Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar herşey toz pembe bitmiyor bu hayatta..

Arkadaş önünu tam olarak göremiyor. Aramızda böyle başlayıp, olumlu devam eden ilişkiler olabilir.. ama bı o kadarda negatif gelişebilir olay..
Partner birden çekip giderse, veya ilişki devam ederken adam başkasıyla olursa, arkadaşımız çok üzülür vede kendini kullanılmış hisseder..

Yol yakınken biseyleri netleştirmek te fayda var..

Sen güzel ve akıllı bir kizsin.. ne yapman gerektiğini, derinlerde bı yerde, sende biliyorsun

Sevişmek dışında, buluştuğunuz oluyor mu ?
Görmediği saatlerde mesaj atıyor,arıyor mu ?
Bu gibi sorulara verdiğiniz cevaba bağlı.
Bir de eğer ben çok bağlanmam veya benim için sevişmek dışında sevgili olduk olmadık önemli değil diyorsanız devam edin böyle ne olacak
bence hemen belli etmeyin duygularınızı biraz daha zaman geçsin bakalım

ama bu ihtimaller her ilişkide var o zaman kimse kimseyle konuşmasın, sevgili olmasın bir gün gider, aldatır diye

Tamam sevgili değilsiniz aranızda ki şeye de artık ne dersiniz kendiniz karar verin. Tuzluk olur sabunluk olur ama sevgili değilsiniz.

Sizin için sevgili olmak ne demek?
Gayet normal giden bir ilişki görüyorum

Çok pişman olacaksiniz ileride,sonradan hersey güzel gidip evlenseniz dahi .
Hemde aynı iş yerinden.. iyice düşünMelisiniz. .
Valla böyle başlayan ilişkilerim bitti, buna yakın başlayan som ilişkimle sekiz yıldır beraberiz altı yıldır Evliyiz, bir gün pişman olmadık.
Ki biz de elele tutuşup öpüşerek sevgili olduk, onuncu gün seviştik, gram pişman olmadık, oğlumuz da var 3,5 yaşında.

Açıkçası beklentileri belli etmek ve ilişkinin geleceğini belirtmek açısından bu etiketler önemli. Sınıfımda çok vardı bir kere sevişti diye önümüzdeki ay evleneceğini sanan kızlar
İyi ama bunun sevişmekle ilgisi yok ki. Bunlar sadece söz. Tamam hadi sevgiliyiz dediğinde beklentileri karşılanacak mı? Sanmıyorum. Seviştiği de sevişmediği de her ilişki kötü gidebilir, kandırılabilir vs. Önünü görme çabası günlük olarak iç rahatlığı sağlama açısından yarar sağlayabilir ama kendi duygusal deneyimlerinden zevk almaktan başka çare görmüyorum ben. Her yakınlık için bu böyle değil midir?

Evet çok haklısınız. İste telefonu ortada, başkasıyla gorusmesi yok bana gelen mesaji sorguluyor, kıskandığıni bile söyledi ama ortada bir sey yok iste
Bacım demedin mi ; " cep telefonuna gelen mesaji sorgulamak konsepte uygun degil..hayırdır ?" diye

Bu durum hiç başıma gelmedi ama bence deney yapın..

Sizinle sırf cinsellik yaşamak istiyorsa çıkar arkadaşlığıdır.
Eğer cinsellik dışında da sizi yanında istiyorsa sevgilisinizdir.
Bunu cinselliği bir süre rafa kaldırarak anlarsınız.

Hemen bu deneyi yapın.. bakalım sonuçlar ne olacak..ona göre rotanızı çizersiniz.

Bunu deneyen insana körkütük aşık da olsam devam etmezdim ben. Ters tepme olasılığı çok yüksek.

Sevgili miyiz acaba diye sorguluyorsanız sevgili değilsinizdir.
bu minvalde takıldıgım biri vardı zamanında, beraber bişeyler yemeye falan cıkardık ama aramızda kesinlikle birşey yoktu olamazdı da sevmiyordum cünkü.

şu anki sevgilimle tanıstık arkadastık.sonra evine gittim sevistik, e sonrasında sevgiliyiz degiliz minvalinde hic konusmadık ama aramızda birseyler vardı belliydi,sonuc olarak evlenme kararı aldık.
Dısarda takılıyor olmanız sevgili oldugunuz anlamına gelmez ve de icten ice bunu sorguluyorsanız zaten ters giden biseyler vardır. ben olsam istiyorsam direkt sorardım.

Açık açık sorması daha gurur kırıcı ama..
En azından konu sahibinin gururu kırılmaz diye düşündüm.

Bence beklentisinin bundan daha fazlası olduğunu söyleyip kendini geri çekmesi, iş arkadaşlığına dönmesi en iyisi Hislerine göre adam adım atar ya da atmaz artık.

Cinselliği bırakıp samimi davranmak hiç hoş sonuçlanmıyor bu tarz ilişkilerde maalesef.

Peki ne kadar zamandir görüsüyorsunuz?

Mesela 1 ay filan olduysa sadece, daha yeni yeni sevgililige dönüsen birsey olabilir. Sonucta her iliskide keskin bir gecis yok, zaten artik cikma teklifi gibi birsey olmadigi icin baslarda bi „biz neyiz“ dönemi olmasi gayet normal.

Biraz da sizdeki olaylarin nasil gelistigine bagli.
Yani en bastan biz sadece seviselim gibi birseyler konusulduysa durum belli. Diger türlü sevismeyle baslayan iliski de olabilir

Aslinda bunu acik acik konussaniz daha dogru olur.sonucta baya bir yakinlasmissiniz konusmaniz ne kadar garip olabilir ki.belki yanlis dusunuyorum yeni kusagin dusunce bicimini bilmiyorum ama ayni is yerindeki biriyle bu tur bir iliski rahatsiz edici hissettirdi bana.
Oturun konusun en iyisi.

Söylemeden geçemeyeceğim iş yerinden biriyle böyle bir ilişkiye girmeniz baya cesurca geldi bana
Aynen baya cesurca... bir de benim anlamadığım kısım çok iyi arkadaştık sonra sevistik o nasıl oluyor ya benim de erkek arkadaşlarım oldu asla cinsellik düsünemezdm acaba en baştan beri bir hoşlantı vardıda bunu dile mi getrmediler... benim beynim yandı yoksa erkekler hiç bizi arkadaş olarak görmüyorlar mı

Bir begeni soz konusu ama adi ne bilmiyorum, sevgili olmayinca arkadaşız diyorum

Evlilik ben de düşünmüyorum. Ama bu devam ederse hislerim daha da kuvvetli olacak

Mesaj arama nadir. Hep bir şey olacak ki oyle mesaj atar anca. Sevişmek disinda gorusup bulustugumuz da oldu. Devam edemiyorum çünkü bir seyler hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…