• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncem / Sonram Nasıl Başardım?

maşallahhhhhhhhhhh arkadaşım ne kadar güzel kilo vermişsin harikasın incecik olmuşsun tebirk ederim :46::46::46:Allah ım ince olmak bayana ne kadar çok yakışıyo ben de 91 kilodan 71 kadar düştüm devam edeceğim yılmak yok tekrar maşallah diyorum :nazar::nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederim arkadaşlar benm daha zayıf görünmemin nedeni de yaptırdığım kemik kas yağ oranı ölçümlerinde kemiklerimin erkek kemiği ağırlığında olmasıymış ben demedim uzman dedi :))

benim de kilomu göstermedigimi söylerler. benim kemiklerimde iri. maasallah ne güzelolmussun.darisi bizlere

hırsına sağlık...umarım bir gün herkes istediği kiloda olur...

bende almak için uğraşıyorum:14: dile kolay 15 kg almam lazım....

27 yasinda 155boy 65 kilo bi turlu motive olup kilo veremiyorum kaynanam incecik ufaktan dalga gecio benimle dişari cikmak istemiyorum kendimden vucudumdan nefret eder oldum cildircam bu arada 2 sene once 45 kiloydum napicam ben

yardımcı olayım tabi canım öncelikle kilon o kadar da fazla dğil bu kadar kafaya takma bedenini sev onunla barış. Sonra bir kitapçıdan dukan diyeti kitabını al zorlandığın yerde ben yardımcı olurum :)

tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsin darısı bizim başımızaaa :1:

Bizim yetiştirilme tarzımızda özellikle sıkıntı var. "o tabak bitecek!" sözleriyle büyüdük. Hala tabakta bir şey kalması durumu beni rahatsız ediyor. Bunu aştıktan sonra daha iyi zayıflayacağımıza eminim :54:

Tebrik ederim öncelikle.. Bende 69 kiloyum hedefim 58 civarı. 31 nisandan itibaren başladım sağlıklı beslenmeye. Lifli yiyeceklere daha da önem veriyorum. Tok tutuyor. SU içiyorum. Yeşil çay filan.. 73 74 ile başladım 15 günde 4 5 kilo verdim bile.. Ama çok spor yaptım. Merak ettiğim şey. 89 Kilodayken bacaklarında kalınmıydı?

Maşallah diyor, tebrik ediyorum pikolat:nazar: Darısı ben de dahil tüm kilo vermek isteyenlerin başına:34:

Çok güzel kilo vermişsiniz Maşaallah darısı benim ve tüm kilo veremeyenlerin başına .Bir sorum olacak göbek problemim varda siz sporlamı erittiniz ?

Back