- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.690
- 88
- 32
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Siz alın karsiniza konuşun duygularınızı açın ilerde uzulcegine arkadaslikta biterse bitsin aksi olarak hiç hoş bir durum olarak görmüyorum şahsi fikrim tabi baglanirsan daha kötü bide ilk defami biriyle birlikte oldun öyleyse bu seni dahada yikarda ondan sordum yanlış anlamaArkadasiz diyorum cunku baska bir sey bulamıyorum, f.buddy olarak gormuyorum belki disardan bir göz daha net görüp o şekilde yorumlayabilir bilmiyorum.
Evet anlasmali bir sekilde olmadi, en azindan hic aklimdan sevgili olmak ya da onunla beraber olmak geçmedi ama begeniyordum. Sevgili olmadik cunku birbirimizi arayip sormuyoruz. Nasil sevgili olunduğunu unuttum herhalde
Kısıtlamaya calış hayırdır sen kimsin tepkisi veriyorsa fuckbuddysiniz demektirAynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik. 3 kere. Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti.
Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de malesef kıskanma başladıgelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bi iş olmaz mi?
ama görünen o ki adam saklama taraftarı, böyle sevgililik mi olur?bizim gencligimizde "benimle cikar misin"vardi, oyle olunca tabi net oluyor sevgili misin degil misin,
simdilerde teklif kalkti sanirim, ondan bir degisiklik,
ben aciklayayim, biz buna sevgililik diyoruz, hani kendiniz oyle gormeyince oyle olmamis olmuyor, bunun adi sevgililik.
Bizde böyle olsa cocuk takip eder bikere daha versene derbiz de ilk once sevistik sonra okulda da gorusmeye basladik. bir baktim adam surekli ben nereye gidersem geliyor. ya dedim biz seninle tesaduf olarak mi karsilasiyoruz yoksa sen beni mi takip ediyorsun? takip etmiyorum ya sevgilim degil misin yanindayim iste dedi. ha tamam sevgili miyiz okey dedim devam 3 yil oldu.
seks disinda bir seyler paylasmiyorsaniz, adam sizinle vakit gecirmekten hoslanmiyorsa fuckbuddy olarak goruyor demek ki.
Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik. 3 kere. Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti.
Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de malesef kıskanma başladıgelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bi iş olmaz mi?
Yok, bende öyle olmadı. Keşke her erkek öyle olsaydıBizde böyle olsa cocuk takip eder bikere daha versene der
Yok, bende öyle olmadı. Keşke her erkek öyle olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?