Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Usekiz ay bitmis nasil bitti ben bile anlamadim bir ameliyata karar verin gerisi corap sokugu kizlar

Eklentiler

• CYMERA_20160215_232559.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 782
yahu fatih eraslan ve tamer taş hakkında kimsenin bilgisi yokmu c.tesi ameliyat olucam artık biride bana yardım etsın pofff:-(

Canim masallah seninki cok guzel olmus benim de umdugum boyle biseydi ama bugun 3. gunum burnumu gordum ve şoktayim psikolijim bozuldu resmen
Canim suan uzulmen icin cok erken birak burnunu yuzun dahi sisiyor moral olsun sana ameliyat ikinci gunumu aticam ucu atsam ameliyat olmazlar herkesin vucudu farkli reaksiyon gosteriyor daha o sisler inecek odem atacakcsin burun sekillenecek uzulme sakin bosuna

Eklentiler

• 1435367038644.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 1.202
Merve cnm burnun burda bile güzel belli yanı doktorunu bi bulamadım yalnız en beğendiğim burun forumda

Ah canim benim ya nasil olmussun boyle ama masallah degmis ya insallah benimki de dedigin gibi olur cok tesekkur ederim yuregime su serptin

Amanınn. Sen baya kötü çıkmışsın ya benimde çok şişti ama bu kadar değil alnının ortasında bile yumurta oluşmuş.
Ama şu sonuca değmiş gibi görünüyor.. Kaç kere söyledim bilmiyorum ama burnun inanılmaz güzel ya önceki hali de küçüktü heralde dimi? Çünlü doktorlar bu kadar küçük yapamıyolar

geçmiş olsun. tampon kaç günde çıktı acaba

Sonrası ve öncesi halim 1 haftaligim bu resimde

Eklentiler

• 20160212_113242.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 1.144
  • 20160107_152950.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 1.137
Doktorunuz kim ? Ben önden çok beğendim. Baya küçülmüş. Benim de burnum önden çok büyük. Yardımcı olur musunuz lütfen
Meraba.aslinda resimde buyuk olan amaliyattan sonraki sis burnum.kucuk olan eski hali bende sadece kemer torpulendi.prof.dr.Emre Üstündag.cok iyi bir dr.internetten bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…