• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Bu fotodakiler ayni kişi değil gibi geldi. Ayniyse bin şahit isterim inanmak için
:) Çok teşekkür ederim uzun süre eski fotolarıma bakmadığım için ilk baktığımda ben bile bu benmiyim diyorum zaman zaman. Burun çok değiştiriyor simayı. Önceden sert olan yüz hatlarım burun ile yumuşadı ifadem. Yaş geçince sert ifade kötü duruyor zaten yaş ilerledikçe yüzün hafif yumuşak bir ifadeye ihtiyacı var bende ilk zamanlar pişman olsamda zamanla alıştım :) teşekkür ederim tekrar...

4 hafta olacak

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    46,9 KB · Görüntüleme: 864
Merhabalar, 14 Ocak'ta ameliyat oldum. Medical Park Bahçelievler'de KBB Doktoru Muhammet Pamukçu Bey'e ameliyat oldum. Öncesi ve sonrası fotoğrafları ekliyorum. Sürecimde bin şükür ağrım sızım hiç olmadı. Karar verme sürecinin ne denli zor olduğunu bildiğim için ekliyorum. İnşallah herkesin gönlüne göre olur :)
Detaylı fotoğraflar için Instagram hesabım Kozmooneri takip edebilirsiniz.
çok tatlı duruyor :)

Kızlar bazen Burnumun acısı hoşuma gidiyor bazen düşük geliyor fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim objektif bakamıyor olabilirim
canım burnun gayet güzel banada öyle oluyor sanırım tam 1 sene olmadan burun tam oturmuyor :)

Arkadaşlar ateliniz cıktıgında sizde önden "Avatar" gibi bi görüntüye mi sahiptiniz?
Benım önden cok kötü duruyor. Resmen avatar gibi . Düzelir mi bu :KK43:
Üstelik eski burnum önden cok daha kibardı inceydi.
ben ilk atelim çıktığında avatar'a benziyorum diye ağlamıştım :) zamanla geçiyor şişlikler indiğinde burnunun modelli ortaya çıkıyor

Back