Online Fal Deneyimlerimiz ve İyi Falcılar

Kızlar bazı fallarımın üzerinden çok geçtiği için silinmişler..Ben memnun kaldıklarımı yazacağım..

Tellwe:
Medyumselena
ugga
sibella01
barkiel

ugganın her dediğini yaşadım diyebilirim, medyumselena gelecekte zaman zaman yanıldı ama enerjisi ve hisleri çok kuvvetli..Kimsenin bilmediği detayları bilir..Bana göre çok başarılıdır bu konuda..

Bu isimler harici memnun kaldığım kimse olmadı. Hemen hemen hepsine baktırdım..
Bir de luna başarılıymış ama ben baktıramadım. Saraylıhanım da denenebilir.

Binnaz:
Çağan ariman
Kerem Avşar

Bu iki isim haricinde gerisini at çöpe..Ben açelyadan da memnun kalmıştım ama sanırım cherry memnun kalmamıştı ondan. Bir de selin imer var..Ben baktırdığım isimle ilgili yorum alamadım, eski eşimle ilgili bir fal olmuş..

Falalem:
ester kira
meryem

Gerçekten çok başarılılar..Mert reikiden memnun kalmadım. rezzan ablanın kahve falı yorumu çok iyi ama gelecekte patladı bende.

Falsepeti:
Nesibe haricinde at çöpe. Nesibe de geçmiş ve anlık durumda çok iyi.
Venüs ambere henüz baktıramadım.

Ha bir de ilkay gür var..O da başarılı bulduklarımdan..Dediklerini yaşadım diyebilirim.

Hiç bulaşmayın, elini veren kolunu kaptırıyor :KK48:
Ben de meraklıyım böyle fallara falan, kafelerde çok baktırmışlığım var, iş yerinde de çaycı ablanın yakasına yapışıyorum 3 günde bir.
Ciddi misiniz bulaşmama konusunda?
Şu Kerem Avşar'ı bi deneyeyim diye düşünmüştüm ama.

Ben de meraklıyım böyle fallara falan, kafelerde çok baktırmışlığım var, iş yerinde de çaycı ablanın yakasına yapışıyorum 3 günde bir.
Ciddi misiniz bulaşmama konusunda?
Şu Kerem Avşar'ı bi deneyeyim diye düşünmüştüm ama.

Eğer bulaşacaksan ester kira, ugga, medyumselena yı önerebilirim ben..

esterkira falalemde, diğerleri tellwe.com da..

Okuyanlar icin yazayim, Binnazablanin %99.9u berbat. Hic mi bir sey bilinmez......Selin Imer ve Kerem Avsar'i tenzih ederek soyluyorum. Selin Imer'in dediklerinden cikanlar oldu. Kerem Avsar'a baktirmadim ama burda begenilmis. Gerisine para kaptirmayin derim. Kesira, Haleh, Esin Guven, Dalya, Acelya vs vs ben hepsine baktirdim, istediginizi sorun, hepsi sallamasyon :)

Son düzenleme:
Okuyanlar icin yazayim, Binnazablanin %99.9u berbat. Hic mi bir sey bilinmez......Selin Imer ve Kerem Avsar'i tenzih ederek soyluyorum. Selin Imer'in dediklerinden cikanlar oldu. Kerem Avsar'a baktirmadim ama burda begenilmis. Gerisine para kaptirmayin derim. Kesira, Haleh, Esin Guven, Dalya vs vs ben hepsine baktirdim, istediginizi sorun, hepsi sallamasyon :)
Benimde orada iki tane sağlamım var şimdilik bakalım yılbaşına kadar bekleyip görücez patlar mı patlamaz mı benimkiler. Ben de Selin İmer ve Kerem Avşar'ı denemedim siteden soğuyunca. Kimine tutuyo kimine tutumuyo şans :)

Simdi Falalem'e geliyorum :

Mert Reiki- begenenleri var, bana cikmadi cunku karsi taraf cok dengesizdi.

Kahve falinda Meryem ve yeni gelen Isik diye bir hatun var, onlari cok begendim.

Tarotta : Ben tarot sevmem, genelde kahve baktiririm. Bir keresinde Ask Tarotu diye bir hatuna baktirmsim, yazdiklarini simdi okudum, dediklerinden cikanlar olmus.

Tellwe yle devam edeyim:

Adam gibi bakanlar : Kiraze , TatliCadi, CrimsonLady, SarayliHanim, Fama, Galen , Luna06, Selena, Barkiel, esince, Jelizarose

TatliCadi bir numara bence. Dediklerinden cikanlar oldu.

SarayliHanimin kehanetlerinden yasadiklarim oldu.

Galen, Selena, ani super bilmisler ama gelecek patladi. Ikisine de kalsa simdiye kadar evli mutlu cocukluydum.

Esince: Bana hic uymadi enerjisi, ama cok iyi bir falci, dediklerini yasayanlar var.

Fama, Luna06 , Barkiel, Jelizarose : Ani iyi yorumlamislar; gelecegi zaman gosterir.

Luna nin suya baktigi belli, zira ani kusursuz bilmis. Boyumu bildi sohbette, bana sen 1.70sin dedi?!

Mercury : Pembe tablocu, nokta atisi veya soke edici bir sey yok. Pahali bence, parasina degmez.

Kehriban : Olumsuz konustuklari cikiyor. Olmaz dedigi seyler olmuyor. Olur dedigi seylerin akibetini bilemem tabi :) Olumsuzu catir catir yaziyor.

Falsepeti:

Venusamber : Tek gecerim, her dedigini yasadim diyebilirim. Ilginc ayrintilar biliyor. En iyi online falci bence O'dur. Hic hesapta olmayan seyleri aylar onceden bilmis.

Melek : Bana hic uymadi, dedigi olumlu olumsuz hicbir sey cikmadi. Begenenleri var cok ama.

Nesibe : Nesibe'ye 2 kere mi 3 kere mi ne baktirdim. 2 ve 3 cikmadi, dinlerken cikma olasiliklari var diye dusundum ama cikmadilar. 1.fali bu ne be diyerek dinlemistim, bana gore cikma olasiligi hiiiiic yoktu. Dedigi 1 sey , bu ne be dedigim 1 sey , 1 yil sonra olacak gibi. O da zaten daha sonra demis. Bu falin ucu acik, dedigi seylerin hala cikma olasiligi var.
Yani bana cikti mi cikmadi mi, uydu mu bilemicem ama online falda tartisilmaz en iyi isimlerden.

Huseyini daha denemedim ama bu sitenin gerisi tirt.

Online olmayanda , Cezmi beni cok sasirtmisti, hala da sasirtmaya devam ediyor. Helal.

Son düzenleme:
Simdi Falalem'e geliyorum :

Mert Reiki- begenenleri var, bana cikmadi cunku karsi taraf cok dengesizdi.

Kahve falinda Meryem ve yeni gelen Isik diye bir hatun var, onlari cok begendim.

Tarotta : Ben tarot sevmem, genelde kahve baktiririm. Bir keresinde Ask Tarotu diye bir hatuna baktirmsim, yazdiklarini simdi okudum, dediklerinden cikanlar olmus.

Tellwe yle devam edeyim:

Adam gibi bakanlar : Kiraze , TatliCadi, CrimsonLady, SarayliHanim, Fama, Galen , Luna06, Selena, Barkiel, esince, Jelizarose

TatliCadi bir numara bence. Dediklerinden cikanlar oldu.

SarayliHanimin kehanetlerinden yasadiklarim oldu.

Galen, Selena, ani super bilmisler ama gelecek patladi. Ikisine de kalsa simdiye kadar evli mutlu cocukluydum.

Esince: Bana hic uymadi enerjisi, ama cok iyi bir falci, dediklerini yasayanlar var.

Fama, Luna06 , Barkiel, Jelizarose : Ani iyi yorumlamislar; gelecegi zaman gosterir.

Luna nin suya baktigi belli, zira ani kusursuz bilmis. Boyumu bildi sohbette, bana sen 1.70sin dedi?!

Mercury : Pembe tablocu, nokta atisi veya soke edici bir sey yok. Pahali bence, parasina degmez.

Kehriban : Olumsuz konustuklari cikiyor. Olmaz dedigi seyler olmuyor. Olur dedigi seylerin akibetini bilemem tabi :) Olumsuzu catir catir yaziyor.

Falsepeti:

Venusamber : Tek gecerim, her dedigini yasadim diyebilirim. Ilginc ayrintilar biliyor. En iyi online falci bence O'dur. Hic hesapta olmayan seyleri aylar onceden bilmis.

Melek : Bana hic uymadi, dedigi olumlu olumsuz hicbir sey cikmadi. Begenenleri var cok ama.

Nesibe : Nesibe'ye 2 kere mi 3 kere mi ne baktirdim. 2 ve 3 cikmadi, dinlerken cikma olasiliklari var diye dusundum ama cikmadilar. 1.fali bu ne be diyerek dinlemistim, bana gore cikma olasiligi hiiiiic yoktu. Dedigi 1 sey , bu ne be dedigim 1 sey , 1 yil sonra olacak gibi. O da zaten daha sonra demis. Bu falin ucu acik, dedigi seylerin hala cikma olasiligi var.
Yani bana cikti mi cikmadi mi, uydu mu bilemicem ama online falda tartisilmaz en iyi isimlerden.

Huseyini daha denemedim ama bu sitenin gerisi tirt.

Online olmayanda , Cezmi beni cok sasirtmisti, hala da sasirtmaya devam ediyor. Helal.

Beybim venüsamberi ben bunca zaman nasıl atlamışım ya. Acilen baktırmam lazım..

Mrb arkadaşlar yeniyim burada :)) bir fal tutkunu olarak hemen katilmak istedim sohbete. Binnaz abla deneyimlerinizi okudum umut ışık i deneyeniniz oldumu hic

Evet öyleymiş..Yani bi milyon gereksiz insana baktırmışım, venüsü kaçırmışım..İşte tellwede olunca kaçırmamak işten değil..Sürü gibiler..Beğendiklerimiz denk geliyor da öyle keşfediyoruz.
vallahi tatlım özellikle cherryle elektrikleri çok tuttu hatunun.. ben uzun zamandır baktırmıyorum tellwedeyken kahve baktırmıştım.. kahvesine rastlarsan kahve at derim.. bir de zamana yayılabiliyor gerçekten de dedikleri.. bana 8 ay önce dediği günleri yaşıyorum yani ki hiç aklımda olmayan gelişmelerdi.. baktırdığında ne alaka diyebilirsin

kızlar madem özet geçiyoruz ben de yazayım ki bendeki gelişmeler çok net sonuçlu oldukları için artık uzak durmam gereken falcıları da biliyorum:

nesibe: gerçekten yeri ayrıdır kendisinin.. gerçi en son bana küstü sanırım ama ben sever-sayarım ve su falı diyince yeteneğini konuşturan bir hatundur kendisi.. kişiliği de özel biri..
selena: bu hatun da su bakar ve gerçekten anı-geçmişi iyi görür. benim hoşlandığım çocuğun geçmişindeki hatunun kişiliğini bilmiş mesela taa ilk falında, ben bile bilmezken..bunun dışında insaniyeti gerçekten mükemmel biri. düşünceli, kibar.
luna: beni şaşırtan falcılardan oldu. dediklerini yaşadım. ben baktırdığımda popüler filan değildi, aylar önceydi, artık da baktıramam sanırım fiyatları yüksek.
kehriban: bu hatunun kesinlikle yeteneği var..kısacık bir fal gönderiyor ama nokta atışı dolu..bizim hoşlandığım erkekle bir kavgamız olmuştu o zaman atmıştım ona, hayır bilmediğn şeyler var, şöyle şöyle diye hatun resmen olayı yazmıştı, 3 ay sonra öğrenebildim ben bunları..ama çok nadir giriyor :KK43:
fama: son dönem favorilerimden.. anı iyi biliyor..sudan yararlandığını düşünüyorum çünkü bu kadar nokta atışı nasıl yapar başka türlü bilmiyorum.
selin imer: ilk falı komple çıkıp ikincisi komple çıkmayan bir falcı.. ben de anlamadım bu işi. ama severim.
venusamber: bu kızı çözdüm ben, bunaltmamak gerekiyor, güçlü kadın imajı çizmek gerekiyor ki döktürsün...ve elektirği tutan olursa adeta ciğerini okuyor..bana benim bile kendime itiraf edemediğim korkularımı pat pat söylemiştir. bi de ailevi çok ilginç bir ayrıntıyı bilmişti. ona şaşarım hala.. ama suyla deskteklemediğini çok iyi biliyorum, sormuştum :)
rezzan abla: ilk falı çok çok iyiydi.. sonrakiler maalesef
nalan abla: bu kadın da hisli kesinlikle,,ilk falı gerçekten iyiydi sonrakileri bilemiycem..enerjisi düşmüş gibiydi ama hisleri var.
meryem: 1 kere baktırdım, memnun kaldım ama genel bir faldı, geleceğe dair şu olur diyeiyorum.

bunların dışında ruhani, medyumtuna, melek, mertreiki gibilerin falı asla çıkmadı bana..

X