Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz alın karsiniza konuşun duygularınızı açın ilerde uzulcegine arkadaslikta biterse bitsin aksi olarak hiç hoş bir durum olarak görmüyorum şahsi fikrim tabi baglanirsan daha kötü bide ilk defami biriyle birlikte oldun öyleyse bu seni dahada yikarda ondan sordum yanlış anlama

Aranızda zaten adı koyulmamış bir çekim varmış . Eğer ne yaptığınızı bilmeyecek kadar sarhoş olsaydınız o gece farklı yorumlanabilirdi belki.

Balayındada ne ara evlendik demeyesin
Sahi 3 kez seviştiğin biriyle başka ne olursun ?

Iyi de biz neyiz diye soramayacak kadar aranizda samimiyet bile yok mu? Ama sevisecek kadae samimi olduysaniz konusacak kadar da samimiyet vardir elbet. Icinizdekileri, hissettiklerinizi soyleyin. Ne kaybedersiniz ki? En azindan kafaniz netlesir.

Kısıtlamaya calış hayırdır sen kimsin tepkisi veriyorsa fuckbuddysiniz demektir

ama görünen o ki adam saklama taraftarı, böyle sevgililik mi olur?

1 kere değil 3 kere olmuş daha da olacak gibi görünüyor.bence siz zaten sevgilisiniz. Ama test etmek istiyorsanız bir süre uzak durun bir araya gelmeyin tepkisinden ne olduğunuz ortaya çıkar

Sevgililik cinsellikten ziyade duygusallık temelli bence.O yüzden suan sevgilisi değilsiniz ancak birbirinize duygularınızı söyleyip olabilirsiniz neden olmasın.O ne düsünüyor acaba

kendi kendine kafanda kuracağına konuş gitsin bence. Bazi adamlar f.budy gibi takılmayı sorumluluk almamayı sever. Adını koymak istemez ilişkiye. Duyguların var sakın o duruma sokma bence kendini. Üzülen sen olursun.

Sanki ilk sevişme sonrası adamın evinden kaçarak siz bu hale sokmuşsunuz gibi ilişkiyi:/
Bence konuşmak doğru değil..rahatsızsanız şu anki durumdan(rahat değilsiniz) biraz geri çekin, başka şeylerle meşgul edin kendinizi, bir öncelik belirleyin, adam kafanızda önceliğiniz olmasın..kafanızda çok kurarsanız onun enerjisi de yansır ona çünkü..
Adamın haline bakar ona göre şekillendirirsiniz zaten.
Konuşmak çok çocukça ve küçük düşürücü gelir gibi sizin açınızdan:/
Aceleci davranmayın.

Bizde böyle olsa cocuk takip eder bikere daha versene der

Bu duruma sevgililik diyen olmus, maalesef degil. Bu durumunda adlari da var ama yazmak istemem. Haftasonu disarida kahvalti plani yapin bakalim gelecek mi? Bir takim aktivitelerde bulunmadan, sevgili olma yargisina varmayin. Uzulmenizi istemem, bir kadin olarak.

Bilemedim ya. Bizim zamanimizda once tanisilir, beraber hosca vakitler gecirilir, iki taraf birbirini tanimaya calisir, filmler falan izlenirdi. Romantizm vardi. Simdi devir degismis sanirim. Once sevisilip sonra mi sevgili olunuyor? Bilemedim.
Neden ona sormayi denemiyorsun? Buradan biz bilemeyiz ikinizin arasinda gecenleri. Belki sadece sevismek icin beraberse bunu ileride ogrenmek daha cok canini yakmaz mi? Ne biliyim ben netligi severim. Karsimdaki kisi icin yerim neresi bilmek isterim. Yani birine tanistirirken ne diye tanistiracaksin mesela? Sevgilim diye mi yoksa oylesine diyerek mi? Daha birbirinize bile acilmaya cekiniyorsaniz bunun adi sevgililik degildir bana gore.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…