Online Fal Deneyimlerimiz ve İyi Falcılar

Merhaba ben geldimm ^-^ Burda en küçük benim sanırım ya Neyse bir ara bende derleme yapıyım fallarım hakkında.. Kardeşimin yanında arkadaşım da hesabımdan fal yolladı 3 kişi bakalım falcılar nasıl ayırt etçek

Ben de tekrar derlememi yapayım. binnaz abla sitesinden soğumuştum ve daha da girmem dedim ama patlamayan 2 falım kaldı orada onlar da patlarsa zaten kaydımı kudumu oradan sildirecem feriştahı da gelse girmem şimdilik iki kişi var ki bi tanesini zaten sittin sene düşünsem adını hatırlamayacakmışım ama henüz patlamamış ve mantıklı gidiyor bakalım :) keşke tüm adam gibi falcılara ayrı bi site açılsa da sahtekarlardan, pembe tabloculardan vs kurtulsak

Binnaz Abla:

Ceren Esemenli ( Kahve + katina) : Hoşlandığın kişinin sana olan beğenisi ile ilgili harika haberler alacaksın dedi 10 gün içerisinde haberi aldım. Bana tarih vermemişti çok yakında demişti neyse sonrakiler henüz gerçekleşmedi tarih vermemiş olmamasına rağmen ama genel olarak kahveyi tutturdu sonra katina baktırdım, karşı tarafın ve benim aklımdakileri bildi, zaman vermemiş olumlu konuşmuş.

Merve Akın (tarot): Çok güzeldi kartlarım o da çok beğendi güzelde yorum yaptı Allah için ama çıkmadı maaaalesef.

Meral Saydam (katina): Olumluydu onun yazdığı gelişmeleri yaşamadım. Tarih olarak 22 Ekim vermiş ben kendisine Ağustosta baktırmışım. Kasım ayında da müthiş gelişmeler falan yaşayacakmışım ama patladı J

Ece Gülen (katina): Çok olumlu çıktı yorumlar da tutarlıydı sanki ama bişey çıkmadı.

Selma Aydın (tarot): Geçen defa yazarken ya tarot ya katina baktırdım emin değilim demiştim tarot baktırmışım: Çok iddialıydı dediklerini yaşamadım. Biraz astroloji girmiş işin içine. Ay tutulmasıyla bilmem ne gelişecek şeklinde vs. 13 Kasım vermiş ilk tarih olarak ve o 13 Kasımda atılan temelleri 17 Aralıkta zirve yapıyormuş :) Temeli göremedik dolayısıyla zirveden umudumuz yok, patlamış oldu :)

Gizem Sitare (katina): Teğet bile geçemedi dahası kendinden bi emin bi eminki şaşarsınız. Olumsuz konuşmuş ve başka birini tarif etmiş 2015 Nisan ayı için. Kim öle kim kala :)

Bilge Özdoğru (katina + tarot): Çelişkilerle dolu katina baktı, falın başı farklı sonu farklı ortası bambaşka yani saçma bişeydi, bişey anlamdım. Durum tespiti falan da yok yani tutmadı. Sanırım farkında olmadan bir de tarot atmışım atmaz olaydım ses kaydı bi geldi sanırım kendisine sık baktıran birinin falı, konuya ……’ciğim geçen seferde bak bunu konuşmuştuk ama…. Vs diye girdi fal başkasının çıktı :)))) uyarınca hemen benimkini yükledi ama insan en azından bi teğet geçer ama o da yok :)

Alev Tansel: Pozitifti ama çıkmadı gerçi tarih vermemiş. Başına bakınca falın tespitler tutarlı ama ucu açık olarak olumlu yazılmış.

Eylül Acar (katina): Şaşırtıcı ama müthiş tutturdu ağzım açık kaldı fakat canlı falda süre kısıtlı olduğundan en önemli kısımda hat gitti bağlanamadım halen daha aklımdadır devamı neydi diye. Kimsenin bugüne kadar ne yüz yüze baktırdığımda ne sanalda bilemediği birşeyi şak diye ilk saniyelerde söyledi ama dediğim gibi devamı olamadığı için falın bişey diyemiyorum ama olumluydu kesilene kadar J yine baktırsam yine süre sorunu olur diye cesaret edip tekrar baktıramadım :)

Ebru İyihuylu (tarot): 2 defa baktırdım tarota. Bir tanesini aşırı olumsuz buldu ve bu kişi senin için hayırlı değil ben ondan iyi elektrik alamadım dedi, tarottan anlamam ama genel olarak kartların anlamlarına netten bakınca da öyle parlak değildi yani kartlara bağlı kalıp yorum yapınca bu durum kaçınılmaz sanırım. Neyse 2. Defa gönderdiğimde (7 gün arayla göndermişim) kartlarımda olumluydu o da olumlu yorum yaptı. Tarzı önce kartları tek tek yorumluyor sonra yorum bitince altta genel yorum yapıyor toparlayarak. Olumlu konuştu dediğim gibi tarih falan yok. Pozitif düşün vs vs vs

Rania Hadwa (tarot): Bu kadından çok ümitliydim ama bi gelişme yok yazmıştım geçen toparlarken ama dün de duvarda paylaştığım gibi sabah tüm fal çıktılarımı incelerken bugüne kadar beni gerçekten analiz eden ve durumu net bilenin o olduğunu fark ettim ve çok utandım. Henüz patlamadı ve hisleri gerçekten inanılmaz zaten çok emin bir şekilde Aralık demiş daha önce ve ben dün bu durumu keşfedince bir daha girmem dediğim Binnaz abla sitesine girdim sesli fala başlamış ama Eylül Acar’ınki gibi yarıda kalır mı endişesi yaşarken amaaan bi deneyeyim dedim 1 saat canlı sohbet sürdü. Sitede arkadaşlar oradan birini söylüyodu erkek hani süreyi de durduruyo diye Rania Hadwa’da öyle yaptı ve ne kafamda ne içimde bi soru kalmadı resmen rahatladım. Son derece tutarlı ve karşı tarafı da beni de dört dörtlük tarif etti (annesi olsa anca bu kadar tarif ederdi diye geçirdim içimden :)). Karşı tarafın da aklını okudu resmen. Aralık sonu ve Ocak ayını bekliyecem net konuşuyor önceki de patlamamıştı bu da henüz patlamadı böylece. Bu arada dün baktırdığım katinaydı.

Gonca Polat (katina): Geçen baktırdıklarımı yazarken aklıma bile gelmedi baktırdığım o nedenle yazmamışım ama dün sabah çıktıları okurken karşıma çıktı falı, o da gerçekten anı ve durum tespitini iyi yapmış o da Aralık sonu demiş ve olumlu. Bu durumda o da patlamadı beklemede yani.

Açelya Tuğra (katina): Tam bir skandaldı katina baktırdım anlamam yorumlamasından ama kartlarım katinanın en olumlu kartlarıydı yani kendim yorum gelene kadar anlamlarına bakmıştım ama cevap bi geldi resmen atakuleden kendimi aşağı atsam yeridir. Bu kadarmı saçma ve kötü bir yorum yapılır o güzelim kartlara anlamadım… kısaca fossss

Fal sepeti:
Buradan Nesibe furyasını görünce hadi ona baktırayım dedim şok oldum hiç alakası yok bir de tutarsızlıklar vardı yani çok ümitliydim aslında. Enerjisi pozitif ona diyecek sözüm yok ama tek bir cevap o da evet o da senden hoşlanıyorun dışında bişey yok. Enerjiler mi tutmadı yoksa yorgunmuydu bilemiyorum, burada çok tutan ve beğenen arkadaşlarımız var gerçi tüm falcılar için geçerli yani hepimize hepsi tutmuyor ya da çıkmıyor işte…

Fal alem:

Kafama göre işte Kali Luka deneyeyim dedim rezalet. Resmen baştan sona okurken acaba bu kimin falına baktı dedim…

Tellwe:

Ugga: Tarot baktırdım burada sizlerin yorumlarına istinaden ve evet durum analizi iyi ve tutarlı buldum yani beğendim ve memnun kaldım. Fal kısa ama özet şeklinde anlatmış yani. Zaman vermemiş yani sadece yakın demiş. (patlamayan 2 falım da bu ayı işaret ediyordu bu durumda o da yakın diyerek patlamamışlar arasına konulabilir)

Barkiel: Yine buradaki yorumlara istinaden katina attım. Falın başında başka bir isimle selamlamış devamında doğru isimlerle gitmiş ama falın benimle ne gibi bir alakası olduğunu henüz çözemedim. Ne beni ne karşı tarafı teğet bile geçmemiş tamamen yanlış tespitler :)) Benim için tek kelimeyle fiyaskoydu. (fallar da karışmış olabilir çünkü başta isim zaten alakasız her ne kadar devamında doğru isimler geçse de)

Jelizaroze: Ugga’nın falı gelene kadar kalan 3 kredim vardı, sanal kahve fincanına itibar etmem ama laf olsun diye göndereyim dedim çevirim içi görünce belki hemen de bakar mantığıyla. Sanal fincan diye ben geçiştirirken kafamda, harika bir fal yorumu geldi şaştım kaldım :)) Tespitler ve nokta atışları var resmen. Demek ki sanal kahve de olsa özenle biri bakıyorsa gerçekten doğru bakabiliyormuş onu anlamış oldum. Hatta bana diğer tespit ve nokta atışları dışında en basit örneği yazayım bir yere gitmek için bir kıyafet alacaksın demiş ve bingo. İş yemeği var bu ay ortalarında ve ben kıyafet almayı düşünüyorum :)

Bunların dışında Ankara’da yüz yüze baktırdıklarım oldu ama sanal olarak bunlar arkadaşlar. Elbette birimize çıkan diğerimize de çıkacak diye bir şey yok ama fikir olması açısından bendeki durum bu…

Ben şahsım adıma söyliyeyim dün sabah fark ettiğim ve dayanamayıp dün tekrar baktırdıktan sonra tek favorim var o da Rania oldu (birde baktırdığımı bile hatırlamadığım fakat yukarıda belirttiğim doğru tespitleriyle ve henüz patlamamış olan Gonca Polat) eğer o da patlarsa aha buraya yazıyorum o siteden kaydımı kuydumu sildirecem :)

Henüz patlamamış ve beklemede olduğum:

Rania Hadwa, Gonca Polat, Ugga, Jelizaroze var bu durumda. Yani yeni yıla ya patlayan fallarımla girecem ya da ağzım kulaklarımda girecem. Mutlaka burada belirtirim durumu.

Not: Aklım Venüsamber, saraylı ve luna’da kalmadı değil hani buradaki yorumlara istinaden :) ama bunları bi bekleme kararı aldım patlarsa bende iflah olmam direkt bu üçüne baktırırım sanırım :)

Allah tez vakitte bu illetten bizi kurtarsın :)))

Canim rainayi tekrar mi denedin uzun mu sürdü fali biraz daha detay verebilirmisin canli sohbeti nasildi :)

Canim rainayi tekrar mi denedin uzun mu sürdü fali biraz daha detay verebilirmisin canli sohbeti nasildi :)
Evet canım dün akşam denedim dayanamadım :))) Biz akıllanmayız ne diyeyim :))) Ben Eylül'ünkü gibi olur diye çekiniyodum ya ama sonra gözümü kararttım amaan dene gitsin dedim ve başında da kendisine ya ben bu süre olayından çekiniyorum yarım kalır diye dedim o da bana ben seni hiç yarım bırakı gönderir miyim dedi ve süre nasıl aktı gitti bilemedim. kafamda içimde hiç soru işareti kalmadı o da hani burada arkadaşlar o sitede bir erkekten bahsediyolardı adı aklımda değil, süreyi durduruyo vs diye o da öyle yaptı ve bir saat bakmış oldu. Çok rahatladım sanırım onla elektriğimizde çok tuttu. İnanılmaz pozitif biri zaten ve hislerine de güvendim çünkü dün tesadüf falı tekrar okuyunca eski falını zaten tam da onun dediği gibi yaşadığımı fark ettim. Herkes gibi benim de nihayet bi favori falcı durumum oldu :))) süreden çekinmene gerek yok onu test etmiş olduk böylece. daha önce sadece tarot bakıyodu ben siteye uzun zamandır girmeyince katina da eklemiş ve canlı sohbete geçmiş dün fark ettiğimiz gibi. ben katina denedim bu defa hatta kartlar pek parlak değildi onu da dedim sanırım kartlarım da pek parlak değil dedim. o da kartalr önemli değil, önemli olan hisler zaten dedi ve geçen defaki gibi hisleriyle yorumladı 12'den de vurdu. yorumumda belirttiğim gibi bir an annesi olsa onu bukadar tarif edebilir anca dedim :))) benim tecrübem bu oldu canım :)

Kızlar luna mı selena mı tarotta?

canım ben lunayı begendım bana baya bır bıldı ama arkadaşıma hıc bılemedı :S
selenada burda begenen arkadaşlarım cok onlara bıldı bana bılemedı sen ıc sesını dınle hangısı daha yakın gelıyorsa yanı bırıne tutan bırıne tutmayabılıyor bıde herkesın her falı aynı olmuyor atıyorum ben selenaya tarot atmıstım o kadın su falında ıyı gıbı gıbıı ..

Anladım canım evet selenaya su falı iyi diyorlar o zamn lunaya atacağım benim içimden luna geçiyor

Anladım canım evet selenaya su falı iyi diyorlar o zamn lunaya atacağım benim içimden luna geçiyor

yanı herkezın kı farklı oluyor rezzan abla varya mesela ondan ornek verıyım ben onun tarotunu hıc begenmıyorum ama kahvesı ıyıdır gercı net yorumlar yapmamaısını ztn sevmıyorum havada kalıyor ama hıslı kadın yınede ..yorumlarını beklıyoruzz bıde luna baya bekletıyorr haberın olsun

Canim uzun uzun anlatmissin valla cok tesekkur ederim evet kerem avsara ben baktirdim kendisi yarim saat bakmis falima oda sureyi durdurdu bende deneyebilirim merak ediyorum ama bisuru fal baktirdim suan beklemedeyim kriz animda denemem yakindir o zaman umutlanmak istemiyorum artik bide :)

Aaa olmadı şimdi içim darlanıyor falcıyı beklerken yaa

Rica ederim canım sonuçta olumlu olumsuz tecrübelerimizi paylaşıyoruz burada. Bn de bekleme kararı aldım. Dediğim gibi ya yeni yıla patlayan fallarla giricem ya da ağzım kulaklarımda giricem :)) ben de o siteden soğuyunca açıkçası girip kerem avşara baktırmadım (böylece adını hatırlamış oldum) ama sanırım baktıranlar memnun, eğer patlarsa benimkiler ki aslında kesin bir dille kaydımı silecem o siteden diyorum ama finali onunla d ayapabilirim o sitede bilemedim. deneyerek öğreniyoruz işte :)

Valla bende zaten orda iki kisiyi denedim galiba bende silicem beklemedeyim 2 3 aya belli olur her şey birde venusu denerim tamam :)

Valla bende zaten orda iki kisiyi denedim galiba bende silicem beklemedeyim 2 3 aya belli olur her şey birde venusu denerim tamam :)
Venüs benimde aklımda eğer yeni yıla patlayanlarla girersem tabii. ama patlamazlarsa en azından artık kime gideceğimi biliyorum. Sanırım bu enerji meselesi doğru yani kimize herşeyi bilen de çıkıyor kimizeyse fiyasko bir fal çıkıyor ilginç yani :) ama denedikçe herkes tecrübesini paylaştıkça bir fikir oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…