- 17 Mayıs 2010
- 231
- 26
- 318
Fotosunun burda yer almasını istemez muhtemelen. Ancak Reha bey zaten istanbula gitti diye biliyorum ben.Arkadaşınızın öncesi sonrası resim görme imkanım olabilir mi?
[photo="medium"]1243239[/photo] [photo="medium"]1243237[/photo] Kızlar bende Muhammet Dilber'e oldum bugün tam 20. günüm albüme ekledim ben çok memnunum ameliyat olacak arkadaşlar hiç korkmasın ve Muhammet Beye güvensinler kesinlikle :)
Tamponlar cıktıgı günden beri çok iyi nefes alıyorum çok şükür ameliyat öncesindeki sıkıntılarım ortadan kalktıMaşallah çok güzel olmuş burnunuz :) nefes almakta sıkıntı yaşıyor musunuz?
Gazi Hastanesindeki doktorları araştırın derim genelde iyi doktorlar oluyorlar ama öneri için tek isim verememAnkarada iyi bir doktor öneren varmı? Devlet hastanesi fiyatı uygun olması lazım bütçe kısıtlı malesef..
Evet benim morarmam cok cok az oldu ameliyattan 1 hafta önce doktorumun verdiği Arnica kremi kullanmıştım göz cevreme ve burnuma onun dışında ameliyattan sonra buz uygulaması yapmak cok önemliHiç morarma olmamış özel bişey yaptınız mı morarmaması için? bu arada çok güzel olmuş
merhaba ARNICA niçin kullanılıyor acaba ne işe yarıyor?Evet benim morarmam cok cok az oldu ameliyattan 1 hafta önce doktorumun verdiği Arnica kremi kullanmıştım göz cevreme ve burnuma onun dışında ameliyattan sonra buz uygulaması yapmak cok önemli
Merhaba Arnica krem morluk ve ödem oluşmasını azaltıyormerhaba ARNICA niçin kullanılıyor acaba ne işe yarıyor?
hmm ameliyattan 1 hafta önce mi kullanmaya başlamak gerekiyormuş hiç duymamıştım canım? ben de ameliyat olucam öyle mi yapmalıyım?Merhaba Arnica krem morluk ve ödem oluşmasını azaltıyor
Bende bilmiyordum doktorum önerdi sizde bi doktorunuza danışın bence faydası büyükhmm ameliyattan 1 hafta önce mi kullanmaya başlamak gerekiyormuş hiç duymamıştım canım? ben de ameliyat olucam öyle mi yapmalıyım?
Çok güzel olmuş burnun canım[photo="medium"]1243239[/photo] [photo="medium"]1243237[/photo] Kızlar bende Muhammet Dilber'e oldum bugün tam 20. günüm albüme ekledim ben çok memnunum ameliyat olacak arkadaşlar hiç korkmasın ve Muhammet Beye güvensinler kesinlikle :)
[photo="medium"]1243239[/photo] [photo="medium"]1243237[/photo] Kızlar bende Muhammet Dilber'e oldum bugün tam 20. günüm albüme ekledim ben çok memnunum ameliyat olacak arkadaşlar hiç korkmasın ve Muhammet Beye güvensinler kesinlikle :)
Merhaba burnunuzu çok beğendim alınmayın ama önceki burnunuzdan böyle bir burun yapmak marifetNefes alma probleminiz var mıydı burnunuzu önden de görebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?