Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Buda benim 5bucuk aylık burnum

Eklentiler

• Instasize_0214141806.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 940
Teşekkürler. umarım kimse sıkıntı yaşamaz benim yaşadığımı. gerçekten çok zor bi durum. İlk günden beri sıkıntıları farketmiştim zaten. doktorum düzelecek bekle diyordu. ama ben çok üzülüyordum. ilk zamanlar (aylar diyebilirim sanırım) daha şişti, biraz inceldi sonra, şişlik biraz indi. kalkıklığı da 1 yıl sonra filan belli belirsiz indi. Bir de burun ucum böyle toparlak durmuyordu, biraz daha düzgündü. tek parça gibi duruyordu en azından. ameliyattan hemen sonra dahil hiç bir zaman güzel oldu benim burnum diyemedim, fena değil bile diyemedim. zaten nefes alamamaya başlamıştım. şişlikler inince o da düzelir sandım ama hiç bir zaman düzelmedi. çevrem de güzel olmuş diyemedi. burası böyle mi kalacak, o kadar da fena değil gibi yorumlar yaptılar. sonuç böyle işte :.(

ahh ahh. burun gerçekten sıkıntılı bir organ. görüntüyü geçtim nefes alma işlevini yerine getirmediği anda daha da üzülüyo insan.

Kızlar erkek arkadaşım bugün revizyon ameliyatı oldu biraz gripti şuan felaket baskı hissediyorum diyor. Normalde ağrıya dayanıklıdır .Ama şuan felaket ağrısı varmış.Bu normal mi endişelendimde

11.günüm bugün:)

Eklentiler

• image.jpeg
    51,5 KB · Görüntüleme: 1.243
  • image.jpeg
    55,2 KB · Görüntüleme: 1.108
  • image.jpeg
    68,3 KB · Görüntüleme: 1.093
Son düzenleme:
geçmiş olsun seyda586 asla ameliyatlı olduğu belli değil. çok beğendim. işte böyle minimal değişikliklerle çok şey farkedebiliyor. doktorun kimdi acaba?

geçmiş olsun seyda586 asla ameliyatlı olduğu belli değil. çok beğendim. işte böyle minimal değişikliklerle çok şey farkedebiliyor. doktorun kimdi acaba?
Çok teşekkür ederim:) adana aşkım tüfekçi hastanesinde başhekim yardımcısı Niyazi Şimdivar ameliyat sonrası da benim için sorunsuz geçti doktoruma çok teşekkür ediyorumm. :)

Kizlar ben hep ameliyat olduktan sonra ne kadar degismis onu merak ederdim o yuzden bu sekiz aylik degisim surecini merak edenlerle paylasiyorum
Çok güzel canım. Kavisli hali çok daha güzel. Bakalım 8 aylık burnum nasıl olucak :)

Şimdiki burnumda kusur buluyordum çünkü doktora burun ucunu biraz küçültmesini istemiştim o da sonradan sorun oluyor yapmadım falan demişti ama şimdi önce/sonra yapınca... Aslında iyi olmuş ama burun ucum çok şişik. Doktor ödemler inmiş oraya falan dedi bekliyorum artık ne olacak. Küçülür mü sizce biraz daha? Ameliyat olalı 20 gün falan olmuştur.

Eklentiler

• image.jpeg
    27,6 KB · Görüntüleme: 1.061
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…