• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kızlar erkek arkadaşım bugün revizyon ameliyatı oldu biraz gripti şuan felaket baskı hissediyorum diyor. Normalde ağrıya dayanıklıdır .Ama şuan felaket ağrısı varmış.Bu normal mi endişelendimde o_O
Gayet normal benimde ilk 4 gun feci bi baski vardi alcidan ve tampondan dolayi,tamponlar cikinca rahatliycaktir

10 günlük burnuşummm :)

Eklentiler

• image.png
    image.png
    453 KB · Görüntüleme: 1.072
Moralinizi bozmak gbi olmasında bayağı yamuk olmuş ya eski hali daha güzel görünüyor.nasıl bi.doktır bu ya görmüyomu burunun halini, ne cevap veriyor merak edıyorrum.gidip doktoru paralıycaksın ya ne hale getırmiş.üzüldüm cidden.origamiracle adlı kullanıcı için bu yazdıklarım.

Merhabalar, siteye yeni üye oldum, bu konu hk. Öneri ve doktor eleştirilerinize açığım, bir de ameliyat olmaktan vazgeçtiğim bir doktor var onun hakkında yazmak istiyorum

Prof. dr. Erdem Tezel e arkadaşımın ameliyatını gördükten sonra başvurdum ve çeşitli fotoğraflarımı gönderdim, çok sayıda doktor tanımamıza rağmen doğal burun felsefesine inandım. Kendisi uzaktan yapılan görüşmelerde oldukça sıcak ve yardımseverken muayenehanesinde oldukça sinirli ve hastanın isteklerne kulak asmayan bir tavra büründü. Uzaktan gönderdiğim fotolara lokal anestezi ile bile burun yaparım derken yanında yaklaşık 3 sn sürmeyen burnuma ışık tutması ardından kemiğimi muhakkak kırması gerektiğini belirtti, hal böyle olunca yakında düğünüm olacağından korktum ve ertelemek istedim kendisine bu durumu ifade ederken terslendim tokalaşmadan ben bir daha sizi ameliyat etmem diyerek bizi yaka paça dışarı attı tabii çok önemli muayene parasınıda alarak, muayenemiz genel olarak dünyaca ünlü star örneklerimi gösterirken kendisinin bunları begenmemesi ile geçti zaten, çünkü Kim Kardashian Blake Lively ve Gisele Bünchen gibi burunları yapan doktorlar beceriksiz bulundu, kendisinin bana gösterdiği 3 örnek ise internet sayfalarında da dolaşan hastalarının resimleriydi ki beğenilecek tarafları yoktu burunlar eskisine oranla daha hacimli görünüyorlardı. Biryandan da kendisini övmekten bnm isteklerime kulak asmayarak bnm isteklerimi begenmeyip bak ameliyat etmeyeceğim haaa die tatlı espriler yaptı, nerede hipokrat yeminleri nerede ülkemizin değerli PROFESÖRLERİ artık herkes ve herşey olmak çok kolay ama önce insan olmamız gerektiğini herkesin sandığınız kadarda basit olmadığını unutmayalım, dünyanın en iyi doktoru olsa burnumu yaptırmayacağıma çok emin olduğum kişidir nitekim kendisi erteleme istedim diye beni kovmuştur , birde onlarca şikayetçi hastasının yorumlarını da okumuştum ama muayenehanede söylediğine göre asla şikayetçi olan olmamış. kim oldugumu hemen anlayacaktır bu öfkesine karşı da tehdit bile edebilir beni :) ya da site yöneticileri ile bağlantı vardır kısa sürede kamufle olur. Buarada kendisinin bana uzaktayken tanımıyorum dediği asıl doktorumu gayet iyi tanıdığını muayenehanede sölemesi çok manidar oldu onlar çok küçüğüm filan ifadeleri yas ibaresnden öte rahatsız ediciydi nitekim benim doktorum asalet abidesi , insana güven ve huzur veren bence dünyanın ennn harika doktoru ( kendi doktoruma göğüslerimi yaptırttım sadece) bir hata yapıp arkadaş tavsiyesi ile başka doktorla görüştüm ama olsun İstanbul doktoru egosunu, ve nereden nereye durumu ile insani iletişim becerilerini görmüş oldum. Teşekkürler

Dr.esabil eker hakkında bilgisi olan varmı peki?? Sincan devlet hastanesindeymş..fiyatı çok uygun dıye duydum.bütçemde fazla olmadığı için görüşmete gidicem haftaya.hiç burun estetiği olan bilgisi olan varmı?

Hm
Doktorum muhammet dilber.suanlik hersey guzel gidiyo umarim sonrasida guzel olur :)[/QU. Hmm duymuştum o doktorun iyi olduğunu, istanbulda o doktor..ben ankaradaym malesef bide bütçem biraz kısıtlı uygun fıyat olması gerekiyo

Şimdiki burnumda kusur buluyordum çünkü doktora burun ucunu biraz küçültmesini istemiştim o da sonradan sorun oluyor yapmadım falan demişti ama şimdi önce/sonra yapınca... :KK70: Aslında iyi olmuş ama burun ucum çok şişik. Doktor ödemler inmiş oraya falan dedi bekliyorum artık ne olacak. Küçülür mü sizce biraz daha? Ameliyat olalı 20 gün falan olmuştur.
Merhaba burnunuzu çok beğendim alınmayın ama önceki burnunuzdan böyle bir burun yapmak marifet :anneadayı: Nefes alma probleminiz var mıydı burnunuzu önden de görebilir miyim

Prof. Dr. Reha Yavuze hak. Çok güzel şeyler duydum bilgisi olan veya ameliyat olan varsa görüşmek isterim
Benim bir tanıdığıma Reha Yavuzer ameliyat yaptı. Şu anda belki 5 yıl olmuştur. İnce zarif çok güzel oldu burnu. Nefes alması da cok iyi. Mükemmel değil ama mükemmele çok yakın bir burnu var arkadaşımın. Ankara'da olsa ben de görüşürdüm.

Benim bir tanıdığıma Reha Yavuzer ameliyat yaptı. Şu anda belki 5 yıl olmuştur. İnce zarif çok güzel oldu burnu. Nefes alması da cok iyi. Mükemmel değil ama mükemmele çok yakın bir burnu var arkadaşımın. Ankara'da olsa ben de görüşürdüm.
Kendisinden çok bahsediliyor, zaten gazi hastanesi bünyesinden olması beni çok mutlu etti, kendisiyle yaz aylarından sonra görüşmeyi düşünüyorum. Burada da bilgilendirme yaparım :)

Arkadaşınızın öncesi sonrası resim görme imkanım olabilir mi?

Back