- 22 Kasım 2015
- 802
- 861
- 103
- 31
- Konu Sahibi Cahil Filozof
GuldumTamam sevgili değilsiniz aranızda ki şeye de artık ne dersiniz kendiniz karar verin. Tuzluk olur sabunluk olur ama sevgili değilsiniz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GuldumTamam sevgili değilsiniz aranızda ki şeye de artık ne dersiniz kendiniz karar verin. Tuzluk olur sabunluk olur ama sevgili değilsiniz.
Hayir bastan konusulan hicbir sey yok. 1 senedir yakin arkadasiz. Arkadas grubumuz var. Topluca evine gitmiştik, daha sonra herkes dagilinca ani gelisen bir sey oldu. Bunun ustunden 2 ay gecti. Olay sabahi alelacele kalkip kendi evime geldim. O gun bu kadar mi hemen gitmek istiyorsun deyip bozulmustu. Daha sonra hicbir sey yokmus gibi olmamis gibi davranip konusmaya debam ettim.Peki ne kadar zamandir görüsüyorsunuz?
Mesela 1 ay filan olduysa sadece, daha yeni yeni sevgililige dönüsen birsey olabilir. Sonucta her iliskide keskin bir gecis yok, zaten artik cikma teklifi gibi birsey olmadigi icin baslarda bi „biz neyiz“ dönemi olmasi gayet normal.
Biraz da sizdeki olaylarin nasil gelistigine bagli.
Yani en bastan biz sadece seviselim gibi birseyler konusulduysa durum belli. Diger türlü sevismeyle baslayan iliski de olabilir
He iste itiraf ettin beğendigin hoşlandığın birisi ama senin arkadasın degil bu yaşadğnz durumda flört oluyor... isimlendirmede hata yapmışsın o senin iş arkadaşın ama flörtlesiyorsunuz ama ciddi bir iliskiye döndürüp döndürmemede kararsız kalmışsın.. kendini biraz geri çek eğer senı ısrarla arıyorsa o da senin gibi bisiler hissetmeye başlamış demektr sen de o zaman konusursun onunla bisilet hissetmeye başladım diye emin ol sonra konusBir begeni soz konusu ama adi ne bilmiyorum, sevgili olmayinca arkadaşız diyorum![]()
Ben kendisini hos bir bey olarak gordum, yani hep yakisikli buldum ama sevgililik veya sevismek aklima hic gelmedi.Aynen baya cesurca... bir de benim anlamadığım kısım çok iyi arkadaştık sonra sevistik o nasıl oluyor ya benim de erkek arkadaşlarım oldu asla cinsellik düsünemezdm acaba en baştan beri bir hoşlantı vardıda bunu dile mi getrmediler... benim beynim yandıyoksa erkekler hiç bizi arkadaş olarak görmüyorlar mı
![]()
Ama bilincaltına tüm kodlamaları yapmışsın alkolle birlikte bunlar açığa çıkmış birlikte olmussunuz... umarım o da senin gbi hissediyodurBen kendisini hos bir bey olarak gordum, yani hep yakisikli buldum ama sevgililik veya sevismek aklima hic gelmedi.
Freud "Erkekler beğenmedikleri kadınlarla arkadaş olmaz" demiş ama bilemiyorum ne kadar doğruAynen baya cesurca... bir de benim anlamadığım kısım çok iyi arkadaştık sonra sevistik o nasıl oluyor ya benim de erkek arkadaşlarım oldu asla cinsellik düsünemezdm acaba en baştan beri bir hoşlantı vardıda bunu dile mi getrmediler... benim beynim yandıyoksa erkekler hiç bizi arkadaş olarak görmüyorlar mı
![]()
Hehe aynen biliyorumFreud "Erkekler beğenmedikleri kadınlarla arkadaş olmaz" demiş ama bilemiyorum ne kadar doğru![]()
Freud demişse doğruluk oranı yüksek.. çok mantıklı zaten..Freud "Erkekler beğenmedikleri kadınlarla arkadaş olmaz" demiş ama bilemiyorum ne kadar doğru![]()
Hoslanti var ve flört ediyorsunuz benceBir begeni soz konusu ama adi ne bilmiyorum, sevgili olmayinca arkadaşız diyorum![]()
Sonradan kararınızın değişebilir sonuçta yakınlaştınız aranızda bi bağ oluştu uyumluysanız zaten duygusal olarakta etkilenmemek zor bence. Ama sevgili olmadığınız halde karşı tarafın sevgiliymişsiniz gibi davranması, sevgilimiyiz değilmiyiz ikileminde kalmak çok zor.Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik. 3 kere. Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti.
Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de malesef kıskanma başladıgelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bi iş olmaz mi?
Tesekkur ederim öyle yapacağımBurada iş sizde bitiyor, eğer bu şekilde devam ettiğinizde onun hayatına birinin girmesi, sizi çok üzecekse bence yatak arkadaşlığınızı bitirin, normal iş arkadaşlığınıza devam edin. Bu konuda da karşınıza alın biz neyiz diye sormak yerine açık açık bu şekilde devam ettiğinizde ona duygusal olarak bağlandığınızı ve bu tür bir ilişkiyi devam ettiremeyeceğinizi söyleyin. Zaten size karşı fiziksel çekimden fazla bir hissi varsa ilişkinin boyutu değişir, yoksa da en azından daha fazla bağlanmazsınız.
Aklına gelmedi ama sevistin aklıma gelmedi evindeyken herkes giderken çıkmak varken bekledin oda seni arzuladi ne bileyim karşılıklı bisey ama arkadaşız diyorsun ısrarla değilsiniz işte böyle arkadaş olunmaz anlaşmali bir ilişkide olmamış aniden gelişti diyorsun eğer bisey hissetmeseniz aniden gekismez bu olaydan sonra sevgili olmuşsunuz zaten benceBen kendisini hos bir bey olarak gordum, yani hep yakisikli buldum ama sevgililik veya sevismek aklima hic gelmedi.
Hayir bastan konusulan hicbir sey yok. 1 senedir yakin arkadasiz. Arkadas grubumuz var. Topluca evine gitmiştik, daha sonra herkes dagilinca ani gelisen bir sey oldu. Bunun ustunden 2 ay gecti. Olay sabahi alelacele kalkip kendi evime geldim. O gun bu kadar mi hemen gitmek istiyorsun deyip bozulmustu. Daha sonra hicbir sey yokmus gibi olmamis gibi davranip konusmaya debam ettim.
Arkadasiz diyorum cunku baska bir sey bulamıyorum, f.buddy olarak gormuyorum belki disardan bir göz daha net görüp o şekilde yorumlayabilir bilmiyorum.Aklına gelmedi ama sevistin aklıma gelmedi evindeyken herkes giderken çıkmak varken bekledin oda seni arzuladi ne bileyim karşılıklı bisey ama arkadaşız diyorsun ısrarla değilsiniz işte böyle arkadaş olunmaz anlaşmali bir ilişkide olmamış aniden gelişti diyorsun eğer bisey hissetmeseniz aniden gekismez bu olaydan sonra sevgili olmuşsunuz zaten bence
Evet en iyisi konusmak, tesekkur ederim yorumunuz için.size bir kaçamak gözüyle bakmıyor ama erkekler için bir şeyin kısa zamanda sevgilik boyutuna gelmesi bizim kadar önemli değil, bu kadar detaylı ve duygusal bakmıyorlar.
Siz merak ediyorsunuz, duygusal açıdan da belirli bir şey olup olmayacağını öğrenin netleştirin ki biraz olgun biriyse ben olumsuz olacağını sanmıyorum.