Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)

Son düzenleme:
Canım çok tesekkur ederim ancak hersey yeni basliyor aslinda, zira ben 18 Ocakta 2. ameliyatimi oluyorum kismetse ... Bu benim ilk ameliyatim evet cok dogal oldu ancak burnumun ustunde bir kemik olustu yeniden, kemer gibi , cok gerek olmasa da ben bir kez daha ameliyat olmaya karar verdim. Son ameliyattan sonra yine resim paylasirim ...

Yeniden ucret oduycekmisin canim..ismail beymi dedi yeniden yapalim diye senmi istedin..bide senin kemik ne zaman olustu.bende ameliyat oldum benim revizyon kikirdak eklendi bana burun sirtina ama bu seferde sanki cok yuksek olmus gibi geliyor gerci ismail bey bir iji hafta icinde inicek beklemen lazim dedi..ben ismail beye cok guveniyorum o yuzden kendisine oldum ...ama insallah iner yaaa cok yuksek olmus hatta kemerli gibi

Merhaba canım, yeniden ücret ödemeyeceğim,sadece hastane masrafları o da zaten doktora ödenmiyor ... Benim burnum ile ilgili memnuniyetsizliğimi görünce (ilk 3 ayda) kendisi endişelenmemem gerektiğini,gerekirse ufak bir operasyonla sıkıntılı bulduğum yerleri düzeltebileceğini söyledi. En son 1 yılım dolduğunda gittiğimde ise kendisi de ucu biraz daha kalkık olabilirmiş,sırtını törpüleyebilirmişiz dedi ve direk revizyon tarihini konuşmaya başladık. Kemik ise hatırldığım kadarıyla 1.aydan sonra belirginleşmeye başladı bende canım ... Seninkide revizyon ameliyatı sanırım, nasıl geçiyor 2.operasyon, ilkine göre daha mı ağrılı, ya da daha mı zor ?

canım iyiki böyle bir bölüm açmışsın çok akıllıca farklı farklı yerlere bakınmak zorunda kalmamış olacağız böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…