Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Merhaba kızlar, burun ameliyatı şans işi gerçekten. Harika burun yapmış Dediğimiz doktor, başka bir hastanın burnunda aynı Performansı sergileyemeyebiliyor ne yazık ki

Ben de Arkadaşımın abisine ameliyat oldum kbb ci. Ne yazık ki enfeksiyon oluştu burnumda. Kıpkırmızı kocaman bir burnum oldu neyse ki geçti. Aynalardan uzaklaştım, her saat resmimi çekiyordum onu da bıraktım. 20 gün oldu çok beklenti içinde Değilim. Benim gibi enfeksiyon gibi talihsizlik yaşayan var mı?

[photo="medium"]1243239[/photo] [photo="medium"]1243237[/photo]
Kızlar bende Muhammet Dilber'e oldum bugün tam 20. günüm albüme ekledim ben çok memnunum ameliyat olacak arkadaşlar hiç korkmasın ve Muhammet Beye güvensinler kesinlikle :)

Maşallah çok güzel olmuş burnunuz :) nefes almakta sıkıntı yaşıyor musunuz?

Ankarada iyi bir doktor öneren varmı? Devlet hastanesi fiyatı uygun olması lazım bütçe kısıtlı malesef..

Kızlar bende Muhammet Dilber'e oldum bugün tam 20. günüm albüme ekledim ben çok memnunum ameliyat olacak arkadaşlar hiç korkmasın ve Muhammet Beye güvensinler kesinlikle :)
Hiç morarma olmamış özel bişey yaptınız mı morarmaması için? bu arada çok güzel olmuş

Hiç morarma olmamış özel bişey yaptınız mı morarmaması için? bu arada çok güzel olmuş
Evet benim morarmam cok cok az oldu ameliyattan 1 hafta önce doktorumun verdiği Arnica kremi kullanmıştım göz cevreme ve burnuma onun dışında ameliyattan sonra buz uygulaması yapmak cok önemli

Çok güzel olmuş burnun canım

Çoookk beğendimmm yaa küçük bi burun işte süperrr geçmiş olsun canım.
Burnun yandan baya kötüymüş doktorun iyi iş çıkarmış.
Ne kadar ödedin acaba?

Merhaba burnunuzu çok beğendim alınmayın ama önceki burnunuzdan böyle bir burun yapmak marifet Nefes alma probleminiz var mıydı burnunuzu önden de görebilir miyim

Yok alınmam tabi ki. Doktor da söyledi seninki farklı ve zor bir burun diye ki bunun farkındaydım zaten. :) Aklıma ameliyatı çook önceden koymuştum ve sonunda karar verip oldum. Resim olarak aşağıdakini attım. Bazı nedenlerden dolayı buraya resmi direkt atamıyorum. Umarım belli oluyordur. Nefes problemim vardı bu arada tabi ki. Hep ağzımdan mefes alıyordum ve geceleri de hep ağzım açık uyuyordum. Sabah kalktığımda boğazım kuru falan oluyordu. Şimdi şükür burnumdan nefes alabiliyorum. Böyle sihir gibi bir şey burundan nefes almak bu yaşa kadar alamadığım için biraz tuhaf geliyor ama mutluyum. :)

Eklentiler

• image.jpeg
    24,5 KB · Görüntüleme: 806
Güle güle kullanın :) öndende çok hoş olmuş nerede oldunuz hangi doktora oldunuz burnunuzun ucuna kıkırdak falan koyduk dedi mi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…