- 23 Ağustos 2017
- 2.260
- 4.899
- 133
- 35
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Birleşme olmuyor derken neyi kastettiniz? Cidden anlamadım..Daha once 5 senelik iliskim oldu onunla da sevismistik. Ve soyle bir ayrinti var onemli mi onemsiz mi bilmiyorum sonuc kismi yok. Birlesme olmuyor yani
Sevisip sarilip yatiyoruz. İliskiye girmiyoruzBirleşme olmuyor derken neyi kastettiniz? Cidden anlamadım..
Öyleyse ne demek istediğinizi anlamışım..Sevisip sarilip yatiyoruz. İliskiye girmiyoruz
5 senelik sevgilinle de birleşme olmadan sevistin mi cidden. Herşey yaşayıp o son neden yok ki?Sevisip sarilip yatiyoruz. İliskiye girmiyoruz
Konumuz bu degil ben bu iliskimden bahsettim5 senelik sevgilinle de birleşme olmadan sevistin mi cidden. Herşey yaşayıp o son neden yok ki?
Sizde yazdığımı anlaysaydiniz anlatmak istedigimin bu olmadigini anlardiniz. Mesele burdaki kaliteli kalitesiz erkek değil.bendeki şansi kastediyorum ,ben arkadaşın yerinde olsaydım karşıma kesin böyle biri çıkardı demek istedimKonuyu başından sonuna okursannız pek çok kadının sevişerek evlendiğini yazdığını da görürsünüz.
Sevişmeyi vermek olarak görmeyen kaliteli pek çok erkek mevcut.
Ben ve arkadaşlarım da genelde böyle tanışıp evlendil.
Birlesme olmasa da sonuçta duygusal birşey hissetmeden insan birinin orasına burasına dokunamaz istemez yani konuş yani bisey kaybetmessinDaha once 5 senelik iliskim oldu onunla da sevismistik. Ve soyle bir ayrinti var onemli mi onemsiz mi bilmiyorum sonuc kismi yok. Birlesme olmuyor yani
Yani sonucta dokunduktan sonra tüm gunu beraber geciriyoruz, farkli olsa sıkılmaz mi diye dusunuyorum ama isteBirlesme olmasa da sonuçta duygusal birşey hissetmeden insan birinin orasına burasına dokunamaz istemez yani konuş yani bisey kaybetmessin
Görüştüğün kisinin bu olaya f....bady olarak baktığını düşünmüyorum kesinlikle duygularını açıkça soykemelisinYani sonucta dokunduktan sonra tüm gunu beraber geciriyoruz, farkli olsa sıkılmaz mi diye dusunuyorum ama iste
Sevisip sarilip yatiyoruz. İliskiye girmiyoruz
ama görünen o ki adam saklama taraftarı, böyle sevgililik mi olur?
Evet3 kere seviştik dediğiniz bu mu?
Tabiki ben de herkese duyuralim demiuorum ama sevgili de olmayincais yerinde saklamak bazen daha iyi degil mi, hele ki 3 aylik bir iliskiyi
Tabiki ben de herkese duyuralim demiuorum ama sevgili de olmayinca
Sevgili değilsiniz sadece fiziksel manada ilişkiniz var.Ama arkadasca davraniyoruz normal zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?