- 3 Aralık 2014
- 338
- 631
- 38
- Konu Sahibi _MedceziR_
falalem kahvede rezzan nasıl kızlar? bilemedim kime yollasam kahveyi? (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana da bana dakızlar şu dakikalarda onlinelardan kimi önerirsiniz bana? denk geldiğiniz varsa... hemen bir siteye gireyim
ticari amaçlı vs diye okumuştum sanki ama??? yalnız önemli olan ilk kez baktıran ve buraya yorum yapmayan birine nokta atışları yapması değil mi?Binnaz abla sayfasından okuyabilirsin...
Valla canım benim şu ana kadar patlamayan Rania Hadwa, Gonca Polat, Ugga, Jelizaroze bunlar var. yani bunlar da yılbaşı öncesi belli olacak fakat hepsinin tespitlerini beğendim rania bunların içinde favorim ama arkadaşların tecrübeleri daha çok onlarınkileri de değerlendirip içinden kafana göre seçebilirsin :) benim sayabileceklerim sadece bunlar :)kızlar şu dakikalarda onlinelardan kimi önerirsiniz bana? denk geldiğiniz varsa... hemen bir siteye gireyim
Hossbuldummmm Bende inanilmaz bi sekilde söyledikleri soyledigi gün itibari ile tuttu sasirtti yani ANI DA çok iyi yorumlamistiHoşgeldin öncelikle :)
Ben başarısız bulmuştum..Patlayanlardan..
ben de kararsız kaldım bilgi verirsen sevinirim :)Umut ben biraz önce kahve yolladim bakalim sonuc ne olacal tarot ta iyiydi katinada da kahve ilk olacak
Tezzan luna aynı gibi canm ama luna daha iyi hem soru sorma seçeneginde çokkahve için falalem rezzan mı yoksa tellwe medyumserkan, kehanettin ya da luna6 mı dersiniz bayanlar??? acil yardım bunlar var online gözüme çarpan
tatlım özeline msj atıcam biraxdanya telwede kimseye güvenemiyorum. hiç yok mu şu an iyi bakanlardan diğer sitelerde de olsa?
ama ama uctu lunaTezzan luna aynı gibi canm ama luna daha iyi hem soru sorma seçeneginde çok
vallahi tatlım özellikle cherryle elektrikleri çok tuttu hatunun.. ben uzun zamandır baktırmıyorum tellwedeyken kahve baktırmıştım.. kahvesine rastlarsan kahve at derim.. bir de zamana yayılabiliyor gerçekten de dedikleri.. bana 8 ay önce dediği günleri yaşıyorum yani ki hiç aklımda olmayan gelişmelerdi.. baktırdığında ne alaka diyebilirsin
Venüs bana çatir çatir patladi
Bir yil önce baktirdim. Olumsuz konuşmuştu bir konuda yeni birisi falan olucak dedi... fooooss
binnaz ablada kahve için hülya demir veya selin imer den memnun kalan var mı?
bu düşürmüş hali 30 tl yapmştı falalrı.ama yakalarsan iyidir begeneni ço olmuştuama ama uctu luna