- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
-
- Konu Sahibi _MedceziR_
Bana da birini önerebilir misiniz, çok merak ettim nasıl olduğunu.
Ben de meraklıyım böyle fallara falan, kafelerde çok baktırmışlığım var, iş yerinde de çaycı ablanın yakasına yapışıyorum 3 günde bir.Hiç bulaşmayın, elini veren kolunu kaptırıyor
Ben de meraklıyım böyle fallara falan, kafelerde çok baktırmışlığım var, iş yerinde de çaycı ablanın yakasına yapışıyorum 3 günde bir.
Ciddi misiniz bulaşmama konusunda?
Şu Kerem Avşar'ı bi deneyeyim diye düşünmüştüm ama.
Peki bunlar yazılı olarak mı bakıyor, canlı falan mı?Eğer bulaşacaksan ester kira, ugga, medyumselena yı önerebilirim ben..
esterkira falalemde, diğerleri tellwe.com da..
Peki bunlar yazılı olarak mı bakıyor, canlı falan mı?
Eğer bulaşmaya cesaret edersem yazarım buradan sizeEster sesli fal bakıyor ama canlı değil..diğerleri yazılı..canlı fal olarak kerem avşar var doğru düzgün bir tek.
Benimde orada iki tane sağlamım var şimdilik bakalım yılbaşına kadar bekleyip görücez patlar mı patlamaz mı benimkiler. Ben de Selin İmer ve Kerem Avşar'ı denemedim siteden soğuyunca. Kimine tutuyo kimine tutumuyo şans :)Okuyanlar icin yazayim, Binnazablanin %99.9u berbat. Hic mi bir sey bilinmez......Selin Imer ve Kerem Avsar'i tenzih ederek soyluyorum. Selin Imer'in dediklerinden cikanlar oldu. Kerem Avsar'a baktirmadim ama burda begenilmis. Gerisine para kaptirmayin derim. Kesira, Haleh, Esin Guven, Dalya vs vs ben hepsine baktirdim, istediginizi sorun, hepsi sallamasyon :)
Simdi Falalem'e geliyorum :
Mert Reiki- begenenleri var, bana cikmadi cunku karsi taraf cok dengesizdi.
Kahve falinda Meryem ve yeni gelen Isik diye bir hatun var, onlari cok begendim.
Tarotta : Ben tarot sevmem, genelde kahve baktiririm. Bir keresinde Ask Tarotu diye bir hatuna baktirmsim, yazdiklarini simdi okudum, dediklerinden cikanlar olmus.
Tellwe yle devam edeyim:
Adam gibi bakanlar : Kiraze , TatliCadi, CrimsonLady, SarayliHanim, Fama, Galen , Luna06, Selena, Barkiel, esince, Jelizarose
TatliCadi bir numara bence. Dediklerinden cikanlar oldu.
SarayliHanimin kehanetlerinden yasadiklarim oldu.
Galen, Selena, ani super bilmisler ama gelecek patladi. Ikisine de kalsa simdiye kadar evli mutlu cocukluydum.
Esince: Bana hic uymadi enerjisi, ama cok iyi bir falci, dediklerini yasayanlar var.
Fama, Luna06 , Barkiel, Jelizarose : Ani iyi yorumlamislar; gelecegi zaman gosterir.
Luna nin suya baktigi belli, zira ani kusursuz bilmis. Boyumu bildi sohbette, bana sen 1.70sin dedi?!
Mercury : Pembe tablocu, nokta atisi veya soke edici bir sey yok. Pahali bence, parasina degmez.
Kehriban : Olumsuz konustuklari cikiyor. Olmaz dedigi seyler olmuyor. Olur dedigi seylerin akibetini bilemem tabi :) Olumsuzu catir catir yaziyor.
Falsepeti:
Venusamber : Tek gecerim, her dedigini yasadim diyebilirim. Ilginc ayrintilar biliyor. En iyi online falci bence O'dur. Hic hesapta olmayan seyleri aylar onceden bilmis.
Melek : Bana hic uymadi, dedigi olumlu olumsuz hicbir sey cikmadi. Begenenleri var cok ama.
Nesibe : Nesibe'ye 2 kere mi 3 kere mi ne baktirdim. 2 ve 3 cikmadi, dinlerken cikma olasiliklari var diye dusundum ama cikmadilar. 1.fali bu ne be diyerek dinlemistim, bana gore cikma olasiligi hiiiiic yoktu. Dedigi 1 sey , bu ne be dedigim 1 sey , 1 yil sonra olacak gibi. O da zaten daha sonra demis. Bu falin ucu acik, dedigi seylerin hala cikma olasiligi var.
Yani bana cikti mi cikmadi mi, uydu mu bilemicem ama online falda tartisilmaz en iyi isimlerden.
Huseyini daha denemedim ama bu sitenin gerisi tirt.
Online olmayanda , Cezmi beni cok sasirtmisti, hala da sasirtmaya devam ediyor. Helal.
Beybim venüsamberi ben bunca zaman nasıl atlamışım ya. Acilen baktırmam lazım..
15 Aralikta sahalara geri donuyormus :)
vallahi tatlım özellikle cherryle elektrikleri çok tuttu hatunun.. ben uzun zamandır baktırmıyorum tellwedeyken kahve baktırmıştım.. kahvesine rastlarsan kahve at derim.. bir de zamana yayılabiliyor gerçekten de dedikleri.. bana 8 ay önce dediği günleri yaşıyorum yani ki hiç aklımda olmayan gelişmelerdi.. baktırdığında ne alaka diyebilirsinEvet öyleymiş..Yani bi milyon gereksiz insana baktırmışım, venüsü kaçırmışım..İşte tellwede olunca kaçırmamak işten değil..Sürü gibiler..Beğendiklerimiz denk geliyor da öyle keşfediyoruz.