iki doktor giricek önce fatih bey sonra tamer bey tabiki paylaşırım umarım istedigim gibi olurHangi doktora acaba Tamer Bey'e mi? Oldyktan sonra paylasirsan sevinirim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki doktor giricek önce fatih bey sonra tamer bey tabiki paylaşırım umarım istedigim gibi olurHangi doktora acaba Tamer Bey'e mi? Oldyktan sonra paylasirsan sevinirim:)
insallah istedigin gibi olur canimiki doktor giricek önce fatih bey sonra tamer bey tabiki paylaşırım umarım istedigim gibi olur
Eki Görüntüle 745658 Eki Görüntüle 745659
Sanırım bu daha sağlıklı oldu:) 13. günüm doktorum Hakan Soygür:)
Bu fotodakiler ayni kişi değil gibi geldi. Ayniyse bin şahit isterim inanmak için
Canim masallah seninki cok guzel olmus benim de umdugum boyle biseydi ama bugun 3. gunum burnumu gordum ve şoktayim psikolijim bozuldu resmenUsekiz ay bitmis nasil bitti ben bile anlamadim bir ameliyata karar verin gerisi corap sokugu kizlar
Canim suan uzulmen icin cok erken birak burnunu yuzun dahi sisiyor moral olsun sana ameliyat ikinci gunumu aticam ucu atsam ameliyat olmazlar herkesin vucudu farkli reaksiyon gosteriyor daha o sisler inecek odem atacakcsin burun sekillenecek uzulme sakin bosunaCanim masallah seninki cok guzel olmus benim de umdugum boyle biseydi ama bugun 3. gunum burnumu gordum ve şoktayim psikolijim bozuldu resmen
Merve cnm burnun burda bile güzel belli yanı doktorunu bi bulamadım yalnız en beğendiğim burun forumdaCanim suan uzulmen icin cok erken birak burnunu yuzun dahi sisiyor moral olsun sana ameliyat ikinci gunumu aticam ucu atsam ameliyat olmazlar herkesin vucudu farkli reaksiyon gosteriyor daha o sisler inecek odem atacakcsin burun sekillenecek uzulme sakin bosuna
Ah canim benim ya nasil olmussun boyle ama masallah degmis ya insallah benimki de dedigin gibi olur cok tesekkur ederim yuregime su serptinCanim suan uzulmen icin cok erken birak burnunu yuzun dahi sisiyor moral olsun sana ameliyat ikinci gunumu aticam ucu atsam ameliyat olmazlar herkesin vucudu farkli reaksiyon gosteriyor daha o sisler inecek odem atacakcsin burun sekillenecek uzulme sakin bosuna
Canim suan uzulmen icin cok erken birak burnunu yuzun dahi sisiyor moral olsun sana ameliyat ikinci gunumu aticam ucu atsam ameliyat olmazlar herkesin vucudu farkli reaksiyon gosteriyor daha o sisler inecek odem atacakcsin burun sekillenecek uzulme sakin bosuna
Merhabalar, 14 Ocak'ta ameliyat oldum. Medical Park Bahçelievler'de KBB Doktoru Muhammet Pamukçu Bey'e ameliyat oldum. Öncesi ve sonrası fotoğrafları ekliyorum. Sürecimde bin şükür ağrım sızım hiç olmadı. Karar verme sürecinin ne denli zor olduğunu bildiğim için ekliyorum. İnşallah herkesin gönlüne göre olur :)
Detaylı fotoğraflar için Instagram hesabım Kozmooneri takip edebilirsiniz.
Canim ucunda yamukluk mu var acaba bana mi oyle geldiEki Görüntüle 1775971 Eki Görüntüle 1775972 Eki Görüntüle 1775973 Eki Görüntüle 1775974
Her türlü yoruma açığım.
Beğendim ne kadar odedinizSonrası ve öncesi halim 1 haftaligim bu resimde
Meraba.aslinda resimde buyuk olan amaliyattan sonraki sis burnum.kucuk olan eski hali bende sadece kemer torpulendi.prof.dr.Emre Üstündag.cok iyi bir dr.internetten bulabilirsin.Doktorunuz kim ? Ben önden çok beğendim. Baya küçülmüş. Benim de burnum önden çok büyük. Yardımcı olur musunuz lütfen
Sadece ucu değil her tarafı yamuk arkadaşlar. Ben şimdi napayım bu burnu? Nefes de alamıyorum üstelikCanim ucunda yamukluk mu var acaba bana mi oyle geldi
kime ameliyat oldunuz acaba?Sadece ucu değil her tarafı yamuk arkadaşlar. Ben şimdi napayım bu burnu? Nefes de alamıyorum üstelik
Kacıncı günün canım? Benimde 22.günüm ve doğru düzgün nefes alamıyorum bide burun deliklerim eşit değil. Herkes geçer diyor ama iyice evhamlı biri oldum cıktımSadece ucu değil her tarafı yamuk arkadaşlar. Ben şimdi napayım bu burnu? Nefes de alamıyorum üstelik