- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
- Konu Sahibi _MedceziR_
Kızlar bazı fallarımın üzerinden çok geçtiği için silinmişler..Ben memnun kaldıklarımı yazacağım..
Tellwe:
Medyumselena
ugga
sibella01
barkiel
ugganın her dediğini yaşadım diyebilirim, medyumselena gelecekte zaman zaman yanıldı ama enerjisi ve hisleri çok kuvvetli..Kimsenin bilmediği detayları bilir..Bana göre çok başarılıdır bu konuda..
Bu isimler harici memnun kaldığım kimse olmadı. Hemen hemen hepsine baktırdım..
Bir de luna başarılıymış ama ben baktıramadım. Saraylıhanım da denenebilir.
Binnaz:
Çağan ariman
Kerem Avşar
Bu iki isim haricinde gerisini at çöpe..Ben açelyadan da memnun kalmıştım ama sanırım cherry memnun kalmamıştı ondan. Bir de selin imer var..Ben baktırdığım isimle ilgili yorum alamadım, eski eşimle ilgili bir fal olmuş..
Falalem:
ester kira
meryem
Gerçekten çok başarılılar..Mert reikiden memnun kalmadım. rezzan ablanın kahve falı yorumu çok iyi ama gelecekte patladı bende.
Falsepeti:
Nesibe haricinde at çöpe. Nesibe de geçmiş ve anlık durumda çok iyi.
Venüs ambere henüz baktıramadım.
Ha bir de ilkay gür var..O da başarılı bulduklarımdan..Dediklerini yaşadım diyebilirim.
Tellwe:
Medyumselena
ugga
sibella01
barkiel
ugganın her dediğini yaşadım diyebilirim, medyumselena gelecekte zaman zaman yanıldı ama enerjisi ve hisleri çok kuvvetli..Kimsenin bilmediği detayları bilir..Bana göre çok başarılıdır bu konuda..
Bu isimler harici memnun kaldığım kimse olmadı. Hemen hemen hepsine baktırdım..
Bir de luna başarılıymış ama ben baktıramadım. Saraylıhanım da denenebilir.
Binnaz:
Çağan ariman
Kerem Avşar
Bu iki isim haricinde gerisini at çöpe..Ben açelyadan da memnun kalmıştım ama sanırım cherry memnun kalmamıştı ondan. Bir de selin imer var..Ben baktırdığım isimle ilgili yorum alamadım, eski eşimle ilgili bir fal olmuş..
Falalem:
ester kira
meryem
Gerçekten çok başarılılar..Mert reikiden memnun kalmadım. rezzan ablanın kahve falı yorumu çok iyi ama gelecekte patladı bende.
Falsepeti:
Nesibe haricinde at çöpe. Nesibe de geçmiş ve anlık durumda çok iyi.
Venüs ambere henüz baktıramadım.
Ha bir de ilkay gür var..O da başarılı bulduklarımdan..Dediklerini yaşadım diyebilirim.