Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Haldun Kamburoğlu na ameliyat olan arkadaş varsa bana ozelden yazabilir mi morluk durumunu tamponun kaç gün kaldığını sorucam

Bu fotodakiler ayni kişi değil gibi geldi. Ayniyse bin şahit isterim inanmak için
:) Çok teşekkür ederim uzun süre eski fotolarıma bakmadığım için ilk baktığımda ben bile bu benmiyim diyorum zaman zaman. Burun çok değiştiriyor simayı. Önceden sert olan yüz hatlarım burun ile yumuşadı ifadem. Yaş geçince sert ifade kötü duruyor zaten yaş ilerledikçe yüzün hafif yumuşak bir ifadeye ihtiyacı var bende ilk zamanlar pişman olsamda zamanla alıştım :) teşekkür ederim tekrar...

çok tatlı duruyor :)

Kızlar bazen Burnumun acısı hoşuma gidiyor bazen düşük geliyor fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim objektif bakamıyor olabilirim
canım burnun gayet güzel banada öyle oluyor sanırım tam 1 sene olmadan burun tam oturmuyor :)

Arkadaşlar ateliniz cıktıgında sizde önden "Avatar" gibi bi görüntüye mi sahiptiniz?
Benım önden cok kötü duruyor. Resmen avatar gibi . Düzelir mi bu
Üstelik eski burnum önden cok daha kibardı inceydi.
ben ilk atelim çıktığında avatar'a benziyorum diye ağlamıştım :) zamanla geçiyor şişlikler indiğinde burnunun modelli ortaya çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…