Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kızlarr bugün alçı tampon çıktı Ama çok şişim damağım bile şiş;( Ağzımı bile zor kapanıyor.Burnumda tıkanıyor okyanus suyu kullansam sıkıntı olur mu:/

Eklentiler

• image.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 474
  • image.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 495
slm kızlar biraz gec bi sat oldu farkındayım ama yeni buldum burayı birkac sayfayı okudum fotolarınızı gordum maşallah hepinizın cok guzel olmuş bu arada bende haftAya c.tesi ameliyat olucam ümraniye cakmak erdem hastanesinde orayla ılgılı bır bılgınız varmı acaba yorumları okumama ramen hala korkularım varda lutfen yardımcı olun bana

slm kızlar biraz gec bi sat oldu farkındayım ama yeni buldum burayı birkac sayfayı okudum fotolarınızı gordum maşallah hepinizın cok guzel olmuş bu arada bende haftAya c.tesi ameliyat olucam ümraniye cakmak erdem hastanesinde orayla ılgılı bır bılgınız varmı acaba yorumları okumama ramen hala korkularım varda lutfen yardımcı olun bana

Merhabalar Orayla ilgili bi bilgim yok ama korkma ya Bende çok korkuyodum boşunaymış korkulcak bişey yok

Ne kadara oldun cnm eski burnunun kalkikligi da güzelmiş yalnız sadece kemer gitseymis de olurmus sen mi istedin kalkik olmasini
Canım 2500 e oldum.Evet yeni burnum kalkık oldu ama biraz incekmiş şişlikler gidince Ben çok değişmesin dedim kemer gitsin ve ucu küçülsün dedim Kalın etli oldugu için bu kadar oldu :/

Sağolun Ee sen doktorunu iyi araştırmadın mı neden bu kadar telaşlısınki
araştırdım cok guzel yorumlar var ama 3boyutlu foto gostermıyor bu yuzden endişeliyim cnm fatih eraslan doktorun adı offf sureklı başka yorumlar okuyunca insanın aklı karışıyor :'(

Doktorunuz kim ? Ben önden çok beğendim. Baya küçülmüş. Benim de burnum önden çok büyük. Yardımcı olur musunuz lütfen

Hangi doktora acaba Tamer Bey'e mi? Oldyktan sonra paylasirsan sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…