iyi dediğiniz biri?

X