Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1775971 Eki Görüntüle 1775972 Eki Görüntüle 1775973 Eki Görüntüle 1775974
Her türlü yoruma açığım.
Teşekkürler. umarım kimse sıkıntı yaşamaz benim yaşadığımı. gerçekten çok zor bi durum. İlk günden beri sıkıntıları farketmiştim zaten. doktorum düzelecek bekle diyordu. ama ben çok üzülüyordum. ilk zamanlar (aylar diyebilirim sanırım) daha şişti, biraz inceldi sonra, şişlik biraz indi. kalkıklığı da 1 yıl sonra filan belli belirsiz indi. Bir de burun ucum böyle toparlak durmuyordu, biraz daha düzgündü. tek parça gibi duruyordu en azından. ameliyattan hemen sonra dahil hiç bir zaman güzel oldu benim burnum diyemedim, fena değil bile diyemedim. zaten nefes alamamaya başlamıştım. şişlikler inince o da düzelir sandım ama hiç bir zaman düzelmedi. çevrem de güzel olmuş diyemedi. burası böyle mi kalacak, o kadar da fena değil gibi yorumlar yaptılar. sonuç böyle işte :.(canım öncelikle geçmiş olsun, üzüldüm durumuna. yani birkaç haftalık burun güzel dururken 3 yıllık burnun yamulması üzüyor insanı.
peki tahmin ne zaman başladı bu yamulma ve nefes sorunu. hani burunda 6 ay mucizesi diyorlar ya; sen 6 ay sonra nasıl hissediyordun kendini ?
Bayildimmm oncesi nasildi ki cok guzel olmus masallah4 hafta olacak
Teşekkürler. umarım kimse sıkıntı yaşamaz benim yaşadığımı. gerçekten çok zor bi durum. İlk günden beri sıkıntıları farketmiştim zaten. doktorum düzelecek bekle diyordu. ama ben çok üzülüyordum. ilk zamanlar (aylar diyebilirim sanırım) daha şişti, biraz inceldi sonra, şişlik biraz indi. kalkıklığı da 1 yıl sonra filan belli belirsiz indi. Bir de burun ucum böyle toparlak durmuyordu, biraz daha düzgündü. tek parça gibi duruyordu en azından. ameliyattan hemen sonra dahil hiç bir zaman güzel oldu benim burnum diyemedim, fena değil bile diyemedim. zaten nefes alamamaya başlamıştım. şişlikler inince o da düzelir sandım ama hiç bir zaman düzelmedi. çevrem de güzel olmuş diyemedi. burası böyle mi kalacak, o kadar da fena değil gibi yorumlar yaptılar. sonuç böyle işte :.(
Teşekkür ederim canım,önceki mesajlarımda eski hali var..Bayildimmm oncesi nasildi ki cok guzel olmus masallah
Ben kavis istemediğim için alçıdan çıktığı günkü fotolarini çok begenmiyorum ama 8 ay sonrası da güzel cnm kavis sana gitmişKizlar ben hep ameliyat olduktan sonra ne kadar degismis onu merak ederdim o yuzden bu sekiz aylik degisim surecini merak edenlerle paylasiyorum
Tabiki zevk meselesi tesekkurler :)Ben kavis istemediğim için alçıdan çıktığı günkü fotolarini çok begenmiyorum ama 8 ay sonrası da güzel cnm kavis sana gitmiş
Çok teşekkür ederim:) adana aşkım tüfekçi hastanesinde başhekim yardımcısı Niyazi Şimdivar ameliyat sonrası da benim için sorunsuz geçti doktoruma çok teşekkür ediyorumm. :)geçmiş olsun seyda586 asla ameliyatlı olduğu belli değil. çok beğendim. işte böyle minimal değişikliklerle çok şey farkedebiliyor. doktorun kimdi acaba?
Çok güzel canım. Kavisli hali çok daha güzel. Bakalım 8 aylık burnum nasıl olucak :)Kizlar ben hep ameliyat olduktan sonra ne kadar degismis onu merak ederdim o yuzden bu sekiz aylik degisim surecini merak edenlerle paylasiyorum
Çok güzel olmuş cnm çok doğal duruyor :). Gecmis olsun11.günüm bugün:)
Cok tesekkut ederim caniim insallah istedigin gibi olur :)Çok güzel canım. Kavisli hali çok daha güzel. Bakalım 8 aylık burnum nasıl olucak :)