• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaşında 108 kilo olmak...

Pardonbakarmisiniz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2024
160
36
13
Hayatımın en güzel, en hareketli olmam gereken zamanları kilolu geçiyor. Çocukluğumdan beri yemek seçimi yapmayan hafif balık etli bir çocuktum. Ama göze batmiyordu kilom yakisiyordu ve öyle obez denilecek düzeyde değildim. 19 yaşlarında hızla kilo almaya başladım. Hayatımda ilk defa 70 kilo olmuştum sonra 74, 78,80 90 100.... Bugün 108 kg.. ikili rakamları görmeyeli yıllar oldu. Çok üzülüyorum boyum 1.60 cm. Kısacık fıçı gibi görünüyorum. Üzülüp ağlasam da , insan içine çıkamasam da, kendimi beğenmesem sevmesem de diyet yapamıyorum. O an hiç bişey düşünmeden yiyorum. Doktora da gittim ilaç da kullandım ama yok olmuyo😏

Hayatımın en güzel, en hareketli olmam gereken zamanları kilolu geçiyor. Çocukluğumdan beri yemek seçimi yapmayan hafif balık etli bir çocuktum. Ama göze batmiyordu kilom yakisiyordu ve öyle obez denilecek düzeyde değildim. 19 yaşlarında hızla kilo almaya başladım. Hayatımda ilk defa 70 kilo olmuştum sonra 74, 78,80 90 100.... Bugün 108 kg.. ikili rakamları görmeyeli yıllar oldu. Çok üzülüyorum boyum 1.60 cm. Kısacık fıçı gibi görünüyorum. Üzülüp ağlasam da , insan içine çıkamasam da, kendimi beğenmesem sevmesem de diyet yapamıyorum. O an hiç bişey düşünmeden yiyorum. Doktora da gittim ilaç da kullandım ama yok olmuyo😏

Ben çok seviyorum bu diyetisyeni. Umarım sizi de motive eder.

Update etmek istedim: çocukluğumdaki en yakın arkadaşım kiloluydu. Sonra bir verdi tam verdi. 40 olduk, doğumlardan sonra ben kilolu kaldım, o hala fit. Yani sanmayın ki şimdi kiloludunuz diye hayat böyle geçmek zorunda. Kırabilirsiniz bunu. Sadece tedavi ve motivasyona ihtiyacınız var.

Spor ve diyet başka çaresi yok..
Özür dileyerek bı konu anlatmak istiyorum. Bugün konuştuk daha bı abla vardı çok kiloluydu küçüklüğünden beri. Ailesi hiç bir yere gondermiyordu. Onunla da kilodan dolayı kimse evlenmek istememisti. O da ilk gelen kişiyle yani tamamen psikolojik baskıyla evlendi. Kendisine uygun birisi değildi. Aradan yıllar geçti eşiyle arası kötüymüş boşanmayı iş bulmayı kafaya koymuş. Kilometrelerce yürümüş bir günde.evet zayıfladı ve iş buldu. Sırada boşanmak var 🙂
Hayatında hiç o kiloya inmemiş birisiydi. Yapmak isteyince yapılıyor . kolay gelsin

Back
X