2000 ödedimBeğendim ne kadar odediniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2000 ödedimBeğendim ne kadar odediniz
Bugün tam 1055 inci günüm, yani 3 yıl olmasına bir ay kalmış. Doktorum da Ankara'dan prof.dr. Serdar Öztürk.Kacıncı günün canım? Benimde 22.günüm ve doğru düzgün nefes alamıyorum bide burun deliklerim eşit değil. Herkes geçer diyor ama iyice evhamlı biri oldum cıktım
Ankara'dan prof dr.serdar öztürk.kime ameliyat oldunuz acaba?
Hı senın baya olmuş canım anladım.. Gördüm şimdi fotoğrafını. Birde profesör olacak...Bugün tam 1055 inci günüm, yani 3 yıl olmasına bir ay kalmış. Doktorum da Ankara'dan prof.dr. Serdar Öztürk.
Düzeltmiyor mu şimdi? Hatasını kabul etmediğine dair bu forumda bazı yorumlar okumuştuk, acaba sende de mi öyle oldu? Çok geçmiş olsun canımAnkara'dan prof dr.serdar öztürk.
öyle mi olmuş? biraz evet biraz hayır diyebilirim.Düzeltmiyor mu şimdi? Hatasını kabul etmediğine dair bu forumda bazı yorumlar okumuştuk, acaba sende de mi öyle oldu? Çok geçmiş olsun canım
Cnm özel msjina bi bakar misin2000 ödedim
Aman duzeltmesin cnm daha da mafeder Abdülkadir göksel Haldun Kamburoğlu muhammed dilber bunlara gitmeni oneririmöyle mi olmuş? biraz evet biraz hayır diyebilirim.
Bence iyice bi arastir doktorlari ve duzelttir canimAnkara'dan prof dr.serdar öztürk.
:) Çok teşekkür ederim uzun süre eski fotolarıma bakmadığım için ilk baktığımda ben bile bu benmiyim diyorum zaman zaman. Burun çok değiştiriyor simayı. Önceden sert olan yüz hatlarım burun ile yumuşadı ifadem. Yaş geçince sert ifade kötü duruyor zaten yaş ilerledikçe yüzün hafif yumuşak bir ifadeye ihtiyacı var bende ilk zamanlar pişman olsamda zamanla alıştım :) teşekkür ederim tekrar...Bu fotodakiler ayni kişi değil gibi geldi. Ayniyse bin şahit isterim inanmak için
çok tatlı duruyor :)Merhabalar, 14 Ocak'ta ameliyat oldum. Medical Park Bahçelievler'de KBB Doktoru Muhammet Pamukçu Bey'e ameliyat oldum. Öncesi ve sonrası fotoğrafları ekliyorum. Sürecimde bin şükür ağrım sızım hiç olmadı. Karar verme sürecinin ne denli zor olduğunu bildiğim için ekliyorum. İnşallah herkesin gönlüne göre olur :)
Detaylı fotoğraflar için Instagram hesabım Kozmooneri takip edebilirsiniz.
çok güzel duruyor canım4 hafta olacak
canım burnun gayet güzel banada öyle oluyor sanırım tam 1 sene olmadan burun tam oturmuyor :)Kızlar bazen Burnumun acısı hoşuma gidiyor bazen düşük geliyor fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim objektif bakamıyor olabilirim
ben ilk atelim çıktığında avatar'a benziyorum diye ağlamıştım :) zamanla geçiyor şişlikler indiğinde burnunun modelli ortaya çıkıyorArkadaşlar ateliniz cıktıgında sizde önden "Avatar" gibi bi görüntüye mi sahiptiniz?
Benım önden cok kötü duruyor. Resmen avatar gibi . Düzelir mi bu
Üstelik eski burnum önden cok daha kibardı inceydi.
benımde aynıydı canım geçiyor sonra :)Burun sırtımda cok şiş yanaklarımla birleşmiş sanki burnum. Allahım inşallah benimde iner düzelir.. Ne zmaan normalleşti
çoook güzel canımEki Görüntüle 1765316 Eki Görüntüle 1765315
Biraz yamuk yükledim galiba ama Selçuk Işık 4,5 aylık burnum :)