Gayet normal benimde ilk 4 gun feci bi baski vardi alcidan ve tampondan dolayi,tamponlar cikinca rahatliycaktirKızlar erkek arkadaşım bugün revizyon ameliyatı oldu biraz gripti şuan felaket baskı hissediyorum diyor. Normalde ağrıya dayanıklıdır .Ama şuan felaket ağrısı varmış.Bu normal mi endişelendimde
Kizlar ben hep ameliyat olduktan sonra ne kadar degismis onu merak ederdim o yuzden bu sekiz aylik degisim surecini merak edenlerle paylasiyorum
hiç morluk yok maşallah9.gunum
Hangi Doktor yaptı. Güzel duruyor.fiyat nedir acaba9.gunum
bekliyıruzz cnmMerhabalar, siteye yeni üye oldum, bu konu hk. Öneri ve doktor eleştirilerinize açığım, bir de ameliyat olmaktan vazgeçtiğim bir doktor var onun hakkında yazmak istiyorum
Doktorum muhammet dilber.suanlik hersey guzel gidiyo umarim sonrasida guzel olur :)Hangi Doktor yaptı. Güzel duruyor.fiyat nedir acaba
evet cok hafif morluk olmustu hemencecik gecti onlarda :)hiç morluk yok maşallah
Doktorum muhammet dilber.suanlik hersey guzel gidiyo umarim sonrasida guzel olur :)[/QU. Hmm duymuştum o doktorun iyi olduğunu, istanbulda o doktor..ben ankaradaym malesef bide bütçem biraz kısıtlı uygun fıyat olması gerekiyo
Merhaba burnunuzu çok beğendim alınmayın ama önceki burnunuzdan böyle bir burun yapmak marifetŞimdiki burnumda kusur buluyordum çünkü doktora burun ucunu biraz küçültmesini istemiştim o da sonradan sorun oluyor yapmadım falan demişti ama şimdi önce/sonra yapınca...Aslında iyi olmuş ama burun ucum çok şişik. Doktor ödemler inmiş oraya falan dedi bekliyorum artık ne olacak. Küçülür mü sizce biraz daha? Ameliyat olalı 20 gün falan olmuştur.
Benim bir tanıdığıma Reha Yavuzer ameliyat yaptı. Şu anda belki 5 yıl olmuştur. İnce zarif çok güzel oldu burnu. Nefes alması da cok iyi. Mükemmel değil ama mükemmele çok yakın bir burnu var arkadaşımın. Ankara'da olsa ben de görüşürdüm.Prof. Dr. Reha Yavuze hak. Çok güzel şeyler duydum bilgisi olan veya ameliyat olan varsa görüşmek isterim
Kendisinden çok bahsediliyor, zaten gazi hastanesi bünyesinden olması beni çok mutlu etti, kendisiyle yaz aylarından sonra görüşmeyi düşünüyorum. Burada da bilgilendirme yaparım :)Benim bir tanıdığıma Reha Yavuzer ameliyat yaptı. Şu anda belki 5 yıl olmuştur. İnce zarif çok güzel oldu burnu. Nefes alması da cok iyi. Mükemmel değil ama mükemmele çok yakın bir burnu var arkadaşımın. Ankara'da olsa ben de görüşürdüm.
Arkadaşınızın öncesi sonrası resim görme imkanım olabilir mi?Benim bir tanıdığıma Reha Yavuzer ameliyat yaptı. Şu anda belki 5 yıl olmuştur. İnce zarif çok güzel oldu burnu. Nefes alması da cok iyi. Mükemmel değil ama mükemmele çok yakın bir burnu var arkadaşımın. Ankara'da olsa ben de görüşürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?