Canm oncelikle tebrik ederim cok hos gorunuyorsun
Suan bende dukan diyetinin 2.atak gununu bitirdim
4 gun daha yapmayı planlıyorum umarım bende basarabilirim sen gibi
Bir de bu fotografı daha once biyerde daha gordugumu hatırlıyorum sanki
Faceteki dukan sayfası fln olabilir belki bilemedim
Neyse tekrardan tebrikler
Acaba boyunu ogrenebilirmiyim
merhaba kızlar öncelikle hikayemi anlatayım malumunuz çoğu kilolu arkadaş gibi çocukluğumdan itibaren kiloluydum bunun temel nedeni abur cubur ve şekere olan aşırı düşkünlüğümdü sanıyorum ve annemin zayıfla baskıları ergenlik döneminde artmaya başladı o zayıfla dedikçe ben daha çok yedim yedim yedim yedikçe mutsuz oldum yedikçe saldırgan oldum yedikçe ağladım ama yine de yedim. Liseye giderken ölüm orucuna girdim meyveden başka hiçbirşeyi ağzıma sokmadım sadece meyve ve normal su böylece 3 ayda tam 30 kilo verdim herkes şaşırdı şok oldu ama taam diyette 3 ayı bitirdim Allaaaah saldır ne kadar çilolata cips gofret abur cubur ne varsa verdiğim 30 kiloyu 3 ayda 35 kilo olarak geri aldım ne yazıkki. Üniversiteye hazırlanırken kış günü giyecek tek kazağım bile kalmamıştı (hiçbiri olmuyordu) gittim kendime önden fermuarlı erkek kazağı aldım hiç unutmuyorum, sonra dedim ki acaba kaç kilo oldum ben bi tartılayım korka korka teraziye çıktım ve tam 89 kiloydum tam 89sonrasında birsüre hiiç bakmadım kilo zannediyorum o süre bikaç kilo daha almışımdır. Evet derken üniversiteye gittm yurtta kaldım eee odadaki arkadaşlar incecik bir tek ben şişmanım ama en çok ben mutlu taklidi yapıyorum beni kendimle barışık zannetsinler kilomla dalga geçmesinler diye onlar geçmeden ben geçiyorum zaten. Neyse böyle böyle derken baktım olmayacak akıl başa yeni geliyor sordum kendime ben niye şişmanım? ee çok yiyorsun. Peki ben yemeyi azaltırsam kilo verir miyim? Evet verirsin. Başladım porsiyon küçülttüm yaptığım tek şey porsiyon küçültmek oldu herşeyi yiyordum ama tam yarısını eskiden sabahları 2 poğaça yiyorsam o günlerde 1 tane yiyordum gibi böylelikle sanırım 91 kilodan 78e kadar düştüm baktım zayıfladıkça güzelleşiyorum mağazaya girince size göre bedenimiz yok tepkileriyle karşılaşmıyorum hoşuma gitti ancak porsiyon küçültmeyle ben buraya kadar kilo verebildim. 78den aşağıya düşemedim. Birsüre sonra gözüm buna alışmaya başladı bedenim bu kiloyu benimsedi ama ben sağlıklı beslenmeyi öğrendim kendimce sebzeyle beslenerek dikkat ederek 73lere kadar geldim dikkat etmeyince hemen alabilen bir bünyem var, şu an dukan diyeti yapıyorum dukana 73,5 kilo ile ocağın başında başladım şu an 65 kiloyum hedefim 60 olmak. Tam tamına kurallara uyuyorum normalde proteini de seven biri olduğum için bir sıkıntı yaşamadım bu diyetle inceliyorum. Kusura bakmayın biraz uzun oldu bu da önce sonra, çok eski resimlerimi keşke silmeseymişim farkı çok daha iyi anlardınız buldukça ekleyeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?